Canım hiç doktora gittin mi. Folik asite başladın mıMerhaba kızlar...
Yıllardır takip ettiğim bu forma en sonunda üye olmaya karar verdim:)
1,5 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyorum. Tüm alternatifleri denedim yalnız tık yok. :)
EE bir yıl korunursam olacağı budur tabi...
insan her ay aynı hayal kırıklığını yaşayınca bir kendine sitem etmiyor değil.
Hacamatlar, Soğan suları,Ovulasyon tesleri,Beslenme teknikleri vs sonuç kocaman bir kaç göz yaşı...
İnsanın büyük bekleyişleri büyük hayal kırıklıkları yaşatıyor.Herkes takıntılı olmayacaksın diyor ama sanırım ben o hastalığa çoktan kapıldı.
Benimle aynı sıkıntıda olanlar için uygulayacağım son yöntem kaldı tevekkül ve dua bana katılmak isteyenleri görmek istiyorum ne kadar çok olursak okadar güçlü olurum.
Tabi önerileri olanlara çok ama çok açığım...
7 aydir evliyim. İlk ay bi korunduk bi korunmadik. Daha sonra hic korunmadik 5.ayda hamile oldugumu ogrendim ama kimyasal gebelik cikti. Bu ayda elimden geleni yapip gerisini Allah'a birakicam.kendim sogan suyu esimde caksir koku cayi iciriyorum. Bu ay bakalim cift cizgi gorebilicekmiyim :)
Relaks olun bence biraz. Bizde 3aydır deniyoruz.
2Yıldırda evliyiz.
Sen gerekeni yap gerisi rabbimde artık.
Cnm normal kur'ani cok yavas okuyorum eger duz arapca yazimini okumakta makbulse ona katilirm:)İnşaALLAH kalırsın
Meryem suresine başlayacağım yarın ve cumartesi günü özer dua var onunla destekleyeceğim katılmak istersen..
Başka şeylere odaklan.Keşke dediğin gibi olsa rüyalarıma kadar girdi ..Çok istiyorum ama çokk
bizde bir senedir istiyoruz dün çatlatma iğnesi oldum bekliorum ay sonunu :)
Başka şeylere odaklan.
Sevişirken bile düşünme bence bebek için
İnşaALLAH kalırsın
Meryem suresine başlayacağım yarın ve cumartesi günü özer dua var onunla destekleyeceğim katılmak istersen..
Tatlim ben amann olmuyo bu cocuk dedim ay gebe kaldım ama kimyasal oldu. Her şey hayırlı zamanda olunca güzel. Korunmayla alakasi yok bence. Bebisin daha alcak nefesi icin zamani var demek ki.Merhaba kızlar...
Yıllardır takip ettiğim bu forma en sonunda üye olmaya karar verdim:)
1,5 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyorum. Tüm alternatifleri denedim yalnız tık yok. :)
EE bir yıl korunursam olacağı budur tabi...
insan her ay aynı hayal kırıklığını yaşayınca bir kendine sitem etmiyor değil.
Hacamatlar, Soğan suları,Ovulasyon tesleri,Beslenme teknikleri vs sonuç kocaman bir kaç göz yaşı...
İnsanın büyük bekleyişleri büyük hayal kırıklıkları yaşatıyor.Herkes takıntılı olmayacaksın diyor ama sanırım ben o hastalığa çoktan kapıldı.
Benimle aynı sıkıntıda olanlar için uygulayacağım son yöntem kaldı tevekkül ve dua bana katılmak isteyenleri görmek istiyorum ne kadar çok olursak okadar güçlü olurum.
Tabi önerileri olanlara çok ama çok açığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?