merhaba riva,
düşününce düğün dediğin erkek tarafınındır ve bazı insanlar bu konuda çok hassastır. SEvgilin hangi şehirde bilmiyoruz ama eğer iki şehirde düğün yapmayacaksanız düğün çok çok büyük ihtimalle erkek evinde yani sevgilinin şehrinde olur. Sen ne yapabilrsin? Nişanını ve kınanı düğün gibi yaparsın İStanbuldaki akraba ve dostların diğer şehre gidemezse bunları görmüş olur.. Benim fikrim tabii :)
Evet.. Neden herşeye o karar veriyor. Ve sizin söz hakkınız yok.
Üstelik reddetme gerekçesi de yok.
Olmaz..
Neden??
İşte öyle...
Olur mu canım. Siz en iyisi bir daha gözden geçirin, sorğulayın kararlarınızı..
canım, benim bildiğim kadarıylada farklı şehirlerde yaşayıpta evlenecek olanların düğünü erkeğin yaşadığı şehirde, kına ve nişanında kızın yaşadığı şehirde yapıldığı şekilde. sende kına ve nişanı istanbulda yapmalarını isteyebilirsin. sonuçta seninde eşin dostun akraban ve bir ailen var.
merhaba, bn onun içb burada ki imkanlarımı herşeyimi bırakp gitmeyi kabul ettim yaşadğmz yerler birbirne bir kaç saat uzaklığında istese gelebilirler ama yapmıyolar işte..
benim düğünümde iki ayrı şehirde oldu. kendi memleketimde baştan gelinlik giydim geceniz sonunda bindallı giyip kına gecesi yaptık. zaten gecenin sonuna doğru yakın akraba ve arkadaşlar kalıyor. çok güzel oldu. bir gün ara verdik ertesi gece de onun memleketinde yaptık düğünü.bence sende öyle yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?