- 29 Temmuz 2018
- 751
- 597
- 18
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Mamadan başka bir şey vermek istemiyorum kendi başıma anneleri bekliyorum
Ayağımda sallıyorum şimdi bşraz sakinleşti bu kadar sallamak zararlı değil dimi
Benimki de 10aylık ama her çocuğun huyu farklı. Ne önersem bilemedim. Cee oynamak çok mantıklı.
Başka birşey yedirme konusunda stres yapman çok normal sen de haklısın. Ama gece gelecekse muhakkak yiyecek bu çocuk denemek zorundasın. Kısa süreli bakım olacağı için şunları söyleyebilirim.
Bu ayda her çocuk püre yapılmış yani pürüzsüz gıdaları kolayca yer. Mesela patates haşla içine tereyağı koy blendır yap. Ya da biraz irmiği suda pişir ocaktan al içine biraz tereyağı koy üstüne de pekmez gezdir. Yine yoğurt sade ver. Salatalık falan koyma sadece yoğurt. Bunlar sorunsuz şeyler. Pekmezli meyveli şeyler tatlı olduğundan sevecektir. Çay kaşığı kullanabilirsin verirken. Suyunu da unutma. Bebek maksimum üç saate bir acıkır.
Kıyamam.Püre yapayım o zaman çocuk tişörtümü emmeye çalışıyor ama mama yemiyor
Annesi ne ver dediyse onu verin bence püre felan belki alerji belki yutamaz.
Mama bıraktıysa biberonla yoksa arayın gelsin.yazık çocuga ya
Kiyamam meme istiyor:/Püre yapayım o zaman çocuk tişörtümü emmeye çalışıyor ama mama yemiyor
Kafana göre her çorbayı içiremezsin ki. Daha 1 yaşında değil diyorsun. Yoğurtta ev yoğurdu olmalı ve soğuk olmamalı hasta olur yoksa . Annesini ara bakamıyorum de. Yoksa her fırsatta sana bırakacak . Üzüldüm bebeğe.Bana sadece mama bıraktı tişörtümü emmeye çalışıyor acıkmış galiba
Yoğurt versem ya da çorba yapsam annesini aradım açmadı duymuyor galiba sesten
Püreyi 9aylık çocuk yutamıyırsa fizyolojik sorun vardır. Ben 6.aydan beri püre yapmadım zaten pütüre alışması için önerilmez pek.Annesi ne ver dediyse onu verin bence püre felan belki alerji belki yutamaz.
Mama bıraktıysa biberonla yoksa arayın gelsin.yazık çocuga ya
Kafana göre her çorbayı içiremezsin ki. Daha 1 yaşında değil diyorsun. Yoğurtta ev yoğurdu olmalı ve soğuk olmamalı hasta olur yoksa . Annesini ara bakamıyorum de. Yoksa her fırsatta sana bırakacak . Üzüldüm bebeğe.
Ver yer bence.Evde ev yoğurdu var ısıtırım hemencecik onu versem olur mu
Püreyi 9aylık çocuk yutamıyırsa fizyolojik sorun vardır. Ben 6.aydan beri püre yapmadım zaten pütüre alışması için önerilmez pek.
Arkadaş çaresiz. Bebek emiyormuş bence mama içmiyor bile olabilir. Onu yedirebileceği en basit şeyler yoğurt ve meyve püresi için cesaretlendirmek gerekiyor bence. Anne gece gelecek. Çok da umrunda olduğunu sanmıyorum hayatta dönmez.
Ne sinir bi durum.yani tutup kendi arayacana cocuk ne oldu diye telf açmıyo.aslında hiç bırakmıyacaktı.Bana sadece mama bıraktı tişörtümü emmeye çalışıyor acıkmış galiba
Yoğurt versem ya da çorba yapsam annesini aradım açmadı duymuyor galiba sesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?