Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

miktarlari varmi birde neden gece insaallah bu ay cok istiyorum yine negative olmaz umarim cunku heray umutlanip olumsuz gormek daha cok uzuyor

miktarlari varmi birde neden gece insaallah bu ay cok istiyorum yine negative olmaz umarim cunku heray umutlanip olumsuz gormek daha cok uzuyor

Bende bu ay kimden ne duyduysam yaptım işte hatta öle umutsuzdum ilk kez günüm geçti ama test bile yapmıyodum arkadaşım illa benim için yap dedi aldı mecbur yaptım pozitif çıktı inş görürsün canm sende faydasını

cok sevindim cidden Allah kucaginda almayi nasip eder insallah bana umut ol dun insallah bende cift cizgiyi gorurum buay

cok sevindim cidden Allah kucaginda almayi nasip eder insallah bana umut ol dun insallah bende cift cizgiyi gorurum buay

Aminn canm inş isteyen herkese nasip etsin bende kim hamile kaldım dese umutlanıyodum aynı sen gibi zaten soğan kürüylede hamile kalanı çok duymuştum demek doğruymuş işte

kac aydir istiyordun sorun neydi peki benim kafam okadr karikki Dr.pko dedi baska Dr cikolata kistin car dedi oburu yumurta tembel dedi tabi hic bebek icin gitmedm agridan genelde gttm henuz 10aya yakn evli oldgm icin erken dediler tedavi icin falan

Canım 10 ay olduğunu belirtme bi yıl oldu çocuk istiyorum de bende 10.ayndaym 1 ayi gecti tedaviye başlayalı bendede pco var

Aminn canm inş isteyen herkese nasip etsin bende kim hamile kaldım dese umutlanıyodum aynı sen gibi zaten soğan kürüylede hamile kalanı çok duymuştum demek doğruymuş işte
Hayırlı olsun canım Allalh saglikla kucagina almayi nasip etsin Belirtilerin varmiydi sogan yaptıktan sonra

nasil bir tedavi 've surec onerdiler tatlim sana ilk asamalarda neler yapiyolar
İlac tedavisi canım ilk ay klomen verdi kullandm pcom çok ilerlemis ilac tedaviye cevap vermiyor dedi..sonra glifor verdi bi hafta fln kullandm onada aynısı dedi..simdi regl olmami bekliyorum 2. Günü galan gitcem yine klomen vercek ama dozunu yükselterek..ilaclar tedaviye cevap vermedigi için sigan suyuna basladm bende inşallah pco diye bisey kalmaz çok inanarak içiyorum

Canım çok sevindim senin adına Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..senin kistler ne düzeydeydi pco yada cikolata kisti gibi ileri düzeyde miydi

insaallah faydasini gorursun bu ay husrana ugramayiz umarim hayirlisi Ile bizde Anne oluruz bende bugun Basladim sogan suyuna adetim bitti gibi bisey bu ayda olumsuz olursa diger ay bende baslayacagim tedaviye

Bu ay yine adet oldum kızlar soğan kurunu denemek istiyorum benimle birlikte yapacak olan var mı bilgisi olan yapan ve hamile kalanlar sizlerden bilgi istiyorum
Canım yaptım soğan kürü diye yazmiştim bugün adet günüm beklemediğim haberiniz olsun inşlh adet olmam rabbim hepimize versin bebeklerimizi

Canım yaptım soğan kürü diye yazmiştim bugün adet günüm beklemediğim haberiniz olsun inşlh adet olmam rabbim hepimize versin bebeklerimizi
İnşallah canım ben hiç görmedim senin mesajını belirtin var mi peki sogan suyunda bi değişiklik oldu mi canım benim hiç olmadı da o yüzden soruyorum

İnşallah canım ben hiç görmedim senin mesajını belirtin var mi peki sogan suyunda bi değişiklik oldu mi canım benim hiç olmadı da o yüzden soruyorum
Evet kullandım hafif agrılarım oldu kasıklarımda sarı kırmızıya yakın kanamam oldu ve adete 15 gün kala göğüslerim inanılmaz agrıdı şuandada belim agrıyor yarın 2 ci gün evde sabah idrar yapacam çıkmassa pazartesi beklicem kurban olduğum rabbim isteyen herkese versin inşlh yarın bende 2 çizgi görürüm

Kızlar merhaba bende yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorum olmuyor hafif pko var bende adetlerim düzenli hormonlar normal ama ultrason da görünüyor neyse iki kere çatlatma iğnesi klomen kullandım sonra sonuç negatif geçen ay gönen f iğnesi kullandim 3 yumurta ile aşılama yapıldı sonuç negatif bugün menogon diye bir iğneyi başladım 5 gün göbekten vuruncam sonra aşılama olacak muhtemelen. Ben bu ay sogan kuru de yapmak istiyorum bugün adetim in 3. Günü ne zaman baslamaliyim nasıl yapılıyor ve ne zaman içmeliyim yardiçi olursanız çok sevinirim

Merhaba, Menagon kalçadan yapılıyor diye biliyorum. Ben de iki aydır kullanıyorum. Geçen ay kullandım asilama oldu ama tutmadı malesef. Bu ay da kullandım bugün de catlatma iğneni vurundum. Ben soğan suyuna adetin bitiminden 2 gün sonra basladim. Bende fsh yüksekliği var çörek otu yagi da içiyorum aynı zamanda. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin soğan kuru hepimize uğurlu gelsin insallah.

Kızlar ben Ikı aydır istedim olmadı Ikıncı bebegım bu ay sogan ıctım hemde sadece 9 gun allah sukur pozitif gordum darısı başınıza mutlaka deneyin derim
Bende kullandım dün adet olmam gerekiyordu olmadım sabah idrar testi yaptım negatif adetlerimde düzenlidir erkenmi yaptım sizce testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…