Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

Amin kuzumm inşallah çok sağol desteğin için tarif ettiğin gibi yapcam adetin 4. Günü bugün bitince baslicam hemen

Yinede yap ben inanıyorum soğan kürünün mucizesine ne duyduysam denicek durumdayım sütü maydnozla kaynatıp 5 gece buharına da oturdum bakalım bu ay görcem mi faydalarını
Öyle canim ne duyduysak yapıyoruz bi umut işte inşallah bu ay olur hepimizin artık enine olmak istiyorum 1 senedir uğraşıyorum

Bu ay yine adet oldum kızlar soğan kurunu denemek istiyorum benimle birlikte yapacak olan var mı bilgisi olan yapan ve hamile kalanlar sizlerden bilgi istiyorum
Canım bende incir kürü yapyrm 10 gündür bakalım 17 gün kaldı adetime

Son düzenleme:
Amin kuzumm inşallah çok sağol desteğin için tarif ettiğin gibi yapcam adetin 4. Günü bugün bitince baslicam hemen
Canim ayni gun regl olmusuz benimde bugun 4.gunum yarin baslamayi dusunuyorum sen ne zaman baslicaksin

İnc
İncir kuru ne için yapılıyor canım hiç fikrim yok inşallah faydasını alırsın canım dualarım seninle
Sağoll canım.İncir kürü yumurtalıkların büyümesine havuç kürüyle beraber yapılıncada yumurtalıkların çatlamasına yardımcı oluyormuş canım. Bilmiyorum benim hiç bir sorunum yok ama deva incirden derman Allahtan olsun dedim başladım umarım faydasını görürüm zararını görmem

Kizlar incir kurunu yaparken dikkatli olun. prolaktini yukseltiyo bilginiz olsun. eger prolaktin sıkıntınız varsa kürü yapmayın.

Ben sogan kuru yapip sadece gunde 3-4 adet incir yemeyi planliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…