Bu beyle evlilik düşünmek risk almak mıdır?

bahtsizbedevibenim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
117
44
3
44
Hanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?

Yanlış anlamayın, yaşınız çok genç yeniden evlenip mutlu olmak tabi ki hakkınız ama henüz boşanma olayınız yeni sayılır. Birde 2 evlilik yapmış birinin detay vermemesi beni düşündürdü. Annenizin sözüne kulak verin derim.

çocuklar kaç yaşında

kiminle kalıyorlar

eski eşlerin nasıl hayatları var

onlarla nerede tanışmış

sizinle olursa çocuk isteyecek miymiş

özellikle ikinci eşi kendisi ile evlendiğinde ilk evliliği miymiş

yani eşinin çocuğu gibi bir kavram olmuş mu hayatında varsa o çocukla ilgili fikirleri ne, nasıl bahsediyor

mesela sizin çocuğunuz küçük çocuğunuz bağımsız hayat kuracak yaşa geldiğinde siz 60 olacaksınız

gerekirse bu süreçte destek olacak mı yoksa aman bana ne elin bebesine ben mi bakacağım kafasında mı

ailesi var mı kiminle yaşıyor, son eşinden ayrılalı ne kadar olmuş eşlerle evlilik süreleri vs vs

2 evlilik yapmasi onemli degilde detay vermemesi sorun bence. Belkide yapisi boyledir bilemiyorm.
Bende 2 evlilik yaptim bendemi kotuym. Kimse bilemez dort duvar arasini ama cok agir seyler yasayip bosandim mesela. Yani o belli olmaz belki hep bu adamda suc belkide karsisina cikanlardaa...
Yasamadan goremessiniz bence okadarini. Biraz daha taniyabilirsinz karar vermeden once

Haklısınız çok detay gerekli.
Bildiğim kadarıyla cevaplayayım.
İlk eşinde ikisinin de ilk evliliği imiş.
2.eşinde ikisinin de ikinci evliliği imiş ama kadının ilk eşinden çocuğu yokmuş bundan olmuş.

Aslında kendince veriyor ama ban agöre verdikleri detay değil.
Mesela iki eşi de sevgisizlikten ve ilgisizlikten şikayet etmişler
Sevgisiz ve ilgisiz bir adam demek ki, sen peki niye bununla evlenmeyi istiyorsun?

Sevgisiz ve ilgisiz bir adam demek ki, sen peki niye bununla evlenmeyi istiyorsun?
Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor

aslında ben size sormaktan ziyade bunları öğrenin demek istedim

yani adamın başkasının çocuğu ile yaşam deneyimi yok

bence bu önemli hele de sizinki daha çok küçük yani odak o olacak

bunu yaşamda nasıl kabul edecek

eşlerin yaşam biçimleri derken siz çalışan bir kadınsınız mesela buna dair bakış açısı, kendisine muhtaç olmayan bir kadınla yaşam deneyimi var mı

onun çocuklarına maddi ve manevi destek boyutları da önemli

ama en önemlisi siz ve çocuğunuz yarınlarda evlenip çocuğunuza tek bir cümle dahi ettiğinde üzülebileceğiniz unutmadan hareket edin

Evet aslında açıkçası ilk karısı adamı istememiş adam ise hiç ayrılmak istememiş 2.yi ise kendi boşamış.

Aslında kendince veriyor ama ban agöre verdikleri detay değil.
Mesela iki eşi de sevgisizlikten ve ilgisizlikten şikayet etmişler
2 eşten de ayrılma sebebi sevgisizlik ve ilgisizlikse aynı durumları sizinde yaşamayacağınızın garantisi varmı peki..
Bir büyüğünüz olarak annenizi dinleyin,bizler genelde yanılmayız bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…