- 19 Kasım 2020
- 117
- 44
- 3
- 44
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Yanlış anlamayın, yaşınız çok genç yeniden evlenip mutlu olmak tabi ki hakkınız ama henüz boşanma olayınız yeni sayılır. Birde 2 evlilik yapmış birinin detay vermemesi beni düşündürdü. Annenizin sözüne kulak verin derim.Hanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?
Yanlış anlamayın, yaşınız çok genç yeniden evlenip mutlu olmak tabi ki hakkınız ama henüz boşanma olayınız yeni sayılır. Birde 2 evlilik yapmış birinin detay vermemesi beni düşündürdü. Annenizin sözüne kulak verin derim
39 yaşımdayım
Haklısınız çok detay gerekli.çocuklar kaç yaşında
kiminle kalıyorlar
eski eşlerin nasıl hayatları var
onlarla nerede tanışmış
sizinle olursa çocuk isteyecek miymiş
özellikle ikinci eşi kendisi ile evlendiğinde ilk evliliği miymiş
yani eşinin çocuğu gibi bir kavram olmuş mu hayatında varsa o çocukla ilgili fikirleri ne, nasıl bahsediyor
mesela sizin çocuğunuz küçük çocuğunuz bağımsız hayat kuracak yaşa geldiğinde siz 60 olacaksınız
gerekirse bu süreçte destek olacak mı yoksa aman bana ne elin bebesine ben mi bakacağım kafasında mı
ailesi var mı kiminle yaşıyor, son eşinden ayrılalı ne kadar olmuş eşlerle evlilik süreleri vs vs
Aslında kendince veriyor ama ban agöre verdikleri detay değil.Detay neden vermiyor?
Sevgisiz ve ilgisiz bir adam demek ki, sen peki niye bununla evlenmeyi istiyorsun?Aslında kendince veriyor ama ban agöre verdikleri detay değil.
Mesela iki eşi de sevgisizlikten ve ilgisizlikten şikayet etmişler
Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyorSevgisiz ve ilgisiz bir adam demek ki, sen peki niye bununla evlenmeyi istiyorsun?
Haklısınız çok detay gerekli.
Bildiğim kadarıyla cevaplayayım.
İlk eşinde ikisinin de ilk evliliği imiş.
2.eşinde ikisinin de ikinci evliliği imiş ama kadının ilk eşinden çocuğu yokmuş bundan olmuş.
Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Evet aslında açıkçası ilk karısı adamı istememiş adam ise hiç ayrılmak istememiş 2.yi ise kendi boşamış.Genel olarak evlenme olayını seviyor sanırım evlendikten sonra da cepte görüyor herhalde ilişkiyi ben olsam çocuğum bu kadar küçükken böyle birşeye girişmezdim, adama göre boşanmak çok kolay sanki.
Hanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?
2 eşten de ayrılma sebebi sevgisizlik ve ilgisizlikse aynı durumları sizinde yaşamayacağınızın garantisi varmı peki..Aslında kendince veriyor ama ban agöre verdikleri detay değil.
Mesela iki eşi de sevgisizlikten ve ilgisizlikten şikayet etmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?