- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.961
iyiyim bitanem çok şükürr aynı bıraktığın gibiiyidir canım ne olsn yeni bir ay yeni bir umut teşekkür ederim..senden naber
Valla kuzum hasta olmam inşallah.bı halsizlik var üzerimde hayrolsunn.
inşallah bıtanem cok dıkkat et vıtamın al bol bol
KK verme canim sen bana ver ben 4-5 ay köyde durdum yani kaynanamin yaninda orda bir gelin daha vardi, onun kaynanasi briaz cadiymis benim kaynana diyor sen git o kariya bir görün gel .. yani lafimin altinda kalmam kimseye hahahah köyde de hepsi sever beni haa aferin giz gelin derler .. bu yuzden kendi kaynanamda sessini cikarmaz bana karsi
Hayirdir canim neden kederlisin? anlatmak istermisin
oo ben kaynanama çenemi açmadığım halde kötü gelin ben oluyorum bide ağzımı açsam kimbilir neler olur...geçmişeme daldım sanırım bugun canım slov muzıklerde calınca kederlendım bı ara..bıde eskı yazıdklarıma bakarken bıyere bısey yazmıstım okudukça ogunler geldi aklıma
Ayyyy kızlar ne oluyozz yauvvv aglamayınnnn bende baslıyacam hafta sonuna gırdık bende sabahın körunde ıse gıdecem ,bende basladım aglamayaa
Hayırlara çıksın tatlımmbilmiyorum ki canim coksikkin bugün neden bende bilmiyorum
hic ne yapayim hep ayni stres stres stres baska bisey yok
KK verme canim sen bana ver ben 4-5 ay köyde durdum yani kaynanamin yaninda orda bir gelin daha vardi, onun kaynanasi briaz cadiymis benim kaynana diyor sen git o kariya bir görün gel .. yani lafimin altinda kalmam kimseye hahahah köyde de hepsi sever beni haa aferin giz gelin derler .. bu yuzden kendi kaynanamda sessini cikarmaz bana karsi
Hayirdir canim neden kederlisin? anlatmak istermisin
Hayırlara çıksın tatlımm
Stres yapmak yok amaaaaaaa
Ayyyy kızlar ne oluyozz yauvvv aglamayınnnn bende baslıyacam hafta sonuna gırdık bende sabahın körunde ıse gıdecem ,bende basladım aglamayaa
yapmak yok diyoruz ama ister istemez oluyo
Oluo tabi cnm ama hiçbirşey için kendini fazla yıpratma.benden sana bi abla tavsiyesi
Kaba tabiriyle salla gitsinnn
Maşallah bizeee 2000 sayfa oluyoz kıslarrrr
oo ben kaynanama çenemi açmadığım halde kötü gelin ben oluyorum bide ağzımı açsam kimbilir neler olur...geçmişeme daldım sanırım bugun canım slov muzıklerde calınca kederlendım bı ara..bıde eskı yazıdklarıma bakarken bıyere bısey yazmıstım okudukça ogunler geldi aklıma
ne iş yapıosn tatlım
her evlilikde olan seyler can sikintilar iste ne olsun
sinirden oturup agliyorum iste ne yapiyom stres yani
sagol tesekkürler vanim benim ya
kendimi cok yanliz hissediyorum
Ceneni acacaksin bak koydeki kizada bellettim suan oda cenesini aciyor ama tabiki saygisizlik etmeden , simdi gelinine ses cikaramiyor .. biraz sessin yuksek olacak o zaman gör bak nasil susarlar..
Benim isler karisik isler canimOkudugum meslek sosyal danisman uzmanligi dedigim gibi kaynanamin psykolog.. ama yarin hastanede calisacam psykiatri bölümünde.. anliyacagin delilerle ugrasacam
Aman canim her ailede var bu sIkIntI stress.. aglama güzlim su akan goz yaslarimiza yazik walla.. Stress de yapma canim
bak ben agladıktan sonra boyle oluyorum habıbtemle gamyoncu ıyı bılır... sende oyle olursun bak oyuzden gul sen
Maşallah bizeee 2000 sayfa oluyoz kıslarrrr
İnan çevrende insanlar olsa da yanlnz kalıyor insan.ben de çok yalnızım.inan en yakın arkadaşım bir ayı geçti arayıp sormuyo bebiş yapmaya çalıştığımızı bildiği halde.naparsın hayat işte.
Ailen de oradamı cnm senin yoksa sen tr den mi gitmiştin.kusura bakma katıştırıyorum yaşlılıktann
dayanamiyorum
İnan çevrende insanlar olsa da yanlnz kalıyor insan.ben de çok yalnızım.inan en yakın arkadaşım bir ayı geçti arayıp sormuyo bebiş yapmaya çalıştığımızı bildiği halde.naparsın hayat işte.
Ailen de oradamı cnm senin yoksa sen tr den mi gitmiştin.kusura bakma katıştırıyorum yaşlılıktann
dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?