- 19 Kasım 2020
- 117
- 44
- 3
- 44
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
İki evlilik yapmış olması kötü biri olduğunu göatermez evet ama evlilik yürütemediğini gösterirSiz yeni boşanmış sayılırsınız çocuğunuz ufak acele etmeyin tanımaya çalışın
şu var onun 2 evlilik yapmış olması kötü biri olduğunu göstermez
Sizde boşandınız sonuçta Karşı tarafta kocası niye bırakmış diyebilir bunlara takılırsanız ooo yani anneniz haksız bence
Evet annemi dinleyeceğim emin olmadığım için buraya konu açmıştım.Yani 2.karısından boşandığında 8 aylıkmış bebeği.kadın çok direnmiş boşanmamak için.sanırım kadının takıntıları varmış el yıkama vs çocuğa bişey olacak korkusuyla sürekli el yıkama bir de sinirlerine hakim olamıyormuş kadın vs adam da dayanamadım diyor.psikologa yönlendirmedin mi dedim? Ya isteseydim evlilik için mücadele ederdim ama istemedim dedi.
Evet annemi dinleyeceğim emin olmadığım için buraya konu açmıştım.Yani 2.karısından boşandığında 8 aylıkmış bebeği.kadın çok direnmiş boşanmamak için.sanırım kadının takıntıları varmış el yıkama vs çocuğa bişey olacak korkusuyla sürekli el yıkama bir de sinirlerine hakim olamıyormuş kadın vs adam da dayanamadım diyor.psikologa yönlendirmedin mi dedim? Ya isteseydim evlilik için mücadele ederdim ama istemedim dedi.
Sende yürütememişsin sonuçta öyle düşünürsenİki evlilik yapmış olması kötü biri olduğunu göatermez evet ama evlilik yürütemediğini gösterir
Hem ilgisiz hem de bunun görevini kadına yüklüyor. Evlenirseniz her gün mesai yapar gibi adama kendinizi sevdirmeye memnun etmeye çalışacaksınız.Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Siz çocuğunuz olduğundan emin misiniz?Hayır onunla evliliği düşünmüyorum ama kadın da doğum yaptıktan 9 ay sonra boşanmışlar lohusalık bitmiyor mu o dönemde
Açıkçası ben süt veremedim oğluma hep mama ile beslendi malesef ama haklıısnız ben de normal bir psikolojide değildim doğumdan sonraSiz çocuğunuz olduğundan emin misiniz?
Emzirme devam ettiği sürece kadınım hormonları da normal olmuyor, yorgunluğu da bitmiyor. Ben 2 sene lohusaydım resmen. Doğumdan sonra kadını yalnız bırakmış sonra da arkasından deli demeye getiriyor. Kim delirtti diye sorarlar adama?
Dünyada erkek mi bitti de böyle adamlara paye veriyorsunu ya
Umarım dediğiniz gibi olur.Bazı ar4kadaçlar kararlısın evlenirsin diyor ama ben burda yazılanları okuduktan sonra asla evlenmem
Emzirirken sadece süt verilmiyor sadece kadının fizyolojisi de değişiyor. Emen çocuk bin kere uyanır tekrar tekrar emer. Mamayla uyuyan bebek gibi düşünmeyin. Ben 27 ay gece en az 4 kere kalktım. Bana gereken ilgiyi veremeyen koca da kötü kocadır. Kötü kalplidir de. O adamın da çocuğu için uykusuz mutsuz kadıma gereken desteği veremeyen adam sizin çocuğa şefkat gösterir mi?Açıkçası ben süt veremedim oğluma hep mama ile beslendi malesef ama haklıısnız ben de normal bir psikolojide değildim doğumdan sonra
Bu adamın yanında hasta olmaya hakkın yok, şöyle bir tembellik yapayım bütün gün yatayım demeyi unut zaten. En ufak hata yapsan yandın. Ama kendisi g.tüyle köy devirebilir, çünkü o erkek. HakikatenAçıkçası ben süt veremedim oğluma hep mama ile beslendi malesef ama haklıısnız ben de normal bir psikolojide değildim doğumdan sonra
kotu gostermez ama dusundurur.İki evlilik yapmış olması kötü biri olduğunu göatermez evet ama evlilik yürütemediğini gösterir
Ben de aynı bunu düşünmüştüm de detayları tam hatırlamadığım için emin olamamıştım. Bana da öyle geldi sanki adam başkasıyla evlenmek istese o kadınlar ne düşünür kabul eder mi diye yokluyor gibi. Ama umarım o değildir çünkü bu kadar takıntı normal değil.Burada bir üye vardı çeşitli üyeliklerle gelirdi onun eşi de bebeği küçükken sevemedim, alışamadım sen kendini sevdiremedin diye eşini boşamıştı. Kadının da takıntıları vardı temizlikle ilgili, hatta boşandıktan sonra bile eş ailesi ile görüşüyordu ki adam belki geri döner diye. Sonra böyle bir adamın üçüncü eşi olur musunuz diye konular açmıştı aynı üye.
Bana nedense o kişi olduğunuzu ve şu an bu olayı sanki karşı tarafmış gibi anlattığınızı düşündürdü yazdıklarınız.
Ben de aynı bunu düşünmüştüm de detayları tam hatırlamadığım için emin olamamıştım. Bana da öyle geldi sanki adam başkasıyla evlenmek istese o kadınlar ne düşünür kabul eder mi diye yokluyor gibi. Ama umarım o değildir çünkü bu kadar takıntı normal değil.
Ha bi ara bi konu açılmıştı, konu sahibi 3 talak olayını baya bir yanlış anlamış, 3 defa resmi nikah kıyıp 3 defa resmen boşanınca 3 talak doluyor sanıyordu, onu da o dediğiniz üyeye benzetmişlerdi. Aynı üye mi acaba o bahsettiğiniz ile?Burada bir üye vardı çeşitli üyeliklerle gelirdi onun eşi de bebeği küçükken sevemedim, alışamadım sen kendini sevdiremedin diye eşini boşamıştı. Kadının da takıntıları vardı temizlikle ilgili, hatta boşandıktan sonra bile eş ailesi ile görüşüyordu ki adam belki geri döner diye. Sonra böyle bir adamın üçüncü eşi olur musunuz diye konular açmıştı aynı üye.
Bana nedense o kişi olduğunuzu ve şu an bu olayı sanki karşı tarafmış gibi anlattığınızı düşündürdü yazdıklarınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?