BU AYDA GEBE KALMADIM DİYE ÜZÜLENLER:(

Sendede Allah razi olsun cnm. ben arapca okumuyorum cnm bi internet sayfasinda latince buldum onu okuyorum ordada tilavet secdesinin 58. Ayette yapilacagi yaziyor. Saol cnm. Senin dualarinida Rabbim kabul etsin.

Amin hep beraber bacım ben sureyi bitirince yapıyorum ama farketmez inşaAllah çünkü bölmek istemiyorum ayeti .... latince şey mi oluyo hani mesela kitâbun bu şekilde mi?

Cnm arapca yavas okudum icin bu siteden boyle okuyorum bunada latince deniyor.http://arabulogren.com/index.php/bi...suresi-latin-tuerkce-okunusu-ve-tuerkce-meali

Hımmm gördüm canım bu türkçe çevirisi düşündüğüm gibi
Ama arapçadan okumak çok daha faziletli
zaten okumayı biliyorsan yavaş bile olsa ondan okuyabilirsin yani sen bilirsin tabi ama şu var sonuçta mahrecleriyle tecvitleriyle okunmadığı zaman onun manası bozulmuş oluyo o yüzden dedim
önemli olan hızlı okumak değil zaten yavaş bile olsa doğru okunması en önemlisi.... okudukça hızlanıyosun zaten

Cnm evet biliyorum birde acikcasi bazi harfleride karistiyorumAllah affetsin beni

mrb Bende 7 yıllık evliyim kizim var 4 yaşında 1yldan beridir düşünüyorum ama olmuyo iki defa klomen verdi doktor bu ay yine adet oldum ama geçen ay yumurta vardı ilaç işe yaramis demisti doktorum çok üzülüyorum kizimdada gec olmuştu istediğim halde bnde napcagimi bilemiyorum

Teşekkür ederim canım hep dualarımda bebek istiyorum rabbimden ama inşallah verirde güldürür yüzümü. Amin canım Allah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder inşallah

Kız sen gece nasıl yazdın öyle uyumuyor musun
Allah yardımcın olsun canım ne güzel bir evladın olmuş maşaALLAH yine olur mutlaka.
Bu süreçler ne kadar çok yoruyor insanı,Allah herkese metanet versin .
Herşeyin başı doğru zamanda doğru dille dua etmek.
Ve günahsız bir dille dua etmek.
Bir müminin duasının en erken şekilde kabul olması için başka bir mümin yakınlarının onun için hulusi kalple dua etmesi evradır.
Rabbim hz Meryem anamıza vahiy gönderdiğinde ona ALLAH'ın izniyle bir çocuk doğuracaksın diye emredildiğinde O ben bakireyim haşa kimseyle münasebetim olmadı nasıl çocuk doğurabilirim dediğinde.
Allah sizi bir avuç balçıktan şekil vererek yaratmadı mı ?
Onun için yaratmak pek kolaydır o birşeye ol derse o hemen oluverir denildi.
Allah ol desin tüm burda dua ile isteyen anne adaylarımızın bebeği olsun İnşaALLAH.AMİN
Üzülmeyin umutsuz kalp taşıyan kafirdir.
Allahtan umudu kesmeyin belli sattlerde belli dualarla onu tesbih edin ve bekleyin.

Amin canım çok istiyoruz artık bizimde bir bebeğimiz olsun diye Hayır çektirmedim

Çektir bence çok önemli o
bende çektirmek istiyorum adetimi bekliyorum
Adet bitince 3 gün içinde çektirmek gerekiyor yani 10.güne kadar en geç

Bnde anlamadim silik mi hayal mi ?
Bikac gun daha bekliyim tekrar test ypcm
9 gundur adet olmadim

Bende aynıyım yarın 10.gün
En iyisi kan testi sende yaptır bence
Varsa artık çıkar yoksada hayırlısı olsun deriz ama adet görememek de ayrı bi sorun...ALLAH hastalık vermesin bize İnşaaAllah
Senin kasık ağrın oluyormu?
Benim ara ara oluyor bazen böyle bıçak saplanır gibi ve geriliyor
ALLAH hayır etsin

Benimde kasik batmasi oluyor bazen.Ama bikac gundur bulantilar basladi.Adetim ilk defa bu kdr gecikti, normalde hep düzenli bir gün bil3 gecikmezdi.Sen kan testi yaptin mk cnm ?

Benimde kasik batmasi oluyor bazen.Ama bikac gundur bulantilar basladi.Adetim ilk defa bu kdr gecikti, normalde hep düzenli bir gün bil3 gecikmezdi.Sen kan testi yaptin mk cnm ?

Yok canım gecikmemden sonra yaptırmadım çünkü gecikmemin 4.günü erken gebelik testim negatif çıkmıştı ama yaptırmam lazım bu aralar sende yaptır bence
en azından kafamızda soru işareti kalmasın

mrb kizlar bendede olmuştu öyle gecikme ama test yaptığımda silik çizgi çıktı sonra kan testi yaptrdim ordanda çıkmadı doktora gittim söktürücü verdi kullndm sonra adt oldum am 1 ay olmadm bn sıkıntı stres dedi doktor inşallah siz hamilesinizdir

mrb kizlar bendede olmuştu öyle gecikme ama test yaptığımda silik çizgi çıktı sonra kan testi yaptrdim ordanda çıkmadı doktora gittim söktürücü verdi kullndm sonra adt oldum am 1 ay olmadm bn sıkıntı stres dedi doktor inşallah siz hamilesinizdir

Aynen en azindan varmi yokmu
Öğrenmek istiyor insan.Kafam karisti boyle kan testi yaptircam bikac gun icinde,ins vardir ikimizinde

Bu ay hic kafamada takmadim.Ama ins vardi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…