BU AYDA GEBE KALMADIM DİYE ÜZÜLENLER:(

İnsAllah cnm sendende mujdeli haber bekliyorum :) senin adet tarihin ne zaman :) benim 8 kasim

Benim 5 kasım canım :) Hadi bakalım hangimizin duası ALLAHA tez ulaşırsa onunkini kabul etsin inşaALLAH.Bende kendimden çok sana dua edeceğim.

Ohalde yarın başlıyoruz canım hepimiz sayılarını bildirelim gün gün.
İnşaALLAH Müjde diyeceğin günleri görürüz .Ayetlerin yüzü suyu hürmetine kabul olur başla inşaalah yarın

Benim 5 kasım canım :) Hadi bakalım hangimizin duası ALLAHA tez ulaşırsa onunkini kabul etsin inşaALLAH.Bende kendimden çok sana dua edeceğim.
Anladmm cnm insAllah hayirli saglikli bebislerimiz olur :) sen ne kadar zamandir deniyorsun cnm :)

5 AYDIR deniyorum canım :) İnşaALLAH BEBİŞLERİMİZ OLACAK SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATACAĞIZ.

Sogan suyu yani sogani sadece suda haslayip suyunu mu ictin?

Be

Bende 1,5 yildir evliyim gecen ay cocuk calismalarina basladik olur dedik ama nasibimzde gecen ay yokmus demek ki isimiz bu aya kaldi bakalm nasip ne zamansa ozamani beklioruz hayirlisi ile
Oyle cnm bizde bekliyoruz o hayirli zamani :)

İnşaALLAH Müjde diyeceğin günleri görürüz .Ayetlerin yüzü suyu hürmetine kabul olur başla inşaalah yarın
amin cnm insallah hepimizin yuzu guler hayirli saglikli bebislerimiz olur
cnm benm bat 25 Ekim ama catlatmadan dolayi degisebilir cnm

Zaten tekrar gebe kalirsam hemen testlere saldirmayi düşünmüyorum. Ustune dustukce olan yine bize oluyor. Tevekkül en güzeli. Allah hayırlı zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin isteyen herkese.

Ne sekilde okuncak meryem suresi bende katilmak istiyorum

Ne sekilde okuncak meryem suresi bende katilmak istiyorum

Bugün başlıyoruz inşaALAH Hz Mryem suresine. İstediğin vakit niyet et istiğfar getir önce temizlen (TÖVBE ESTEĞFURULLAH)
Sonra okumaya başla ama dikkat et secde ayeti var orda secde edeceksin.
Netten bak tilavet secdesi nasıl yapılır diye onu yap inşaALLAH. ,
Dilerim bugün başlayan herkes muradına erer

Zaten tekrar gebe kalirsam hemen testlere saldirmayi düşünmüyorum. Ustune dustukce olan yine bize oluyor. Tevekkül en güzeli. Allah hayırlı zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin isteyen herkese.

Bencede ya üzülmeyelim Biz ALLAH tan daha mı iyi biliyoruz hangi hayır bildiklerimizde gizlenen şerri.
Allah hayırlı evlat versin ama kaderde hayırsız bir evlat elinde helak olmak yazıyorsa nasip etmesin.
Sabır en lezzetli şerbettir ama ekşidir biraz hem içmek istemezsin hemde içersin

neymiş o canım farklı özel dua bizede yaz ne olur ,

*FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuşur inşallah.

Anlami nedir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…