Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

balksusum bana müsadee :29: biraz daha okurncak dualarım var... onları da okuyım öyle yatayım kuzum... :29: hadi Allah rahatlık versin sana balım.. öpüyom senii :54::54: bakalım sabah ne gelişmeler olacak.. heycan dorukta valla :26::26:

balksusum bana müsadee :29: biraz daha okurncak dualarım var... onları da okuyım öyle yatayım kuzum... :29: hadi Allah rahatlık versin sana balım.. öpüyom senii :54::54: bakalım sabah ne gelişmeler olacak.. heycan dorukta valla :26::26:

tamam gonzalezimmm benım hayırlı geceelr allah rahatlık versın dualarını kabul etsın:16::16:
yarın ınsallah guzel haberler gelır hastaneden :54::54::54::54:
teli sen kap ama enısteme bırakma ben dıyım:9::9::9::9::9:
öpüyorum senı ıyı geceelr:16::16::16::16:

Bir dileği olan gece yarısından sonra, abdestli olarak, kıbleye yönelip, 170 Ayetel Kürsi okuyup, dileğini Allah'dan isterse, isteği olur.*
bunu yapcam balım.. snde yap kuzum.. dualarımız bir olsun , hadi grsz kuzum:29::29:

hoşgeldin canım:16:ben bu duaların son durumuna bi bakım canım.yasinden hatim olarak başladık 41 yasinden 1 hatim oluyor diye ama 1 hatim yaptık sanıyorum 2.yasin hatmindeyiz.bağışlamada bize yardımcı olursan bılgılendırırsen cok sevınırız canım:16:okumak ıstersen sende okuyabılırsın yasın ve ya varıs cekıyoruz umudumuz için:16:

bende ıyıyım gulchanım:46::46::46::46:tamam bıtanem allah kabul etsın ınsalah:16:daha başlıyamadık gulchnaım benım kırmızılar gelmedi yıne:27::27::27:

:16::16::16::16::16:yumurtacıklar ıyı sanırım bıtanem ama adetın 13..gunundekı boyutlarımı okısmını tam anlayamadım :44:iyi bıtanem benımkıler bırden buyuyp catlamıyo oyuzden normal olanların boyutarı nederece ılerlıyo bılmıyorum bıtanem:26:ama sen çalışmalara devam et senın catlamama gıbı bı sorunun yok cunku inşallah meleğin gelcek gulchanım:46::46::46::46::nazar:

habıbtelerın habıbtesıııı :49::emir_bebek::nazar:naz iremime kavusmusken ayrı düşcez gordunmu:29::29:inşallah pazara kadar yıne gelırsın senı cok ozlıycez canım habıbtem yıne konusuruz ınsallah:29::29::29:ben o teyzoşumu yerim yaaa:nazar::56:

günaydın beste kızçem:54::54:oohhh ne guzel değişiklerle başlıyosun yeni hayatına:16::16:korkma bıtanem ben bekleyısten sonra anladımki paranın pulun hıc bır alakası olmuyomus malesef:50:bazen keske dıyorum ilk evlendıım yıllar isteseymısım şimdi 4 bucuk yasında olcakmıs:1::1:oyuzden paran olur rabbım yıne vermez.gelen bebiş rızkıyla gelır kuzum:16:sen herzaman ıcın hayırlı zamanda gelsın rabbım de.o herşeyın en ıyısını bılır:16:bak ben bebek düşünmeye başladığım zamanlarda kenarda param vardı sandımki hemen olcak 2 sene gectı hazırda para dururmu :27::27:şimdi başladığım yerdeyım :1:oyuzden hayırlısı olsun de.rabbım cok bekletmesınn gonlunden gecırdıgınde meleğini yollasın ınsallah kızçem:54:
Canim yazmayi becerememisim 10. Gununde ki boyutlariydi.gun asiri devam calismalara ama icim hala yara gibi sanki bana oyle geliyor. insallah meleklerimiz gelir en kisa zamanda .. umuduma dun okudugum dahil toplamda 1000 ya varis okudum bide 100 salati tefriciye okudum canim rabbim
Sesimizi duysun umuduma bebeklerini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah...:16:

tamam nurlum eklıyorum :16:allah kabul etsın bıtanelerım:16::16::16:nurlum teyzoşlarım nasıllarrr:16::16::16:öp benım yerıme totolarından:52::52::52::nazar::13::nazar:ben beklemedeyım nurlum kırmızılar gelmek istemıyor yıne:6::6:bu ay ilaç kullanmadıgım ıcın gunler karısıyo galıba:23::23:hayırlısı kırmızılar gelırse rahım fılmı ıcın sıra alcam bıtanem sonrası allah buyuktur:16::16::16:

