BU AYDA GEBE KALMADIM DİYE ÜZÜLENLER:(

Allahümme ya varis (707) her gün

Allahümme ya evvelü (100) 4 cuma

Bu zikirleri de çekebilirsiniz kabul olacak duanıza vesile olmak isterim Allah tüm dualarınızı kabul etsin

Ben bunlarıda yaparım inşaallah canım Allah razı olsun.
Sende durumlar nasıl?

Ben bunlarıda yaparım inşaallah canım Allah razı olsun.
Sende durumlar nasıl?
Benim bat 4 aralık arada bi kasık ağrısı harici hiç belirti yok neredeyse adetten 1 hafta önce göğüs ağrısı başlardı hiç ağrım yok bu ilginç işte her ay olurdu

Ben de 2 bucuk senelik evliyim. 1bucuk sene kadar korundum. 1 senedir de deniyoruz olmuyor. Takmayayım diyorum akışına bırakayım. Bir bakıyorum çevremden biri ikinci çocuğuna hamile. Tv da herkes hamile. Sokakta herkes hamile.. Karşılaştığım tanıdık herhangi biri ' ee bebiş yok mu' şimdi ben nasıl akışına bırakayım .

Doktora gittiniz mi genellikle 1 yıl olmayınca doktora gitmekte fayda var

Benim bat 4 aralık arada bi kasık ağrısı harici hiç belirti yok neredeyse adetten 1 hafta önce göğüs ağrısı başlardı hiç ağrım yok bu ilginç işte her ay olurdu

Ne kadar enteresan ya vucudumuz ne yapsa yaranamıyor bize
Vee şimdi sende batta 3 değil mi ?
Meraklı bekleyiş devam ediyor hadi bakalım inşaALLAH

Ah canım kıyamam ya
Düşünmüyorum ben de sende istemiyorum vakti var falan.
Çevreye okadar takılmayın ya ,yapan yaptığı bebeğe iyi gelecek verebiliyor mu sanki herkes çatır çatır sonunu düşünmeden yapıyor evet eyvallah ta bu çocuklar nasıl eğitim alacak ve geleceği için ne yaptın?
Ne bileyim ya bana kalsa 1 tane sağlıklı olsun inşaAallah daha istemiyorum .
Herşeyin bir vakti var belki bizim tarafımızdan bir insan dünyaya gelmeyecek yani yazılmamış ne yapalım vardır Allahın bir bildiği.
Her hayır bildiklerimizde şer her şer bildiklerimizde hayır gizlidir.
Ama tabi tedavini bırakma git her ayrıntısına kadar baktır eşin dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…