Bu bebek sürekli ağlıyor :(

8-9 aylık bebeğe ballı emzik verilirse bu sıcakta çocuğun içi yanar tabii.Ağlaması normal.Bazı anneler de tam sopalık gerçekten.

ben mi abartıyorum diyorum kendime ama bilemiyorum.. anneme bırakırken bile herşeyi tam hazır bir şekilde içim rahat etmiyordu arıyordum iki de bir nasıl ne yaptı sütünü içtimi, kakasını hiç yaptı mı, ağlıyor mu, uyudu mu hiç, gülüyor mu.. bir annenin hiç tecrübesiz birine bebeğini bırakıp, doğru düzgün açıklama bile yapmaması, kendisinin aramasını geçtim bir de telefonlara cevap verirken nazlanması bence normal değil..

ayrıca hiç bir şey yapamayan bir insan çare için telefonda yazar da durur.. oğlumun gazını bir türlü geçiremediğimizde bir yandan kucağımda onu rahatlatma çalışırken az telefondan internet karıştırmadım ne çare bulabilirim diye..

Analık işte kimi dogurmadan taşır o hissi konu sahibesi gibi kimi de dogursa da tasimaz o hissi kina yakan biyolojik anne gibi.

Kızlar annesi çok şükür telefonu açtı
Kavanoz mama alayım mı dedim bu mamayı yemiyor
Masraf etme canım evdeki çorbadan o da yer dedi
Tişörtümü emmeye çalışıyor dedim
Bir de sert bir sesle kucağına alma alışır dedi
Şimdi kavanoz mama mı yedirelim yoksa çorba mı yesin
Annemler 1 saate gelirler o zamana kadar birşey yedirmesem olur mu
Yoğurt yedi çünkü

Nasil kucagina alma alisir?
Manyak mi bu kadin?
O kadarlik bebek tabi kucaga alinir.
Geldi mi gezenti anasi eve?
Allahim nasil insanlar var ya.

Yok yaaa vallahı bizim insanimiz akıllanmazz!!!! Komşuya bebek bırakıp kınaya gitmiş beyinsiz!
Hıc mı korkmuyor yaaa ortalık pislik kaynıyor vallahi delirmemek elde değil. Tam bi tane patlatmalık

Lütfen bir daha aslaaaaaa kabul etmeeee!!! Çok süper anne ya çocugun bir yeri kızarsa, allah korusun düşse ortalıgı ayaga kaldırır MÜKEMMEL ANNE çünkü amaaan!!!!

Annesi gelmiştir muhtemelen ama ben etkilendim bu yazıdan. Bebeğim 7.5 aylık. Size neden ağladığını ben soyleyim. Uyanıyorsunuz kendinizi ifade edecek diliniz yok en güvendiğiniz varlık olan anneniz yok ve tanımadığınız biri sizi kucakliyor. Çok korkunç değil mi.. ve bebek olarak kendinizi en rahatlatabileceginiz kabiliyetiniz emme refleksidir. Bu yüzden emmek için ya üstünüze saldırır ya eline ya biryere. 1 2 saatlik eğlence için şuan o bebeğin güveni yıkılıyor. Diğer mesele bal. 1 yaştan önce verilmez siz vermeyin. Diğer mesele kucağa alıştırma kısmı bunu annesi olarak yapabilir ama şuan bu alıştırma için uygun bir zaman değil. Her açıdan yanlış ya çok üzüldüm bebeğin yaşadığı travmaya.

Son düzenleme:
Geldimi acaba uyuz kadın çok sinir oldum ya küçücük bebeği komşuya bırakıp gitmek nedir ya nasıl bir annelik bu hele bi de lafa bak kucagına alma alışır yok ya başka isteğide varmıymış hanfendinin:sinirli:

Kızlar durum biraz acil
Komşumuz bebeğini bize
bıraktı kendisi kınaya gitti
Annemler akşam köyden dönecek
İlk başlarda uslu uslu uyuyordu ama uyanınca ağlamayanbaşladı susmuyor :KK43:
Altı temiz yemeğini yeni yedirmiş annesi
Ama ağlıyor
Annesinin bıraktığı ballı emzik falan var onu verdim ayağımda salladım biraz sakinleşti
Napsam kızlar ya
Ballı emzik de ne?

Kızlar öyle Yorgun’um şimdi fırsat bulabildim yazmaya
Annesi yeni çıktı yola 1.5-2 saate gelirmiş
Allahtan annemler erken geldi
Tabi bebek o kadar kalabalığı görünce daha da ağladı
Bu saate kadar da ağladı durdu
Annem çok sinirlendi bu çocuk emmek istiyor annesini istiyor diye
Neyseki annemler yengemler falan bebekle ilgilendi de biraz nefes aldım
Çok korktum bugün çocuğa ya birşey olsaydı dediğiniz gibi benden bileceklerdi
Bu bana ders olsun bir daha asla !!

Kızlar öyle Yorgun’um şimdi fırsat bulabildim yazmaya
Annesi yeni çıktı yola 1.5-2 saate gelirmiş
Allahtan annemler erken geldi
Tabi bebek o kadar kalabalığı görünce daha da ağladı
Bu saate kadar da ağladı durdu
Annem çok sinirlendi bu çocuk emmek istiyor annesini istiyor diye
Neyseki annemler yengemler falan bebekle ilgilendi de biraz nefes aldım
Çok korktum bugün çocuğa ya birşey olsaydı dediğiniz gibi benden bileceklerdi
Bu bana ders olsun bir daha asla !!

Ay yazık geçmiş olsun ve siz de bebek de çok yiprandiniz :(

Saglicakla teslim edersiniz insallah zavallı bebek :(

Kadın erken evlenmiş hemende çocuk doğuruncu düğünleri kaçırmak istememiş ay nedense hiç çocuğumu bırakıp düğüne koşmuşluğum yok bazı kadınların gerçekten
Kadınlık hormonları azgın

Yuh olsun bari hemen çocuk doğurmayın azgınlığınızuz azalana kadar

Back
X