Bu bebek sürekli ağlıyor :(

Kızlar öyle Yorgun’um şimdi fırsat bulabildim yazmaya
Annesi yeni çıktı yola 1.5-2 saate gelirmiş
Allahtan annemler erken geldi
Tabi bebek o kadar kalabalığı görünce daha da ağladı
Bu saate kadar da ağladı durdu
Annem çok sinirlendi bu çocuk emmek istiyor annesini istiyor diye
Neyseki annemler yengemler falan bebekle ilgilendi de biraz nefes aldım
Çok korktum bugün çocuğa ya birşey olsaydı dediğiniz gibi benden bileceklerdi
Bu bana ders olsun bir daha asla !!
Daha gelmedi mi:KK57: şuan çocuğuna psikolojik olarak verdiği zararı bir bilse. Ah ah.. demiyoruz ki anneler oturup 7 24 bebek baksin bir kınaya bile gitmesin. Ama bari bebeğin alıştığı birine bıraksın mümkünse de erken dönsün. Alerjenler çok tehlikelidir canim. Birden heryeri şişebilir veya farklı reaksiyonlar verebilir. Mesela yoğurt veriyorsun ama inek sütüne alerjisi var mi bunu bilmiyorsun. Bal konusuna diyecek laf yok .

Daha gelmedi mi:KK57: şuan çocuğuna psikolojik olarak verdiği zararı bir bilse. Ah ah.. demiyoruz ki anneler oturup 7 24 bebek baksin bir kınaya bile gitmesin. Ama bari bebeğin alıştığı birine bıraksın mümkünse de erken dönsün. Alerjenler çok tehlikelidir canim. Birden heryeri şişebilir veya farklı reaksiyonlar verebilir. Mesela yoğurt veriyorsun ama inek sütüne alerjisi var mi bunu bilmiyorsun. Bal konusuna diyecek laf yok .

Çok haklısınız ben en başından dedim ben bilmiyorum bebek bakmayı
Yok koskoca gelinlik kızmışım yakında benim de olurmuş öğrenirmiş
Aşağıda arabada onu bekliyorlarmış bi hışım bebeği verdi gitti ben öyle kalakaldım

Çok haklısınız ben en başından dedim ben bilmiyorum bebek bakmayı
Yok koskoca gelinlik kızmışım yakında benim de olurmuş öğrenirmiş
Aşağıda arabada onu bekliyorlarmış bi hışım bebeği verdi gitti ben öyle kalakaldım
Ne diyelim valla sasirdim çok geçmiş olsun sizede.

Konuyu okudum şok geciriyorum nasıl nasıl bu kadar rahat olabiliyor merak etmiyor değilim ..
Çeyreği bende olsun bu rahatlığın fazlası değil anneme bırakabilecek kadar başka bişey istemem ..
Bebeğe 2 yaşına kadar bal tavsiye etmiyor doktorlar lütfen ballı emzik vermeyin babası ne diyor bu konuya merak ettim doğrusu şaşırtıcı ..
İnsan nasıl bırakır çocuk bakmayı bilmeyen birine :duduk:

Bebek belki de bugün hiç emmedi
Belki de gece emmeden uyuyamıyor ve hala ağlıyor
Parmağını uzatsan emmeğe çalışıyor
Annesinin gelmesi 3ü bulacak annemler o zamana kadar bebekle ilgilenecekler ama bana o saate kadar dayanamayabilirim :(
Çok Yorgun’um :(

Bebek belki de bugün hiç emmedi
Belki de gece emmeden uyuyamıyor ve hala ağlıyor
Parmağını uzatsan emmeğe çalışıyor
Annesinin gelmesi 3ü bulacak annemler o zamana kadar bebekle ilgilenecekler ama bana o saate kadar dayanamayabilirim :KK43:
Çok Yorgun’um :KK43:

Bir süre kestirme sansiniz varsa dönüşüm yaparsiniz bebekle ilgilenmek kolay değil.

Iste bu bebek bi 6 aylik olsa durum baska olurdu belki. Bazi bebekler duzenini gercekten ariyor. Yatagini uyudugu saati evini herseyini istiyo

Annenin evinde biraktirmasi daha mantikli olurdu bence de. Yazık günah el kadar masum ve gencecik bi kizimiz perisan oldular bugün.

Yemisim kinasini..

Bu kadar saat nasıl bırakabilir komşuya , 5 dk.gözünden ayirmamasi gerekirken.

Siz nasıl kabul ediyorsunuz hiç anlamadim, büyük sorumluluk.

Bu kadın sana bebeği bıraktı ya artık sende umarım evlenir evlenmez hamile kalmazsın gördün işte bir ağladı mı susturmak zor bu ağlamalar oluyor bilesin

Bebek aglamaktan yorulup bi yerde uyur. Ama size de ders olmustur. Bir daha kesin olarak kabul etmeyin. Allah korusun bebegin basina bir sey gelse,annesi biraktim ondan oldu demez. Sizden bilir. Cok buyuk bir risk almissiniz bence.
Insallah gece 3 bile olsa gelip alir. Nasil olsa 3 oldu sabah alayim demez umarim. Yazik ya bir insan neden bir baskasina bebegini birakip kinaya gider ki?

Şu an nasıl bebek?yanlış yapmış annesi ama mecburiyet durumunu bilemiycem.ben oğlum 9-10 aylikken sehir disindaki kuzenimin dugunune gitmek durumunda kaldım.oglen 2-3 ten gece 2 ye kadar falan yalnız bıraktım oğlumu kvmde kalmisti (bu arada komşuya asla bırakmazdım götürmem oğlum için daha zor olur diye bıraktım,tabi ek gıda da alan bir cocuktu.) Ama sut oyle doldu ki memelerime donerken agliyordum artik acidan.bu annenin o acıdan da sıkıntısı olmuyor mu ki benim de aklıma o geldi

Back
X