- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Canım erken döllenmede erken olabilir belirtilerOf yaaa. Bi de bişe sorucam adetime 9 gün var ama böyle bi aşırı koku hassasiyeti ve mide bulantısı hissi var. Bunlar için henüz erken di mi
Allah bağışlasın bu aradaBenim 1 kzıım war we 10 gün öncesinde filan kokulara dayanamıyodum midem bulanıyodu we hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyodu olabilir tabiki yani neden olmasın
Umudum yok ama inşallahBenim 1 kzıım war we 10 gün öncesinde filan kokulara dayanamıyodum midem bulanıyodu we hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyodu olabilir tabiki yani neden olmasın
Ama yumurtlama gününde ilişki olmadı ki erken döllenme olamazCanım erken döllenmede erken olabilir belirtiler
Onu bilemem canım öncesinde tütmüş olabilir diye dedim o zaman erken belirtiler içinAma yumurtlama gününde ilişki olmadı ki erken döllenme olamaz
Valla hiç bişey Bilmiyoeum kafam o kadar karıştı ki Cidde'n hayattan soğudumOnu bilemem canım öncesinde tütmüş olabilir diye dedim o zaman erken belirtiler için
Amin kuzumm inşallah çok sağol desteğin için tarif ettiğin gibi yapcam adetin 4. Günü bugün bitince baslicam hemenBen yaptım canım o ayda rabbim nasip etti meleğimi. Adetim bitikten 2 gün sonra başladım ben çalıştığım için akşam işten gelince aç karnına içtim bir bardak bir de yatarken. Normalde çalışmıyorsan öğlen aç karnına bir de akşam yemeğinden önce için diyorlar. Normal yemeklik soğanı kabuğunu soy 4e böl 2 bardak klorsuz su kaynat su kaynayınca soğanları koy 5 dakika daha kaynat sonra da iç canım ama çok sıcak değil ılık olucak. Rabbim inşallah nasip eder kısa sürede
Öyle canim ne duyduysak yapıyoruz bi umut işte inşallah bu ay olur hepimizin artık enine olmak istiyorum 1 senedir uğraşıyorumYinede yap ben inanıyorum soğan kürünün mucizesine ne duyduysam denicek durumdayım sütü maydnozla kaynatıp 5 gece buharına da oturdum bakalım bu ay görcem mi faydalarını
Inş canmÖyle canim ne duyduysak yapıyoruz bi umut işte inşallah bu ay olur hepimizin artık enine olmak istiyorum 1 senedir uğraşıyorum
Canım bende incir kürü yapyrm 10 gündür bakalım 17 gün kaldı adetimeBu ay yine adet oldum kızlar soğan kurunu denemek istiyorum benimle birlikte yapacak olan var mı bilgisi olan yapan ve hamile kalanlar sizlerden bilgi istiyorum
Canim ayni gun regl olmusuz benimde bugun 4.gunum yarin baslamayi dusunuyorum sen ne zaman baslicaksinAmin kuzumm inşallah çok sağol desteğin için tarif ettiğin gibi yapcam adetin 4. Günü bugün bitince baslicam hemen
Ben varım canım bu gün 3.günüm soğan kurunde..inşallah olur..İçmesi çok berbat ama care yok..Bu ay yine adet oldum kızlar soğan kurunu denemek istiyorum benimle birlikte yapacak olan var mı bilgisi olan yapan ve hamile kalanlar sizlerden bilgi istiyorum
Cuma günü başlayayım diyorum canım geç mi olur perşembe biter benim adetimCanim ayni gun regl olmusuz benimde bugun 4.gunum yarin baslamayi dusunuyorum sen ne zaman baslicaksin
Hiç içmedim canım inşallah içebilirim mecbur bi yerde umut işteBen varım canım bu gün 3.günüm soğan kurunde..inşallah olur..İçmesi çok berbat ama care yok..
İncir kuru ne için yapılıyor canım hiç fikrim yok inşallah faydasını alırsın canım dualarım seninleCanım bende incir kürü yapyrm 10 gündür bakalım 17 gün kaldı adetime
Sağoll canım.İncir kürü yumurtalıkların büyümesine havuç kürüyle beraber yapılıncada yumurtalıkların çatlamasına yardımcı oluyormuş canım. Bilmiyorum benim hiç bir sorunum yok ama deva incirden derman Allahtan olsun dedim başladım umarım faydasını görürüm zararını görmemİncir kuru ne için yapılıyor canım hiç fikrim yok inşallah faydasını alırsın canım dualarım seninle
Canim benim bitti ondan bu sabah basliyorum Allahin izniyle sifa olur insCuma günü başlayayım diyorum canım geç mi olur perşembe biter benim adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?