BU AYDA GEBE KALMADIM DİYE ÜZÜLENLER:(

son izci

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.195
39.681
508
Merhaba kızlar...
Yıllardır takip ettiğim bu forma en sonunda üye olmaya karar verdim:)
1,5 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyorum. Tüm alternatifleri denedim yalnız tık yok. :)
EE bir yıl korunursam olacağı budur tabi...
insan her ay aynı hayal kırıklığını yaşayınca bir kendine sitem etmiyor değil.
Hacamatlar, Soğan suları,Ovulasyon tesleri,Beslenme teknikleri vs sonuç kocaman bir kaç göz yaşı...
İnsanın büyük bekleyişleri büyük hayal kırıklıkları yaşatıyor.Herkes takıntılı olmayacaksın diyor ama sanırım ben o hastalığa çoktan kapıldı.
Benimle aynı sıkıntıda olanlar için uygulayacağım son yöntem kaldı tevekkül ve dua bana katılmak isteyenleri görmek istiyorum ne kadar çok olursak okadar güçlü olurum.
Tabi önerileri olanlara çok ama çok açığım...

Canım hiç doktora gittin mi. Folik asite başladın mı

7 aydir evliyim. İlk ay bi korunduk bi korunmadik. Daha sonra hic korunmadik 5.ayda hamile oldugumu ogrendim ama kimyasal gebelik cikti. Bu ayda elimden geleni yapip gerisini Allah'a birakicam.kendim sogan suyu esimde caksir koku cayi iciriyorum. Bu ay bakalim cift cizgi gorebilicekmiyim :)

Ohhoo hayatımda doktora gitmediğim kadar gittim.
Doktor beni görünce gülüyor artık ,her ay aynı terhane ,bir test daha yapsak diye
Doktor diyor daha çok erken panik yapma rahat ol biz bir yıla kadar birşey yapmıyoruz ama benim şu içim dinler mi?
Tüm testlerden geçtik Elhamdülillah sapa sağlamız ama vakit bekliyorum ...Bende var telaş panik işte
Duaya başlıyorum bu ay ..Denir ya hep ...işin ALLAHA KALMIŞSA OLMUŞ BİL

Relaks olun bence biraz. Bizde 3aydır deniyoruz.
2Yıldırda evliyiz.
Sen gerekeni yap gerisi rabbimde artık.

İnşaALLAH kalırsın
Meryem suresine başlayacağım yarın ve cumartesi günü özer dua var onunla destekleyeceğim katılmak istersen..

İnşaALLAH kalırsın
Meryem suresine başlayacağım yarın ve cumartesi günü özer dua var onunla destekleyeceğim katılmak istersen..
Cnm normal kur'ani cok yavas okuyorum eger duz arapca yazimini okumakta makbulse ona katilirm:)

Olur inşaALLAH .. Tabi ARAPÇA olsa çok daha makbul olurdu ama latinceden okuyup hamiş olanlar çok var.
Ay çok sevindim arkadaşım başlayalım yarın .
Cumartesi günüde farklı özel bir dua var onu yapalım.
İnşaALLAH birbirimize vesile oluruz.

bizde bir senedir istiyoruz dün çatlatma iğnesi oldum bekliorum ay sonunu :)

O halde sende bize katıl şansını arttır.:)
Ya varya aslında herşey nasip meselesi günü zamanını Mevlam tayin etmiş ama ;Bir çivi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir işte.
Önce emek sonra hasat

Başka şeylere odaklan.
Sevişirken bile düşünme bence bebek için

Ah be canım yaş 30 gelde odaklan.
Kafamı dağıtmak için tatile çıktım ,kendime hediyeler aldım,zayıflama merkezine kaydoldum,Şirketin işlerine yumuldum ama CIK olmuyor .beyin firarda :)

Tatlim ben amann olmuyo bu cocuk dedim ay gebe kaldım ama kimyasal oldu. Her şey hayırlı zamanda olunca güzel. Korunmayla alakasi yok bence. Bebisin daha alcak nefesi icin zamani var demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…