İyi de 41 gün ara vermeden nasıl olacak malum adet döneminde kuran okunmuyor.Benimde işlerim yoğun ama bundan önemli iş mi olur tatlım
Sen bırak işi gücü yarın başlayacağım yalnız bırakma ayrıca 41 gün ara verilmemesi lazım
Umitlendirmek istemem ama ben buradan çok silik 2. Çizgiyi goruyom gözlerim de mi sıkıntı var acabaNegatif malesef
Bu ay hic kafamada takmadim.Ama ins vardi hayirlisi
Bnde hayaler bir cizgi goruyorum.Bikac gun daha bekleyip tekrae test ypcmUmitlendirmek istemem ama ben buradan çok silik 2. Çizgiyi goruyom gözlerim de mi sıkıntı var acabakan testi yaptinizmi
İns cnm herseyde vardir bir hayırBende takmadım hakkaten hatta ben geçen ay hsg çektirecektim randevu almıştım ama sonra iptal ettirdim
1 ay daha bekliyim dedim bu ay çektirecektim ama adet bi türlü gelmedi :) İnşaaAllah vardır ya oraya gitmek zorunda kalmamış olurum hem
Senin denemen yeniydi sanırsam?
Benim tam 1 yıl oldu
11 sene ara vermeden dogum kontrol hapi kullandim biraktim kondom ile korunmaya devam ettim sadece iki uc defa korunmasiz iliski yasamisizdir onda da hamiel kaldim ustelik bende yumurtlama bozuklugu var aylarca adet gormuyorum ilac kullanmazsam demem o ki bunun korunmakla alakasi yok dogum kontrol haplari yumurtaliga zarar vermez daha vakti gelmemistirMerhaba kızlar...
Yıllardır takip ettiğim bu forma en sonunda üye olmaya karar verdim:)
1,5 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyorum. Tüm alternatifleri denedim yalnız tık yok. :)
EE bir yıl korunursam olacağı budur tabi...
insan her ay aynı hayal kırıklığını yaşayınca bir kendine sitem etmiyor değil.
Hacamatlar, Soğan suları,Ovulasyon tesleri,Beslenme teknikleri vs sonuç kocaman bir kaç göz yaşı...
İnsanın büyük bekleyişleri büyük hayal kırıklıkları yaşatıyor.Herkes takıntılı olmayacaksın diyor ama sanırım ben o hastalığa çoktan kapıldı.
Benimle aynı sıkıntıda olanlar için uygulayacağım son yöntem kaldı tevekkül ve dua bana katılmak isteyenleri görmek istiyorum ne kadar çok olursak okadar güçlü olurum.
Tabi önerileri olanlara çok ama çok açığım...
11 sene ara vermeden dogum kontrol hapi kullandim biraktim kondom ile korunmaya devam ettim sadece iki uc defa korunmasiz iliski yasamisizdir onda da hamiel kaldim ustelik bende yumurtlama bozuklugu var aylarca adet gormuyorum ilac kullanmazsam demem o ki bunun korunmakla alakasi yok dogum kontrol haplari yumurtaliga zarar vermez daha vakti gelmemistir
Bebegimi kaybettim ne yazikki, aniden kalbi durdu ama tabiki benimle alakasi yok demem o ki dogum kontrol haplari hamile kalmanizi geciktirmez doktorumun soyledigi:Vay beAllah evlatlarını sana bağışlasın hakketen Allah yazmazsa yaprak kıpırdamaz ama insan beşer şaşar gönlü durmuyor işte istiyor.
Bebegimi kaybettim ne yazikki, aniden kalbi durdu ama tabiki benimle alakasi yok demem o ki dogum kontrol haplari hamile kalmanizi geciktirmez doktorumun soyledigi:
Kadinin dogurganligi degismez eger kolay hamile kalabiliyorsa her defasinda kolay kalir ama eger kolay hamile kalamiyorsa herzaman ayni olur
Ogrendigimde bekardim, dogum kontrol haplariyla adet oluyordum o yuzden evlenene kadr uzun zaman kullandim. Evlendikten sonra da korunmaya devam ettim 1 yil kadar, sonra bazi farkli saglik sorunlarim oldu karacigerimde bir kitle olmus vs dogum kontrol ilacini biraktim kitlenin buyumesine sebep olursa diye.Allah tekrar nasip etsin o halde.
Neden korundun okadar zaman ? Şimdi istiyor musun peki?
Ogrendigimde bekardim, dogum kontrol haplariyla adet oluyordum o yuzden evlenene kadr uzun zaman kullandim. Evlendikten sonra da korunmaya devam ettim 1 yil kadar, sonra bazi farkli saglik sorunlarim oldu karacigerimde bir kitle olmus vs dogum kontrol ilacini biraktim kitlenin buyumesine sebep olursa diye.
Ama cocuk dusunmuyordum maddi anlamda biraz daha hazir olmak icin. Fakat tesadufen kaldim iste. Ama hamile kaldigimda anladim ki cocuk cok istiyormusum ben meger:) simdi bebegimi kaybedeli 2 ay oldu korunma suresindeyim hala. Su korunma bitsin hemen tekrar nasip etsin rabbim diye dua ediyorum
Her gün mü okuyorsunuz hamilelik için günde kaç kez okunuyorKızlar bugün Meryem suresi 15 oldu.
Her gün mü okuyorsunuz hamilelik için günde kaç kez okunuyor
Tabiki isterim fakat 41 gün içinde adet de oluyoruz adetken nasıl okuyacağız ?41 gün sürecek inşaALLAH günde bir defa katılmak ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?