Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hoşbuldum tatlımm.iyiyim yaa haftanın yorgunluğu çöktü üzerime.bu soğuklar fenaaa
Aklım sizde kalıyo ya gelemeyince ama napim yetişemiyorummm
canım benim zor demınde gurbet kızçeme onu dıyodummmhavalarda soguk dıkkat et tamda calısmalara gırecekken hasta olma bıde
Aman vur gitsin bu kaynanalari... hahaha anasini bana gönder sen, ben bakarim onun caresine .. Aman icine atma canim Iyi birsey degil .. yok neden sacma olsun . bak kaynana konusunda sen bana gönder onu

alın sizin olsun zaten bu kkya bıraksam onu sağ çıkamaz

kizlarrrrr neaber
Hoşgeldin laylamm görüşemedik uzun zamandırr
canım benim zor demınde gurbet kızçeme onu dıyodummmhavalarda soguk dıkkat et tamda calısmalara gırecekken hasta olma bıde

Valla kuzum hasta olmam inşallah.bı halsizlik var üzerimde hayrolsunn.
hmm iyi bende muzik dinliyorum biraz kederlim de

Hayırdır cnm nolduuuu:26:

KK verme canim sen bana ver ben 4-5 ay köyde durdum yani kaynanamin yaninda orda bir gelin daha vardi, onun kaynanasi briaz cadiymis benim kaynana diyor sen git o kariya bir görün gel .. yani lafimin altinda kalmam kimseye hahahah köyde de hepsi sever beni haa aferin giz gelin derler .. bu yuzden kendi kaynanamda sessini cikarmaz bana karsi

hmm iyi bende muzik dinliyorum biraz kederlim de

Hayirdir canim neden kederlisin? anlatmak istermisin

Ayyyy kızlar ne oluyozz yauvvv aglamayınnnn bende baslıyacam hafta sonuna gırdık bende sabahın körunde ıse gıdecem ,bende basladım aglamayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…