vallahi takıları ben düşünüyodum:roflol:daha sen burayı açmadan önce..talep olurmu dersiniz..ay banada bak sanki satış yapıcam talep olurmu diyorumkaydirigubbakcemile3
leopar kraliçem,hadi resim bekliyorum senden:teytey:
bebişim sen dün burda olucaktınki curcunayı görücektinsırnaşık şey
aso hadi aç konuyu takıları yani ok altın gümüş plastik farketmez hadi bekliyorum ama anca yarın ekliye bilirim foto makinasının pillerini şarj etmem lazım
aso hadi aç konuyu takıları yani ok altın gümüş plastik farketmez hadi bekliyorum ama anca yarın ekliye bilirim foto makinasının pillerini şarj etmem lazım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hatta evide tarif edelim zorlanmasınlaraltın filan derken hani kolye filan bilezik filan zaten eklenmezde boynumuza parmaklarımıza taktıklarımız işte ay bide hırsızlara davet çıkarırmışız burdan:teytey::teytey:
:1hugsonuncusu çok hoş cnm siyah hem zarif hemde zayıf gösteriyo bendde bu aralar siyahlı takılıyorum
Şenizgüzelmiş elbiseler.
altın filan derken hani kolye filan bilezik filan zaten eklenmezde boynumuza parmaklarımıza taktıklarımız işte ay bide hırsızlara davet çıkarırmışız burdan:teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol:
evim evim bölümünde birini görmüştüm evin manzarasını çekmiş güya karşısındaki apartmanda dişçinin tel nosu arayıp adresi sorsan kabak gibi ortada hırsızın nerde ne var diye aramasınada lüzum yok
Ayy kıskandım valla topiğiniziii...
Ben hep'doğum sonrası kilolardan kurtulma' topiklerinde gezdiğim için içim açıldı sizin topikte.(
Ne güzel elbiseleriniz var yahu.Hele benim bacı sehnsucht maşşallahh.
Valla sizi tercih etti bu gece yalnız olmasına rağmen...Hadi şenlendirin burayıda izleyelimm
koptum ya..dukkandakileride çekerim olmadı demiş:)yerim seni ben:))günah benden gitti açıyorum..bi resim eklemeyin yedim sizicokacimcoookaç konuyu tatlım fazla bişey yok ama ilk ben eklycem kızkardeşimin bujiteri dükkanı vardı kapattı olmadı onların resimlerini çekerimkaydirigubbakcemile3
birazdan elbise resmi çekmeye başlıycam bu gece kociş yok evde beni yalnız bırakmayıon kızlar gözlerim kapanana kadar burdayımyerimseniben
:roflol::roflol::roflol:
evim evim bölümünde birini görmüştüm evin manzarasını çekmiş güya karşısındaki apartmanda dişçinin tel nosu arayıp adresi sorsan kabak gibi ortada hırsızın nerde ne var diye aramasınada lüzum yok
meltocum hoşgeldin..senin ismin kolay..kardeşininki gibi kopyala yapıştır yapmadan yazdım:)evet ya sende ekle..ne güzel abla kardeş burdasınız:lepi:hem emziriyosun zaten verirsin kilo merak etme canımyerimsenibenseninde var bir sürü elbiseenn, hadi çekde koy birini
öyle çokda kilolu değilsin yeni anne oldun sen üstelik yeğenimi emziriyosun kilo vermekte neymiş hayet iyisin
kardeşceezime destek olun kızlarrr yoksa zayıflıycam diye yeğenimi hasta edicekkk:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?