Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bitanem Allah korusun çok öenmli bişey olsa kardeşin hiç keyifli konuşur muydu sneinle, hem çok uzakta da değilsin öneml bişey olsa arar hemen gel derlerdi sana .. için rahaat olsun kuzum :16:

doğru söylüyon doğruda kuzum benim annem biraz değişik bi annelerden:1::1::1:nasıl diyim sana kadın ölse ölüyorum demzz allah korusun canım benim o ya:16:sanıyeler önce yine aradım da gelıyorum dedim ev dağınık diyo bana:9::9:böyle garip bi kadın iştem:1::1::1:

canbonlarım biraz morelim bozuk benimm.annemın koluna bıçak saplanmış ekmek doğrarkennn:14::14::14::14:
hastaneye gitmişler küçük biyer diyo ama nebilim çok kötü oldummm:14::14::14::14::14::14:
telefonda konusurken kardeşim anlattı hani ufaklığım varya işte oo..yarın sabahtan direk aneme geçiyorum kuzularımm:31:duruma göre kalabilirimde dönebilirimde bi kaç gün :16:

çokçok geçmiş olsun canım...kötü degildir kötü olsaydı küçük kardeşin söylerdi

balım basımıza ne gelirse sükretmemiz gerekiyo.. ki daha büyük bi sorunla karsılasmıyalım diye.. yinede buna sükür diyelim.. anneciğinle konuşmuşsun bak.. daha iyi olur insaAllah.. aklın kalmasın bitanem :16::16:

öyle bitanem bunada şükür rabbım beterınden korusun:16:

:17::17::17:teyzoslarını getircem sana , artık sayısını sorma cünkü bende bilmiyorum :52::52::52::52:

yirimmmm ben onlarııı yirimmmmm:emir_bebek::emir_bebek:yaw 1 tanede olsun 2 tanede olsun 3 tanede olsunnn daha sayıyımmı umudummm:1::1::1::1:
gonzalezım hayırlısıyla gıt teyzoşlarımııı ha1 ha 2 ha 3:1:sayısı kaç ise hayırlısıyla gelin:9::9:
valla ağzım kulaklarımda yazarken:52::52::52:

ecehanım hsgeldin .. nassın bakim.. ne var ne yok :1::1:
hayırdır nere gidion pesinizden fln.. bizi de götür
:52::52:

hoş gördük canım.. ne olsun aynı, burası ugurlu topik herkes hamile kalıyo dediler, inş bende kalırımda gelirim peşinizden dedim:1: ben degilde sen gidiyosun galiba, ALLAH ÇİFTER ÇİFTER VERSİN... 9 dogurursun inş... ALLAH İŞLERİNİ RAST GETİRSİN KOLAYLIK VE SABIR VERSİN canım...:16:

yirimmmm ben onlarııı yirimmmmm:emir_bebek::emir_bebek:yaw 1 tanede olsun 2 tanede olsun 3 tanede olsunnn daha sayıyımmı umudummm:1::1::1::1:
gonzalezım hayırlısıyla gıt teyzoşlarımııı ha1 ha 2 ha 3:1:sayısı kaç ise hayırlısıyla gelin:9::9:
valla ağzım kulaklarımda yazarken:52::52::52:

:17::17::17:öyle balım.. Rabbim hayırlısını versin yinede.. yeter ki bu kez de üzülmiyelim.. de yüzümüz gülsün hep beraber insaAllah :nazar:
say balım sayy :52::52:

hoş gördük canım.. ne olsun aynı, burası ugurlu topik herkes hamile kalıyo dediler, inş bende kalırımda gelirim peşinizden dedim:1: ben degilde sen gidiyosun galiba, ALLAH ÇİFTER ÇİFTER VERSİN... 9 dogurursun inş... ALLAH İŞLERİNİ RAST GETİRSİN KOLAYLIK VE SABIR VERSİN canım...:16:

heya öyle.. hemide ikiz topiği.. hurmalarımın uğuru var :46::46::46:
heya gidiyom bakalım.. :10: amin canım insaAllah :16:
kız o nasıl dua öyle.. :44::44::17::17:yedin anam sen beni :52::52::52:

Son düzenleme:
:17::17::17:öyle balım.. Rabbim hayırlısını versin yinede.. yeter ki bu kez de üzülmiyelim.. de yüzümüz gülsün hep beraber insaAllah :nazar:
say balım sayy :52::52:

valla say didi:1::1:2izz:emir_bebek::emir_bebek:3üz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:4üz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:5iz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: eminmisin sayımmıı dahaaa:9::9::9::9:
allahımmm umudumun gönlündekini nasip eyleee:16::16:dualarımızı boş çevirmeee:16::16:hayırlısıyla tedavisini meleğiyle sonlandır yarabbimmm:16::16::16:

valla say didi:1::1:2izz:emir_bebek::emir_bebek:3üz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:4üz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:5iz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: eminmisin sayımmıı dahaaa:9::9::9::9:
allahımmm umudumun gönlündekini nasip eyleee:16::16:dualarımızı boş çevirmeee:16::16:hayırlısıyla tedavisini meleğiyle sonlandır yarabbimmm:16::16::16:

:44::44::44::1::1::1::1::1:
saolasın balım benim :38:hepimize insaAllah.. snde heran pesimden gelebilirsin benim gititğim yollara :52::52:bu işin ucu heran sanada dokunabilir.. :9::9: amahayırlısı olsun hakkımızda.. demek ki hayırlsı böyleymis.. vardır bunun da bi mükafatı.. :29:

herkse iyi aksamlar, bir dahakine hamile haberleri alirim insaalllahhh

iyi akşamlar canım :54: iyi bakın kendinizeeeee :nazar::49:

heya öyle.. hemide ikiz topiği.. hurmalarımın uğuru var :46::46::46:
heya gidiyom bakalım.. :10: amin canım insaAllah :16:
kız o nasıl dua öyle.. :44::44::17::17:yedin anam sen beni :52::52::52:

ayyyy umudum bu heyecan da bize yeter valla en kısa zamanda güzel haberilerin gelsin bitanemmmmmmmm :52:

kuslarım ben biraz pc basından ayrılıyorum.. topik açık.. bavul düzenleme işine baslayım.. uykum gelmeden.. isim bitince yazarım size :54:

kız acısı çıksın derken, canın çıksın olmasın hahahahaha :52::52::52:
walla haber salarım gelir bakarsınızz 3üz 5 iz ne olursa artıkın :52::52:

bakarız canım yeterki olsun... şaka bi yana 3 tane embiriyo konuluyo diye biliyorum rahime... inş üçüde tutar canım... :16:

Back
X