Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyidir canım ne olsn yeni bir ay yeni bir umut teşekkür ederim..senden naber
iyiyim bitanem çok şükürr aynı bıraktığın gibi

her evlilikde olan seyler can sikintilar iste ne olsun

sinirden oturup agliyorum iste ne yapiyom stres yani

Ceneni acacaksin bak koydeki kizada bellettim suan oda cenesini aciyor ama tabiki saygisizlik etmeden , simdi gelinine ses cikaramiyor .. biraz sessin yuksek olacak o zaman gör bak nasil susarlar..

ne iş yapıosn tatlım

Benim isler karisik isler canim Okudugum meslek sosyal danisman uzmanligi dedigim gibi kaynanamin psykolog.. ama yarin hastanede calisacam psykiatri bölümünde.. anliyacagin delilerle ugrasacam

her evlilikde olan seyler can sikintilar iste ne olsun

sinirden oturup agliyorum iste ne yapiyom stres yani

Aman canim her ailede var bu sIkIntI stress.. aglama güzlim su akan goz yaslarimiza yazik walla.. Stress de yapma canim

sagol tesekkürler vanim benim ya

kendimi cok yanliz hissediyorum

İnan çevrende insanlar olsa da yanlnz kalıyor insan.ben de çok yalnızım.inan en yakın arkadaşım bir ayı geçti arayıp sormuyo bebiş yapmaya çalıştığımızı bildiği halde.naparsın hayat işte.
Ailen de oradamı cnm senin yoksa sen tr den mi gitmiştin.kusura bakma katıştırıyorum yaşlılıktann

dayanamiyorum

bak ben agladıktan sonra boyle oluyorum habıbtemle gamyoncu ıyı bılır... sende oyle olursun bak oyuzden gul sen

Oluyum canim bende senin gibi olayim ve öyle olduktan sonra kaynanalarin karsisina cikalim derler artik bizim gelin delirdi en iyisi sessimi cikarmiyim ..

Maşallah bizeee 2000 sayfa oluyoz kıslarrrr

Evet aynen MAsallah kizlar size, ve suan surda durma nedenim 2000 ci sayfada yer almak istiyorum mumkunse

türkiyeden geldim ama ailem burda zaten benim babam türk annem alman

canbonum ben senin yaşlılığını yerim bıtanemsın yaaa
kuzum sen hepimizi sollarsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…