Fazla bekletmeden gelsin kırmızılarda, bebişinin hazırlığına başla inşallah.
Allah büyük birtanem, hikmetinden sual olunmaz ,elbet vardır bunda da bir hayır.
Hayırlı bebişler versin Allah sana hayalotum,inşallah bekleyişle geçen son ayın olur bu ,kendi gibi yüreği de yüzel arkadaşım.
İyiler teyzoşu,büyüyorlar onlarda.Öperim canımıniçi .

nurlum.. saolasın Allah razı olsun .. transfer henüz belil değil suan.. yaırn tekrar görüsülcek arıcaklar bzi yine .. yarın tam kesin değil .. cmrtsei de olabilir.. inşallah son anda büyük bi sürpriz yaparlar bana yumurtacıklarım :16:

Hiç bilmiyosun inan burdaki herkes gibi bende çok heyecanlıyım,hep aklımdasın.Hayalotum,sen ve bir kaç kişi direk isim olarak aklıma geliyor herzaman.Rabbim yüzünü güldürsün,bu yolda göbişini hayırlısıyla sağlıklı bebişlerle doldursun umudum.

Mutlu guzel bir gun olsun insallahhh.
Umuudum dun karslasamadik cnm benim.insallah bugun guzel haberler alirsin.cuma vakti senin icin dua edicem.
Hepinizi cok seviyorummmmm.
Umudum haber gelirae bana mesj atarmisin kuzum.topigin hizina yetisemiiyomm:(

Mutlu guzel bir gun olsun insallahhh.
Umuudum dun karslasamadik cnm benim.insallah bugun guzel haberler alirsin.cuma vakti senin icin dua edicem.
Hepinizi cok seviyorummmmm.
Umudum haber gelirae bana mesj atarmisin kuzum.topigin hizina yetisemiiyomm:(

Günaydın şekerlerim uf bütün gece uyumadım ya işi düşün çocuk mevzusunu düşün delircem ya hep böle bi boşluğamı düşülür ya :7: Oh çak dostum çak

:43: Banada bi dua yollayın cuma saati tüm dualar kabul olurmuş şu lanet kara bulutlar gitsin tepemizden :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

:43: Banada bi dua yollayın cuma saati tüm dualar kabul olurmuş şu lanet kara bulutlar gitsin tepemizden :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Rabbim gönlüne göre olanların içinden en hayırlı olanını sana versin inşallahhh... Sağlık huzur başarı... hayırlı bir evlat... İnşallaaahhhhh ...AMİN.... :49::49::29::29:

:5::5::5::5::5: Amin tatlım inşallah bizlerde tez zamanda huzurlu ewlatlarımızla bi ömürde buluweriz kendimizi :54:

Ya ben normalde ne kadar durursam durim açık kalırdı şimdi biraz ellemiyim çıkıo siteden kendi tekrar şifre ile açmam gerekio zaman aşımına mı uğruo ya bu gün 2 kez oldu

Ya ben normalde ne kadar durursam durim açık kalırdı şimdi biraz ellemiyim çıkıo siteden kendi tekrar şifre ile açmam gerekio zaman aşımına mı uğruo ya bu gün 2 kez oldu

evet tatlım doğru.... zamanaşımı galiba... o yüzden şifreyi her zaman hatırla dedim.. gerçi benim bilgisayarı benden başkası kullanamaz.. senin durumunu bilmiorumm..

Iş yerimde insanlık hali 2 dk otururlar bişi yazmaya neme lazım walla ağızları açıkk burdakilerin risko etmiyim hiç okadar yoğun ki işiler zaten uuuff uuf hayolatum umudum kesin cuma saati bi yasin okur bana da bi dua kızçem be

Back
X