Bu başlıkta da,elbiselerimizin fotoğraflarını paylaşalım arkadaşlar...

aç konuyu tatlım fazla bişey yok ama ilk ben eklycem kızkardeşimin bujiteri dükkanı vardı kapattı olmadı onların resimlerini çekerimkaydirigubbakcemile3
birazdan elbise resmi çekmeye başlıycam bu gece kociş yok evde beni yalnız bırakmayıon kızlar gözlerim kapanana kadar burdayımyerimseniben

aso hadi aç konuyu takıları yani ok altın gümüş plastik farketmez hadi bekliyorum ama anca yarın ekliye bilirim foto makinasının pillerini şarj etmem lazım

ay yok ya:))abartmışmı oluruz altınlar falan hani:roflol:
biraz içinizi karartıcam yine ciciler ekliycem:)siyah ama..renklilere geçeriz daha burdayız..burası bizim topic oldu vallakaydirigubbakcemile2

aso hadi aç konuyu takıları yani ok altın gümüş plastik farketmez hadi bekliyorum ama anca yarın ekliye bilirim foto makinasının pillerini şarj etmem lazım

ay yok ya:))abartmışmı oluruz altınlar falan hani:roflol:
biraz içinizi karartıcam yine ciciler ekliycem:)siyah ama..renklilere geçeriz daha burdayız..burası bizim topic oldu vallakaydirigubbakcemile2
ay açıcam tamam..ani bir değişiklik yaptım:)

altın filan derken hani kolye filan bilezik filan zaten eklenmezde boynumuza parmaklarımıza taktıklarımız işte ay bide hırsızlara davet çıkarırmışız burdan:teytey::teytey:

canlarım yine benhihoyyytiçiniz kararıcak kara kara idare edin..siyah çok seviyorum:asigim:

altın filan derken hani kolye filan bilezik filan zaten eklenmezde boynumuza parmaklarımıza taktıklarımız işte ay bide hırsızlara davet çıkarırmışız burdan:teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hatta evide tarif edelim zorlanmasınlarkafamçokkarıştı

sonuncusu çok hoş cnm siyah hem zarif hemde zayıf gösteriyo bendde bu aralar siyahlı takılıyorum

sonuncusu çok hoş cnm siyah hem zarif hemde zayıf gösteriyo bendde bu aralar siyahlı takılıyorum
:1hug çok tarz bişey..gerçekten kumaşı falan çok hoş..övmek gibi olmasınsiyah her bayanın dolabında mutlaka bir tane olmalı die düşünüyorum..gerçi ben abarttım siyah olayınılaelaelaelaelae
güzelmiş elbiseler.
Şeniz

Ayy kıskandım valla topiğiniziii...
Ben hep'doğum sonrası kilolardan kurtulma' topiklerinde gezdiğim için içim açıldı sizin topikte. (
Ne güzel elbiseleriniz var yahu.Hele benim bacı sehnsucht maşşallahh.
Valla sizi tercih etti bu gece yalnız olmasına rağmen...Hadi şenlendirin burayıda izleyelimm

:roflol::roflol::roflol:
evim evim bölümünde birini görmüştüm evin manzarasını çekmiş güya karşısındaki apartmanda dişçinin tel nosu arayıp adresi sorsan kabak gibi ortada hırsızın nerde ne var diye aramasınada lüzum yok

:1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

seninde var bir sürü elbiseenn, hadi çekde koy birini
öyle çokda kilolu değilsin yeni anne oldun sen üstelik yeğenimi emziriyosun kilo vermekte neymiş hayet iyisin
kardeşceezime destek olun kızlarrr yoksa zayıflıycam diye yeğenimi hasta edicekkk:1hug:

koptum ya..dukkandakileride çekerim olmadı demiş:)yerim seni ben:))günah benden gitti açıyorum..bi resim eklemeyin yedim sizicokacimcoook
yarın sabah sınavım varmirmirmirmir6da kalkmam lazımmirmirmirmirve sen bu gece burdasınyaktın benisehnsucht06:roflol:
sabah uyanamıyım sorucam sanakaydirigubbakcemile
ekle hadi bekliyorum,bende bu arada konuyu nereye açıyım,en uygun nire ona bakem

sırnaşık şeysırnaşık şey..süper ya..bu arada iletinin isim annesiyim sanırsam

meltocum hoşgeldin..senin ismin kolay..kardeşininki gibi kopyala yapıştır yapmadan yazdım:)evet ya sende ekle..ne güzel abla kardeş burdasınız:lepi:hem emziriyosun zaten verirsin kilo merak etme canımyerimseniben
bebişim tamam gülüm sen sonra eklersin..ıhlamur falan kaynatsan:çok üzgünüm:uzan biraz istersen tatlım..

kızlar ben daha dayanamıyorum çok yoruldum kuaförde yarın görüşürüz aso cnm topik açarsan linkini özelden at eklim resimleri yarın hepinizi öpt cicişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…