- 13 Ocak 2016
- 28
- 65
- 3
bu dediklerinin biri olsa dicem ki evet hak ettik geldi zaten isyanım bunların hiç biri olmadığı içinNaptınız siz yahu 436 tl doğalgaz yakmak için baya büyük eviniz olması lazım benim kaynanamlarım evi dubleks yaşlılarda yüksek yanıyor gece gündüz yanıyor 450 geldi bizim merkezi sistem gündüz hep yandı akşam da 12 ye kadar 280 geldi. İki kişisiniz sonuçta kombi ise kısın biraz yani çok fazla elektirik de öylr 208 tl gelecek kadar ne harcıyor olabilirsiniz ki her gün ev mi süpürülüyor, ütü mü yapılıyor, fırın mı çalışıyor makineler mi yani biraz dikkatli olmanız lazım bence tasarruf gerekli.
Haklısın da canım eşim o mantıkla büyütülmemiş çünkü ailesi de öyle kaynananm her gün çamaşır yıkar 3 kişiler çocuk yokki üstüne döksün yaşlı yokki batırsın ben anlamam hergün ne kirlisi çıkarırlar da makine çalıştırırlar çay tabaklarını bile bulaşık makinesine atarlar halbuki yağ yok bi durula makine çabuk dolmasın hergün ev süpürülür silinir hemen hemen tasarruf ruhu yok hiçbirisinde bi bildikleri şey biz titizizTam olarak parayla alakası yok ki, şuanda boş yere akıttığımız suyun bir damlasına bile ileride muhtaç olabiliriz.
canım o kişiler farklı kişiler biz değiliz:)Kişi başı milli gelir 10 bin dolar falan değil miydi yaa, millet neden geçinemiyo acaba
Şişlide 145m2 evde 750 Tl kiraya mı oturuyorsun, bedava Vallahi.Kira 750,doğalgaz 276 (145 m2 için iyi bence),elektrik 75,su 50 tl.
Yer İstanbul şişli.
Bizim burada da normalde daha uçuk.Ama ev sahibim sağolsun.Daha önce 60m2 başka bir dairesindeydim.Çocuk olunca şansımıza bu kat boşaldı ve burası kısmet oldu.Aynı ev sahibimle 7. senemizdeyiz.Allah daha çok versin.Çok severim kendilerini.Eylülde bizde zam yapacağız 50 TL.800 TL olacak ama semte göre uygun yinede.Şişlide 145m2 evde 750 Tl kiraya mı oturuyorsun, bedava Vallahi.
Ben Zeytinburnunda 900 Tl. veriyorum, Ağustosta 1000 olacak, evimde 95m2
geçen dönem 1000 istedi de zor ikna ettik.
70-80m2 bakımsız daireler 700 den başlıyor bizim buralarda.
Muhteşem Vallahi.Bizim burada da normalde daha uçuk.Ama ev sahibim sağolsun.Daha önce 60m2 başka bir dairesindeydim.Çocuk olunca şansımıza bu kat boşaldı ve burası kısmet oldu.Aynı ev sahibimle 7. senemizdeyiz.Allah daha çok versin.Çok severim kendilerini.Eylülde bizde zam yapacağız 50 TL.800 TL olacak ama semte göre uygun yinede.
O nasıl kira1300 kira
380 elektrik
120 internet + tivibu
yeme içmeyi saymıyorum bile.... bizde battık
gerçekten öyleGeçim derdi gerçekten zor
Daha cebe girmeden gidiyor maaşlar
Allah zeval vermesin kimseye, herkesin rabbim yardımcısı olsun
yok kapatıcam temelli ufoyu yakim bari bi elektrik faturası ödeyim ikisi birden ağor geliyor gerçektenodaların hepsi yanıyorsa sadece bir odayı bırakabilirsiniz. iki kiişiymişsiniz zaten. küçük çocuk yok. hastalıksa yoksa bence kafi gelir. annemler öyle yapıyor. onlarda iki kişi ve 140 gelmiş onlara.
Canım Cidden gaddarı gelmiş.bizim kiracı 500e oturuyo ayrıca istanbulun göbeğnde yeni bi apertman.100tl zam yapalım dedik(5senedr zam yapmadk) yok Dediler tamam dedk oturdukMuhteşem Vallahi.
Bizimde aynı ev sahibimizle 5. yılımız ama bu sene maalesef bir gaddarlığı tuttu. 700 den 1000 Tl ye çıkarttı.
Hemde eve bir sürü masraf yaptığımızı bildiği halde.
Elin evi demedik, kendimiz oturuyoruz kiramız da çevreye göre makul diye düşünerek evin sıkıntılı yerlerini giderdik 2000 den fazla masraf yaptık.
Yapmadan öncede danıştık, olur yaptırın dedi 2 ay sonra 300 Tl zam için aradı.
Çok sitem ettik, madem böyle bir niyetiniz vardı biz size iki ay önce geldik anlattık neden o zaman söylemediniz bizde ona göre hareket ederdik dedik.
Velhasıl 900 Tl ye anlaştık. Allah iyilerle karşılaştırsın kimi insan gerçekten kötü niyetli oluyor.
İyilikten maraz doğarmış ya, kimi insanın kötüye denk gelmesi gerekiyor, o zaman iyilerin kıymetini bilir.
Bunca zaman ne kira aksadı, ne faturalar. Hepsi otomatik ödemede apartmanda ne yapılsa hiç bir şeye itiraz etmeyiz.
Ayyy bende ne doluymuşum ayoll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?