İnsAllah cnm sendende mujdeli haber bekliyorum :) senin adet tarihin ne zaman :) benim 8 kasim
bende varim....
bu ay son umudm..
1 senedir istiyoruz olmuyo..
en son doktor merional ( yumurta gelistirici igne) ardindan ovitrelle ( yumurta catlama ignesi ) beraberinde de progestan (bebek tutunsun diye ) verdi
catlatma ignemin 10.gunu
ilk zamanlar kasiklarim cok agriyordu ve igne batmalari oluyodu.
dun hic biseyim yoktu
bugun yine kasik agrim var
hayirlisi diyorum
Anladmm cnm insAllah hayirli saglikli bebislerimiz olur :) sen ne kadar zamandir deniyorsun cnm :)Benim 5 kasım canım :) Hadi bakalım hangimizin duası ALLAHA tez ulaşırsa onunkini kabul etsin inşaALLAH.Bende kendimden çok sana dua edeceğim.
Sogan suyu yani sogani sadece suda haslayip suyunu mu ictin?7 aydir evliyim. İlk ay bi korunduk bi korunmadik. Daha sonra hic korunmadik 5.ayda hamile oldugumu ogrendim ama kimyasal gebelik cikti. Bu ayda elimden geleni yapip gerisini Allah'a birakicam.kendim sogan suyu esimde caksir koku cayi iciriyorum. Bu ay bakalim cift cizgi gorebilicekmiyim :)
Bende katilmak isterim canm nasil olucakİnşaALLAH kalırsın
Meryem suresine başlayacağım yarın ve cumartesi günü özer dua var onunla destekleyeceğim katılmak istersen..
Evet cnm ama sogani sadece 4e boluyorsun kabugunu falan ayiklamiyorsun.Sogan suyu yani sogani sadece suda haslayip suyunu mu ictin?
Aminn cnm insAllah5 AYDIR deniyorum canım :) İnşaALLAH BEBİŞLERİMİZ OLACAK SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATACAĞIZ.
Sicakken.mi peki yoksa soguk mu bende bu denemek istedimEvet cnm ama sogani sadece 4e boluyorsun kabugunu falan ayiklamiyorsun.
İlikken iciceksin cnmSicakken.mi peki yoksa soguk mu bende bu denemek istedim
Bende 1,5 yildir evliyim gecen ay cocuk calismalarina basladik olur dedik ama nasibimzde gecen ay yokmus demek ki isimiz bu aya kaldi bakalm nasip ne zamansa ozamani beklioruz hayirlisi ileİlikken iciceksin cnm
Oyle cnm bizde bekliyoruz o hayirli zamani :)Be
Bende 1,5 yildir evliyim gecen ay cocuk calismalarina basladik olur dedik ama nasibimzde gecen ay yokmus demek ki isimiz bu aya kaldi bakalm nasip ne zamansa ozamani beklioruz hayirlisi ile
amin cnm insallah hepimizin yuzu guler hayirli saglikli bebislerimiz olurOhalde yarın başlıyoruz canım hepimiz sayılarını bildirelim gün gün.
İnşaALLAH Müjde diyeceğin günleri görürüz .Ayetlerin yüzü suyu hürmetine kabul olur başla inşaalah yarın
Zaten tekrar gebe kalirsam hemen testlere saldirmayi düşünmüyorum. Ustune dustukce olan yine bize oluyor. Tevekkül en güzeli. Allah hayırlı zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin isteyen herkese.Yok yok pes etme Rab benden umudu kesenler kafirlerdir buyurmuş.
Biz Allah'tan isteyip umut etmeye devam edelim.
Öyle deme ya her ay farklı bir heyecan adrenalin hep bir sonraki ay yaşamak için bir umut bazen heyecanlı olmuyor değil
Ama çok kaptırıyoruz ya kendimizi ,,o tek çizgi varya o tek çizgi ...Onu görmeyeydik iyiydi
Bu sene olacak ama inşaALLAH hissediyorum. RABBİM HERKESE BU AY BEBEBK NASİP ETSİN İNŞAALAH .
Ne sekilde okuncak meryem suresi bende katilmak istiyorumOhalde yarın başlıyoruz canım hepimiz sayılarını bildirelim gün gün.
İnşaALLAH Müjde diyeceğin günleri görürüz .Ayetlerin yüzü suyu hürmetine kabul olur başla inşaalah yarın
Ne sekilde okuncak meryem suresi bende katilmak istiyorum
Zaten tekrar gebe kalirsam hemen testlere saldirmayi düşünmüyorum. Ustune dustukce olan yine bize oluyor. Tevekkül en güzeli. Allah hayırlı zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin isteyen herkese.
Olur inşaALLAH .. Tabi ARAPÇA olsa çok daha makbul olurdu ama latinceden okuyup hamiş olanlar çok var.
Ay çok sevindim arkadaşım başlayalım yarın .
Cumartesi günüde farklı özel bir dua var onu yapalım.
İnşaALLAH birbirimize vesile oluruz.
Anlami nedir??*FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuşur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?