Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

15 gün bile yapmamışsin sen canım öyleyse hamile kaldin yani

Hayırlı olsun size İnşAllah faydasını görürsün ben soğan kürü yapdıgım ay hamile kaldım beklemeyip adetin 4cü günü başladım ve iki hafta içdim

Kızlar bende sizlerdenim bu ay bende başladım inşallah şifa olur . bizde 1 sene oldu isteyeli ve deneyeli her şey yapıldı ne eşimde ne bende herhangi birşey çıkmadı ben 6 ay olmuştu ilk denedim bu kürü hatta sonrasında incir kürünü de yapmıştım ama o zamanlar çok sterst ve çok üzülüp sıkıyordum kendimi proklatim hormonum yükseldi ben geçen ay gttim 2 lere düştü . Demem o ki bende bu ay soğan kürünü deneyeyim dedim 3. gün oldu bugün sabah dün gece de denemelere başladık gün aşırı deneyeceğiz bakalım ne olucak . Kızlar bugün beyaz akıntım geldi galiba olur bu ay ne bileyim hakkımızda hayırlısı olsun ..

I
İnşallah canım hepimize şifa versin rabbim bebeklerimize kavuştursun aminnn

Sogan kuru mucizesiyle sogan cücügüm oluyo benim de:) deneyin kizlar deneyin ben ki bir yil adet olmazdim sogan kuru yaptigim ay hamile kaldim
Canım bir yıl adet olmazdm demissin pco mu vardı sende..bende basladm sogan kürüne benimde adetlerde sorun var pcoluyum

Canım bende pcoluyum daha önce denemistim soğan kürünü 13 gun falan ise yaramamisti..tarlusal kullanmak zorunda kaldm..simdi yine basladm sogan kürüne insallah

Aynen canim pco laneti:) 11 yil dogum kontrol hapi ictim adet olmak icin. İcmezsem ya aylarca adet olmuyorum ya da tarlusal iciyorum yine...
Aynısını bende yaşadım ya..evlendikden sonrada dogum kontrol yerine tarlusal kullaniyorum bende..tedaviye başladım doktorum ilk önce klomen verdi ama pcon tedaviye cevap vermiyor diyor doktorum..onun arkasinada glifor verdi bi hafta kullanp gittigimde gene tedaviye cevap vermiyor dedi kullanmaya devam et adet olunca gel dedi..bakalm bemde 4 gündür iciyorum soğan kürünü adet oldugumda bu sefer ne dicek bakalm..olur demi benimde canm ya

Ben acikcasi hep korunuyordum evlendikten sonra da. Hatta venim hikayem biraz degisik o yuzden bisey diyemiyorum. Ben adet olmuyordum ama hamile kalabiliyordum. Dpktorlarin mucize hasta dediklerinden ben:)

Ama burda uzun sure adet olmayip felan yumurtaliklarinsa peoblem olup sogan kuruyle hamile kalan cok kisi var

Ne güzel senin adına çok sevindim canım..benim şuan tek problemim pco eşimde de hiç bir sorun yok..rabbim senin yaşadığın duyguyu banada nasio eder insallah

Ne güzel senin adına çok sevindim canım..benim şuan tek problemim pco eşimde de hiç bir sorun yok..rabbim senin yaşadığın duyguyu banada nasio eder insallah
Merak etme pco doktorlarin en sevdigi hastalik cunku tedavi yontemleri belli... stres yapma hersey guzel olacak:)

Merak etme pco doktorlarin en sevdigi hastalik cunku tedavi yontemleri belli... stres yapma hersey guzel olacak:)
Inşallah canım 2 defa daha ilac tedavisi uygulayacak dozunu yükselterek..eger gene tedaviye cevap vermesse tüp bebek ve aşılama diyor insallah bunlara gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…