BU AYDA GEBE KALMADIM DİYE ÜZÜLENLER:(

Tatlim ben amann olmuyo bu cocuk dedim ay gebe kaldım ama kimyasal oldu. Her şey hayırlı zamanda olunca güzel. Korunmayla alakasi yok bence. Bebisin daha alcak nefesi icin zamani var demek ki.

Bendede aynı aynı dertler zaten bu kimyasal gebelikte nerden çıktıysa yeni nesil modası ,,Eskiden bunlar mı vardı heyy gidi heyy

Bendede aynı aynı dertler zaten bu kimyasal gebelikte nerden çıktıysa yeni nesil modası ,,Eskiden bunlar mı vardı heyy gidi heyy
Ne güzel dedin agzin bal yesin :) kimyasali yeni geçiriyorum ama korktum artik gebelikten fobi oldu ven de.

Ne güzel dedin agzin bal yesin :) kimyasali yeni geçiriyorum ama korktum artik gebelikten fobi oldu ven de.

Yok yok pes etme Rab benden umudu kesenler kafirlerdir buyurmuş.
Biz Allah'tan isteyip umut etmeye devam edelim.
Öyle deme ya her ay farklı bir heyecan adrenalin hep bir sonraki ay yaşamak için bir umut bazen heyecanlı olmuyor değil
Ama çok kaptırıyoruz ya kendimizi ,,o tek çizgi varya o tek çizgi ...Onu görmeyeydik iyiydi
Bu sene olacak ama inşaALLAH hissediyorum. RABBİM HERKESE BU AY BEBEBK NASİP ETSİN İNŞAALAH .

kızlar bende 1,5 yıldır evliyim hiç korunmadık ancak evlilik alışma süreci vs çok önemsemedim bi kaç kez doktora gittim. hersey yolundaymış. hatta gecen ay doktora gittiğimde oluşmuş yurtan var ilşki tarihi verdi çok umutlanmıştım olmadı. kendime incir kürü eşimede keçi boynuzu kürü yapsam ne derseniz

Cnm benim islerim oluyor. Ben arada okuyabilirim.

Bende gec kaldim galiba.1 yillik evliyiz 2.ci ayimiz oliyor korunmuyoruz.9 ekim bat gunumdu ama 5 gundur adet olmadim ins hamileyimdir.Test yapican yarin

incir kuru kist olusturabiliyormus bence sogan kuru yap been sogan kuru esimede caksir koku cayi icirip pekmez yediriyorum :)

Yap canım onu yap ayrıca HZ MERYEM suresine başla inşaALLAH Sende bizimle.
Sorunun hiç yoksa duanı yap bekle Allah bizimle beraberdir.

Benimde işlerim yoğun ama bundan önemli iş mi olur tatlım
Sen bırak işi gücü yarın başlayacağım yalnız bırakma ayrıca 41 gün ara verilmemesi lazım
Tm cnm baslayim birazda uzun sanirim :)

Bende gec kaldim galiba.1 yillik evliyiz 2.ci ayimiz oliyor korunmuyoruz.9 ekim bat gunumdu ama 5 gundur adet olmadim ins hamileyimdir.Test yapican yarin

İnşaALLAH vardır canım bizimlede paylaş İnşaALLAH.
Ç ok heyecanlı ya olmasada yeğese kapılıp üzülme sakın buda ayrı bir heyecan denemeye devam
Bu durumda çok güzel hatıralar bırakıyor insana

Yav hala ne diyor bir tv dizisi kadar uzun değil canım kısa kısa
Bismillah de 4 gün su gibi okursun.
Ayrılca birleşme sırasında mümkünse abdestli olun ve besmelesiz asla yapma.
Tmm cnmm okurum hergun 1 tane meryem suresi okucam demi :) besmeleyi biliyordumda abdesti bilmiyordum :)

Evet hergün 1 tane canım niyet et başla inşaALLAH tilavet secdesini unutma ama hadi bakalım arkadaşım müjdeli haber ver bana inşaALLAH.

Sagol cnm Rabbim hepimize hayirli bir evlat nasip etsin

Amin inşaALLAH ..
Henüz bakire olan MERYEM annemizin karnına Peygamberimizin ruhunu üfleyip onu Peygamber annesi yapan Rabbime şükürler olsun.
O ol derse olmayacak var mı?

Evet hergün 1 tane canım niyet et başla inşaALLAH tilavet secdesini unutma ama hadi bakalım arkadaşım müjdeli haber ver bana inşaALLAH.
İnsAllah cnm sendende mujdeli haber bekliyorum :) senin adet tarihin ne zaman :) benim 8 kasim

bende varim....
bu ay son umudm..
1 senedir istiyoruz olmuyo..
en son doktor merional ( yumurta gelistirici igne) ardindan ovitrelle ( yumurta catlama ignesi ) beraberinde de progestan (bebek tutunsun diye ) verdi
catlatma ignemin 10.gunu
ilk zamanlar kasiklarim cok agriyordu ve igne batmalari oluyodu.
dun hic biseyim yoktu
bugun yine kasik agrim var
hayirlisi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…