Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gurbetkizi cnm sen nerdendin??? Almanyami yoksa ??? Hangi gurbet ellerde kaliyorsun cnm

oooo o zaman sorun yok hatta süper avantajlı birşey, ben belçikaya gimiştim 5 aylığına tek başıma eşimde burdayken çok mutsuz olmuştum, ama böyleyse süper valaaaa

Aynen canim esimi bura getirdim onun icin epeyce zor gecen sene 10 cayda geldi biraz zorlaniyor dil filan .. ama burali olunca benim icin zor degil..

Gurbetkizi cnm sen nerdendin??? Almanyami yoksa ??? Hangi gurbet ellerde kaliyorsun cnm

Canim ben Isvecde yasiyorum... Ailem Danimarkada, dayilarim anneanneler ve annemler.. ama esimle yanliziz Isvecde

ANLADIM CNM bende Dogma buyume Almanyadayimm gurbetlik cok zor gercekten Allah Sabirlar versin cnm ve yardimcin oLsun

* Anladim cnm ya aslinda ben daha önce yapmisdim Takvim am Haftamiz tutmadigi icin sildim geri
cnm o yuzden SInir oldum yani silim geri yanlis gidiyor 1 hafta öncesi gösteriyor oysaki öyle deil bende sildim
anlican 11111 Yani anlican Takvimsiz daha rahatm yaparim yani sorun degil yalnis gitmeseydi
durdurcaktim 1: SIMDI Takvimi pek düsünmüyorum cnm olmasada olur benim icin fakri yok yani ******

Almanyanin neresinden`??? Almanyada akraba cok bizim..
Anladim aman Takvim icin filan canInI sIkma salla gitsin suan kacinci haftandasin ve ne kadar surede hamile kaldin?

Almanyanin neresinden`??? Almanyada akraba cok bizim..
Anladim aman Takvim icin filan canInI sIkma salla gitsin suan kacinci haftandasin ve ne kadar surede hamile kaldin?

Cnm almanya Bremen tarafina cok yakiniz burda 30 dK diyim**

söyle söylim cnm ben gecen sene kis aylarinda 11 aya dogru bir düsük yasamisdim
Ve bir sene sonra ardindan Allahima sükürler olsunki cnm 18+5 siz ALLahima sükür

Sen neler yaptn cnm Hamile kalmak icin hangi yollardan gittin???

Canim bende gecen seneden beri bebek istiyorum 10 caydan beri.. iki ay öncesi esimle muane olduk hersey normal dediler ... Yumurta takibi yapalim dediler yeni yildan ihtibaren, ama bugunden ihtibaren tatile girdiler biliyorsun buranin tatillerini, resmi yerleri kapali olur yeni yilla kadar ama bu ayida kacirmak istemedim oyuzden ovulasyon testi yapacam evde , birde oyle deniyelim diyoruz..
insallah bu sefer olur ..

kocacım getirdi bende topladım toplanabilcekleri bekliyoruz boyacı yarın bitiriyo ptesi parke çarşamba dolap perşembe temizlik cuma taşınıyoruz inş
hadi hayırlıısı olsun canımm.inşallah bebişin seninledir ve rahat sorunsuz bir hamılelık gecırırsın dualarım senınle..yanlız şüphen varsa agır kaldırma dıkkat ett kuzum
slm kızlar bende aranıza buguğn katıldım nasılsınız
hoşgeldin canım aramıza ..senınde kistlerin varmış ...keşke ilaçlarını bırakmasaydın canımen yakın zamanda meleğine kavuşursun inşallah
habıbtemmmm az kaldı rabbım meleğini gondermıştır ınsallahbarışmanızada çok sevındımmmm yuppiiii
canım nolur artık evın dışındakileri takma kafana..isteyen istediği kadar konuşşsun.sen elınden gelenı yapmışın.gitsin alsın başka kitap çıkarsaymış onca ay boş boş oturmasını bilmişş neysem şimdi bende sinirlendım bakbu arada umudum pazar doncekmişin hayırlı yolculuklar yınede diyim var sonunda bide dönceksinizgez dolaş eglenmene bak kuzum allaha emanet olll
ayyyyyyyyyyyyy benimmm dogum yili 1988
sayfaları okurken bende dedım ahanda doğum yılım benım yazım yok
slm kızlar nasılsınız.bu gün doktora gittim pazertesi çatlama iğnesi yapcak.ama fitil verdi bide hayırlısı bakalım
hadi hayırlısı klnım.inşallah bu sefer gelır meleğinnn

Son düzenleme:
haylotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtem hosgeldinnn....yinemi misafirin vardiii...kimsecikler yokkkkk sinir oldummmmmm

haylotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtem hosgeldinnn....yinemi misafirin vardiii...kimsecikler yokkkkk sinir oldummmmmm

cankuşum dur önce halayını çekmem lazımtey tey tey habıbtem

yine misafır kuzum ya işte hep akraba olunca eşimin tarafı mecburen çat kapı damlıyolar
niye gelmediler acep:44::44::44:

Iyiyim Canim bugun birsey yapmadım koltukta dinlenirim , yarın iş var , dün Elmalı pasta yaptım :) sen nasılsın cnm ?

Hayalotum Hoşgeldin cnm :) naber ?

iyiyim bitanem çok şükür son gunlerim ya ağlıyasım var her saniye...bide benimkine de sinirliyim herzamanki gibi..olsamda rahatlasam
sen nasılsın kızçemmm

iyiyim bitanem çok şükür son gunlerim ya ağlıyasım var her saniye...bide benimkine de sinirliyim herzamanki gibi..olsamda rahatlasam
sen nasılsın kızçemmm

Hayırdir cnm ne ağlaması Yauv ... Sakın ol stress yapma senin kine niye sinirlendi ? Ben otururum cnm tv bakarım eşimle bir elimdede telefon , yarın iş var onun sıkıntısına düştüm

Hayırdir cnm ne ağlaması Yauv ... Sakın ol stress yapma senin kine niye sinirlendi ? Ben otururum cnm tv bakarım eşimle bir elimdede telefon , yarın iş var onun sıkıntısına düştüm

nebilim kuzum ya boşaldım valla bile anlatcakta bişeyim yok öyle canım sıkkın iştee
kıyamam kuzum yarın iş başı demek zor oluyodur emınım hem çalışıyon hem okuyon hem ev işi allah yardımcın olsun

hayalotummm ne yapti seni uzdumu

gurbetkiz ellerine saglikk

nebılım kuzum ya ....anası bıyandan danası bıyandan bıde bu soylenıyorum soylenıyorum... bende mılletın yuzune gelınce kımseye bişeycık dıyemıyorummm....hep içime atmaktan sıkılıyorum artık ya.anlatcak neyın var desen onu bile birisine anlatamıyorum o sıra sadece aglamak gelıyo içimden beynımden gecıyor teker teker ama konusmaya gelınce yok yok yokk

sanırım benim hep gülmem gerek ozaman unutuyorum en azından
yazdıgımda ne saçma oldu ya

hayalotummm ne yapti seni uzdumu

gurbetkiz ellerine saglikk

Sagol canim buyur gel, var daha :)))

Selam canlarımmmm.az işlerim vardı gelemedim bi bakayım benim kızçeler naapmış dedim veee geldimmmm

Selam canim hosgeldin... ne yapalim cok sessiz burasi..

Aman vur gitsin bu kaynanalari... hahaha anasini bana gönder sen, ben bakarim onun caresine .. Aman icine atma canim Iyi birsey degil .. yok neden sacma olsun . bak kaynana konusunda sen bana gönder onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…