- Konu Sahibi medd_cezir
- #45.101
valla sende ne cevherler varmış bak sayemde ortaya çıkdı...seni biri keşfetcek smdi elimden almasalar barii
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla sende ne cevherler varmış bak sayemde ortaya çıkdı...seni biri keşfetcek smdi elimden almasalar barii
![]()
bliyom kuzum, eniştene de aynen böyle didimvalla aklımdaydın kuzum didim bu gonzalez müsait midir acep uyuyomudur didim rahatsız etmim didimyoksa hem aklımdaydın gonzalezim
![]()
bak kıymetımı billl kaparlar beni
![]()
balksusum bana müsadeebiraz daha okurncak dualarım var... onları da okuyım öyle yatayım kuzum...
hadi Allah rahatlık versin sana balım.. öpüyom senii
bakalım sabah ne gelişmeler olacak.. heycan dorukta valla :26::26:
bliyom kuzum, eniştene de aynen böyle didim
kim kapıyomus seniuçarım burdan oraya
![]()
Canim yazmayi becerememisim 10. Gununde ki boyutlariydi.gun asiri devam calismalara ama icim hala yara gibi sanki bana oyle geliyor. insallah meleklerimiz gelir en kisa zamanda .. umuduma dun okudugum dahil toplamda 1000 ya varis okudum bide 100 salati tefriciye okudum canim rabbimhoşgeldin canımben bu duaların son durumuna bi bakım canım.yasinden hatim olarak başladık 41 yasinden 1 hatim oluyor diye ama 1 hatim yaptık sanıyorum 2.yasin hatmindeyiz.bağışlamada bize yardımcı olursan bılgılendırırsen cok sevınırız canım
okumak ıstersen sende okuyabılırsın yasın ve ya varıs cekıyoruz umudumuz için
bende ıyıyım gulchanımtamam bıtanem allah kabul etsın ınsalah
daha başlıyamadık gulchnaım benım kırmızılar gelmedi yıne
yumurtacıklar ıyı sanırım bıtanem ama adetın 13..gunundekı boyutlarımı okısmını tam anlayamadım :44:iyi bıtanem benımkıler bırden buyuyp catlamıyo oyuzden normal olanların boyutarı nederece ılerlıyo bılmıyorum bıtanem:26:ama sen çalışmalara devam et senın catlamama gıbı bı sorunun yok cunku inşallah meleğin gelcek gulchanım
habıbtelerın habıbtesıııınaz iremime kavusmusken ayrı düşcez gordunmu
inşallah pazara kadar yıne gelırsın senı cok ozlıycez canım habıbtem yıne konusuruz ınsallah
ben o teyzoşumu yerim yaaa
günaydın beste kızçemoohhh ne guzel değişiklerle başlıyosun yeni hayatına
korkma bıtanem ben bekleyısten sonra anladımki paranın pulun hıc bır alakası olmuyomus malesef
bazen keske dıyorum ilk evlendıım yıllar isteseymısım şimdi 4 bucuk yasında olcakmıs
oyuzden paran olur rabbım yıne vermez.gelen bebiş rızkıyla gelır kuzum
sen herzaman ıcın hayırlı zamanda gelsın rabbım de.o herşeyın en ıyısını bılır
bak ben bebek düşünmeye başladığım zamanlarda kenarda param vardı sandımki hemen olcak 2 sene gectı hazırda para dururmu
şimdi başladığım yerdeyım
oyuzden hayırlısı olsun de.rabbım cok bekletmesınn gonlunden gecırdıgınde meleğini yollasın ınsallah kızçem
![]()
tamam nurlum eklıyorumallah kabul etsın bıtanelerım
nurlum teyzoşlarım nasıllarrr
öp benım yerıme totolarından
:13:
ben beklemedeyım nurlum kırmızılar gelmek istemıyor yıne
bu ay ilaç kullanmadıgım ıcın gunler karısıyo galıba
hayırlısı kırmızılar gelırse rahım fılmı ıcın sıra alcam bıtanem sonrası allah buyuktur
![]()
nurlum.. saolasın Allah razı olsun .. transfer henüz belil değil suan.. yaırn tekrar görüsülcek arıcaklar bzi yine .. yarın tam kesin değil .. cmrtsei de olabilir.. inşallah son anda büyük bi sürpriz yaparlar bana yumurtacıklarım![]()
Banada bi dua yollayın cuma saati tüm dualar kabul olurmuş şu lanet kara bulutlar gitsin tepemizden
![]()
Amin tatlım inşallah bizlerde tez zamanda huzurlu ewlatlarımızla bi ömürde buluweriz kendimizi
![]()
Ya ben normalde ne kadar durursam durim açık kalırdı şimdi biraz ellemiyim çıkıo siteden kendi tekrar şifre ile açmam gerekio zaman aşımına mı uğruo ya bu gün 2 kez oldu