- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.921
Ayni bizim burdada boyle yarin ise gidecem ufff hic gidesimde yok sogukta kisda insanin evinden cikasi gelmiyor
:)) Canim sen hamileydin degil mi yanlis hatirlamiyorsam??
Iyiyiz canim .. neler yapalim takiliyoruz buralarda... yarin is basida onu dusunurum ne yapsam diye.. aaaa nerden biliyon gelecek insallah gelmez..
oooo o zaman sorun yok hatta süper avantajlı birşey, ben belçikaya gimiştim 5 aylığına tek başıma eşimde burdayken çok mutsuz olmuştum, ama böyleyse süper valaaaa
Gurbetkizi cnm sen nerdendin??? Almanyami yoksa ???Hangi gurbet ellerde kaliyorsun cnm
Aynen canim esimi bura getirdim onun icin epeyce zor gecen sene 10 cayda geldi biraz zorlaniyor dil filan .. ama burali olunca benim icin zor degil..
Canim ben Isvecde yasiyorum... Ailem Danimarkada, dayilarim anneanneler ve annemler.. ama esimle yanliziz Isvecde
ANLADIM CNM bende Dogma buyume Almanyadayimmgurbetlik cok zor gercekten Allah Sabirlar versin cnm ve yardimcin oLsun
* Anladim cnmya aslinda ben daha önce yapmisdim Takvim am Haftamiz tutmadigi icin sildim geri
cnm o yuzden SInir oldum yani silim geri yanlis gidiyor 1 hafta öncesi gösteriyor oysaki öyle deil bende sildim
anlican1 1 1 1 1 Yani anlican Takvimsiz daha rahatm yaparim yani sorun degil yalnis gitmeseydi
durdurcaktim1: SIMDI Takvimi pek düsünmüyorum cnm olmasada olur benim icin fakri yok yani ******
Almanyanin neresinden`??? Almanyada akraba cok bizim..
Anladim aman Takvim icin filan canInI sIkma salla gitsin suan kacinci haftandasin ve ne kadar surede hamile kaldin?
Cnm almanya Bremen tarafina cok yakiniz burda 30 dK diyim**
söyle söylim cnm ben gecen sene kis aylarinda 11 aya dogru bir düsük yasamisdim
Ve bir sene sonra ardindan Allahima sükürler olsunki cnm 18+5 siz ALLahima sükür
Sen neler yaptn cnm Hamile kalmak icin hangi yollardan gittin???
hadi hayırlıısı olsun canımm.inşallah bebişin seninledir ve rahat sorunsuz bir hamılelık gecırırsın dualarım senınle..yanlız şüphen varsa agır kaldırma dıkkat ett kuzumkocacım getirdi bende topladım toplanabilcekleri bekliyoruz boyacı yarın bitiriyo ptesi parke çarşamba dolap perşembe temizlik cuma taşınıyoruz inş
hoşgeldin canım aramıza ..senınde kistlerin varmış ...keşke ilaçlarını bırakmasaydın canımslm kızlar bende aranıza buguğn katıldım nasılsınız
habıbtemmmm az kaldı rabbım meleğini gondermıştır ınsallahumudummmmm bosver bu kadin sorumsuz...sen bunlari kafana takma rahat ol habibtemm..canim benimmm...kendi iyiligini dusun canim....
yasakhayalimmmmm hg habibte nasilsin
kizlar esimle konustum...anlastikk cok raht bir uyku uyumusum...keyfime diyecek yok..arada bicak saplanir gibi bir agri oluyor sirtimaaa...hayirlisi habibtelerimm..
canım nolur artık evın dışındakileri takma kafana..isteyen istediği kadar konuşşsun.sen elınden gelenı yapmışın.gitsin alsın başka kitap çıkarsaymış onca ay boş boş oturmasını bilmişşbenim çıkmam gerek kızlar, vaktim kısıtlı suan, haftasonu için memlekete gidicez..esim gelir birazdan giyinmem lazım..
öpüyorum sizleri çookkk seviyorumm... iyi ki varsınız... balıl kuslarımm benimm...
not: bana yazdıklarınıza suan acelem olduğu için cvp veremiyorum..ama aklımdasınız ..
sayfaları okurken bende dedım ahanda doğum yılım benım yazım yokayyyyyyyyyyyyy benimmm dogum yili 1988
hadi hayırlısı klnım.inşallah bu sefer gelır meleğinnnslm kızlar nasılsınız.bu gün doktora gittim pazertesi çatlama iğnesi yapcak.ama fitil verdi bide hayırlısı bakalım
son durum nedır bende bılmıyorum canım.kırmızılar gelırse eger randevu alcam işte bakcak bakalım kistlerim gitmişmi diyeeeinsallah canim benim sabirla bekleyecegiz artik sende durumlar ne alemde ins guzel haberi vereceksin Rabbimin izni ile...ondan sonra çatlatma iğnesi beklemedeyimmm
yelizim kardeşinmıydı ablanmıydı nasıl oldu merak ettım :26::26:inşallah iyidirleranammmmmmm umudum gelmiş, söyl benim güsel arkadaşım senin canın niye sıkkın bugün
bu arada kaçakhayalim yine görüşemedik yine misafirim vardı bide eltım hastaydı çocuklarına baktım...
canbonum sen nasılsın bıtanem yarın gorusuruz inşallahhhh özledim seniiii
hayırlı akşamlar canbonlarım ben geldimmmmm
haylotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtem hosgeldinnn....yinemi misafirin vardiii...kimsecikler yokkkkk sinir oldummmmmm
Iyiyim Canim bugun birsey yapmadım koltukta dinlenirim , yarın iş var , dün Elmalı pasta yaptım :) sen nasılsın cnm ?gurbetkiz nasilsin canimmmmm...nnasilll gidiyorrr kek yaptinmi bugunnnn
Iyiyim Canim bugun birsey yapmadım koltukta dinlenirim , yarın iş var , dün Elmalı pasta yaptım :) sen nasılsın cnm ?
Hayalotum Hoşgeldin cnm :) naber ?
iyiyim bitanem çok şükür son gunlerim ya ağlıyasım var her saniye...bide benimkine de sinirliyim herzamanki gibi..olsamda rahatlasam
sen nasılsın kızçemmm
Hayırdir cnm ne ağlaması Yauv ... Sakın ol stress yapma senin kine niye sinirlendi ? Ben otururum cnm tv bakarım eşimle bir elimdede telefon , yarın iş var onun sıkıntısına düştüm
hayalotummm ne yapti seni uzdumu
gurbetkiz ellerine saglikk
Selam canlarımmmm.az işlerim vardı gelemedim bi bakayım benim kızçeler naapmış dedim veee geldimmmm
hoşgeldin bitanemmmnasılsınn
hayalotummm ne yapti seni uzdumu
gurbetkiz ellerine saglikk
Selam canlarımmmm.az işlerim vardı gelemedim bi bakayım benim kızçeler naapmış dedim veee geldimmmm
nebılım kuzum ya ....anası bıyandan danası bıyandan bıde bu soylenıyorum soylenıyorum... bende mılletın yuzune gelınce kımseye bişeycık dıyemıyorummm....hep içime atmaktan sıkılıyorum artık ya.anlatcak neyın var desen onu bile birisine anlatamıyorum o sıra sadece aglamak gelıyo içimden beynımden gecıyor teker teker ama konusmaya gelınce yok yok yokk
sanırım benim hep gülmem gerek ozaman unutuyorum en azından
yazdıgımda ne saçma oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?