Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

Kizlar incir kurunu yaparken dikkatli olun. prolaktini yukseltiyo bilginiz olsun. eger prolaktin sıkıntınız varsa kürü yapmayın.
Benim prolaktin sorunum yok prolaktin değerlerimde gayet normal ama ben incir kürü kullanıyorum yinede bir sıkıntı olurmu acaba yaa

Kizlar incir kurunu yaparken dikkatli olun. prolaktini yukseltiyo bilginiz olsun. eger prolaktin sıkıntınız varsa kürü yapmayın.
Aynen öyle bende incir-havuç kürü yaptım prolaktinimi yükseltmiş ilaç içip tekrar düşürmek zorunda kaldım

Kizlar corek otu bal tarcin kurunu tavsiye ederim incir kuru yerine....ben bu ay sogan kuru yapiyorum sogandan sonra corek otu bal tarcin kuru yapcam

Ilk gunumdu bardagin sonlarina dogru midem inanilmaz bulandi
Evet çok berbat tadı kokusu..burnumu tutarak içiyorum. Bitince hemen ağzına bişey at çikolata falan.geçiyor hemen..bebis için katlanmak zorundayız canım. İki yıldır olmuyor bizim.aşılama denedik olmadı. Bu ay ara verdik doktor işine de...Hayırlısı bakalim belki vesile olur...siz ne kadardır istiyorsunuz

Canim 1 yildir istiyoruz olmadi doktora gittim rahim filmine kadar herseyim yapildi herkes hep derdi sogan kuru yap sogan kuru yap diye bende bu ay yapmaya karar verdim esime de bu sabahtan basladim keciboynuzu pekmezi iciriyorum hakkimizda hayirlisi olsun

Canim nasil gidiyo sogan kuru aksam daha rahat ictim sanki alisiyorum galiba

Canım 2 bardak yapıyoruz ya birini öğlen birini akşam mı içiyoruz kaynatma işi sadece bi kere mi yapılıyor yoksa ayrı ayrı mı yapılıyor

Canım 2 bardak yapıyoruz ya birini öğlen birini akşam mı içiyoruz kaynatma işi sadece bi kere mi yapılıyor yoksa ayrı ayrı mı yapılıyor
Canim 2 bardak yapmanin sebebi kaynatirken su azaliyor ya ondan ama ben 1.5 su bardagindan yapiyorum tam bir bardak icmis oluyorum onemli olan bir bardak icmek sabah taze aksam taze yapiyosun hatta suan icmeye calisiyorum

Canim 2 bardak yapmanin sebebi kaynatirken su azaliyor ya ondan ama ben 1.5 su bardagindan yapiyorum tam bir bardak icmis oluyorum onemli olan bir bardak icmek sabah taze aksam taze yapiyosun hatta suan icmeye calisiyorum
He şimdi anladım canım bende yarın başlıyorum çok tırsıyorum inşallah içerim

Nette öğle ve akşam dyo canım sen sabah akşam mı yapiyosun

Nette öğle ve akşam dyo canım sen sabah akşam mı yapiyosun
Canim normalde sabah aksam eger calisiyosaniz isten geldikten sonra icin ve gece yatarken icin diyo saracoglu ben calisiyorum ama sikinti olmuyo ictikten sonra biseler yiyip disimi fircaliyorum koku falanda kalmiyor

Canim normalde sabah aksam eger calisiyosaniz isten geldikten sonra icin ve gece yatarken icin diyo saracoglu ben calisiyorum ama sikinti olmuyo ictikten sonra biseler yiyip disimi fircaliyorum koku falanda kalmiyor
Tamam canım sabah akşam yapayım bnde o zaman bugün başlıyorum

Kızlar başlığı görünce ben de paylaşmak istedim,pko vardı bende,70 gün falan hastalanmıyordum,2ya da 3 kere tarlusalla adet oldum. Martda yine tarlusal içcektim ki,soğanı bi deniyim dedim,iki gün sabah akşam içtim ,üçüncü gün lekelenme gibi gelmeye başladı,sora 3gün falan adet oldum,bir iki gün ara verdim sorasında da 5-6 gün daha içtim ama çok düzenli değil. En son ozaman adet oldum,3-4 aydır inofolik içiyordum,o ay umudumu kesmiştim birazcık,inofoliği de bırakmıştım,o ay soğanla içim bi temizlensin ,soraki aya diyodum ama,soraki ay adet olmadım,testim de pozitif... şifa olsun size de işallah,

Cok sevindim canim benim darisi bizim basimiza ins aslinda bende artik umudumu kesmistim hatta folik asit kullanmayi da biraktim ama bi sogan kurunu deniyeyim dedim basladim ins sifa olur

Cok sevindim canim benim darisi bizim basimiza ins aslinda bende artik umudumu kesmistim hatta folik asit kullanmayi da biraktim ama bi sogan kurunu deniyeyim dedim basladim ins sifa olur
Canım sabah akşam içtim bugün 15 gün yapıyoruz demi yanlış olmasın da tadı da berbatmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…