miktarlari varmi birde neden gece insaallah bu ay cok istiyorum yine negative olmaz umarim cunku heray umutlanip olumsuz gormek daha cok uzuyor
cok sevindim cidden Allah kucaginda almayi nasip eder insallah bana umut ol dun insallah bende cift cizgiyi gorurum buay
Canım 10 ay olduğunu belirtme bi yıl oldu çocuk istiyorum de bende 10.ayndaym 1 ayi gecti tedaviye başlayalı bendede pco varkac aydir istiyordun sorun neydi peki benim kafam okadr karikki Dr.pko dedi baska Dr cikolata kistin car dedi oburu yumurta tembel dedi tabi hic bebek icin gitmedm agridan genelde gttm henuz 10aya yakn evli oldgm icin erken dediler tedavi icin falan
Hayırlı olsun canım Allalh saglikla kucagina almayi nasip etsin Belirtilerin varmiydi sogan yaptıktan sonraAminn canm inş isteyen herkese nasip etsin bende kim hamile kaldım dese umutlanıyodum aynı sen gibi zaten soğan kürüylede hamile kalanı çok duymuştum demek doğruymuş işte
nasil bir tedavi 've surec onerdiler tatlim sana ilk asamalarda neler yapiyolarCanım 10 ay olduğunu belirtme bi yıl oldu çocuk istiyorum de bende 10.ayndaym 1 ayi gecti tedaviye başlayalı bendede pco var
İlac tedavisi canım ilk ay klomen verdi kullandm pcom çok ilerlemis ilac tedaviye cevap vermiyor dedi..sonra glifor verdi bi hafta fln kullandm onada aynısı dedi..simdi regl olmami bekliyorum 2. Günü galan gitcem yine klomen vercek ama dozunu yükselterek..ilaclar tedaviye cevap vermedigi için sigan suyuna basladm bende inşallah pco diye bisey kalmaz çok inanarak içiyorumnasil bir tedavi 've surec onerdiler tatlim sana ilk asamalarda neler yapiyolar
Canım çok sevindim senin adına Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..senin kistler ne düzeydeydi pco yada cikolata kisti gibi ileri düzeyde miydiInş canm hakkında hayırlısı olur ben 5 ayı geçiyo deniyordum erken menepoz dahill herşey denildi öle üzülüyordum ki bu ay hiç beklemiyodum zaten hasta olacam diodum ama soğan kürü süt maydanoz buharı herşeyi denedim we şimdi test yaptım oda arkadaşımın zoruyla ve pozitif çıktı tabi bende şok inş isteyen herkese nasip etsin allahım soğan kürüne çok inanıyorum bn yani yapın mutlaka
insaallah faydasini gorursun bu ay husrana ugramayiz umarim hayirlisi Ile bizde Anne oluruz bende bugun Basladim sogan suyuna adetim bitti gibi bisey bu ayda olumsuz olursa diger ay bende baslayacagim tedaviyeİlac tedavisi canım ilk ay klomen verdi kullandm pcom çok ilerlemis ilac tedaviye cevap vermiyor dedi..sonra glifor verdi bi hafta fln kullandm onada aynısı dedi..simdi regl olmami bekliyorum 2. Günü galan gitcem yine klomen vercek ama dozunu yükselterek..ilaclar tedaviye cevap vermedigi için sigan suyuna basladm bende inşallah pco diye bisey kalmaz çok inanarak içiyorum
Canım yaptım soğan kürü diye yazmiştim bugün adet günüm beklemediğim haberiniz olsun inşlh adet olmam rabbim hepimize versin bebeklerimiziBu ay yine adet oldum kızlar soğan kurunu denemek istiyorum benimle birlikte yapacak olan var mı bilgisi olan yapan ve hamile kalanlar sizlerden bilgi istiyorum
İnşallah canım ben hiç görmedim senin mesajını belirtin var mi peki sogan suyunda bi değişiklik oldu mi canım benim hiç olmadı da o yüzden soruyorumCanım yaptım soğan kürü diye yazmiştim bugün adet günüm beklemediğim haberiniz olsun inşlh adet olmam rabbim hepimize versin bebeklerimizi
Evet kullandım hafif agrılarım oldu kasıklarımda sarı kırmızıya yakın kanamam oldu ve adete 15 gün kala göğüslerim inanılmaz agrıdı şuandada belim agrıyor yarın 2 ci gün evde sabah idrar yapacam çıkmassa pazartesi beklicem kurban olduğum rabbim isteyen herkese versin inşlh yarın bende 2 çizgi görürümİnşallah canım ben hiç görmedim senin mesajını belirtin var mi peki sogan suyunda bi değişiklik oldu mi canım benim hiç olmadı da o yüzden soruyorum
Amin inşallah canıminsaallah faydasini gorursun bu ay husrana ugramayiz umarim hayirlisi Ile bizde Anne oluruz bende bugun Basladim sogan suyuna adetim bitti gibi bisey bu ayda olumsuz olursa diger ay bende baslayacagim tedaviye
Bende kullandım dün adet olmam gerekiyordu olmadım sabah idrar testi yaptım negatif adetlerimde düzenlidir erkenmi yaptım sizce testiKızlar ben Ikı aydır istedim olmadı Ikıncı bebegım bu ay sogan ıctım hemde sadece 9 gun allah sukur pozitif gordum darısı başınıza mutlaka deneyin derim
Ayyy çok güzel Rabbim hayırlı etsin inşallah darısı başımızaKızlar ben Ikı aydır istedim olmadı Ikıncı bebegım bu ay sogan ıctım hemde sadece 9 gun allah sukur pozitif gordum darısı başınıza mutlaka deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?