Bu beyle evlilik düşünmek risk almak mıdır?

Evet aslında açıkçası ilk karısı adamı istememiş adam ise hiç ayrılmak istememiş 2.yi ise kendi boşamış.

İlişki sırasında ilişkiye emek verip daha yapıcı olmasını beklerdim sanırım,yaşınız ve çocuğunuz itibariyle belki de evlilik kurumunu son kez deneyeceksiniz bu adamla boşa harcamayın bana göre.

Çok beğendiyseniz zamana bırakın en azından anaokula çağına gelsin çocuk tekrar düzeni değişmesin o döneme kadar

2 eşten de ayrılma sebebi sevgisizlik ve ilgisizlikse aynı durumları sizinde yaşamayacağınızın garantisi varmı peki..
Bir büyüğünüz olarak annenizi dinleyin,bizler genelde yanılmayız bu konularda.
Ama annem tanımadan etmeden iki kadın boşadıysa ondan olmaz diyor?önyargı değil mi onunki?

İlişki sırasında ilişkiye emek verip daha yapıcı olmasını beklerdim sanırım,yaşınız ve çocuğunuz itibariyle belki de evlilik kurumunu son kez deneyeceksiniz bu adamla boşa harcamayın bana göre.

Çok beğendiyseniz zamana bırakın en azından anaokula çağına gelsin çocuk tekrar düzeni değişmesin o döneme kadar
Yani emek verip yapıcı olmaktan kastınız nedir tam olarak?

Yani emek verip yapıcı olmaktan kastınız nedir tam olarak?

Evlilikleri kısa sürmüş gibi bi intiba edindim o yüzden ilgi alaka gösterip evliliği kurtarma çabasından bahsettim aslında. Ne kadar sürmüş evlilikleri?

İlk evliliğinde ilgisizmiş kadın boşamış bunu anladım diyelim. İkincisinde hem ilgisiz hem bu mu boşuyor saçma değil mi?

Evlilikleri kısa sürmüş gibi bi intiba edindim o yüzden ilgi alaka gösterip evliliği kurtarma çabasından bahsettim aslında. Ne kadar sürmüş evlilikleri?

İlk evliliğinde ilgisizmiş kadın boşamış bunu anladım diyelim. İkincisinde hem ilgisiz hem bu mu boşuyor saçma değil mi?
Birincisi ile 7 yıl sürmüş.ikincisi ile 2 yıl.2.kadın hamilelikte lohusalıkta çekilmez olmuş.çok sinirleniyormuş çok büyük kavgalar etmişler.

Buna rağmen 2.kadın boşanmak istememiş ama aadam istememiş

Birincisi ile 7 yıl sürmüş.ikincisi ile 2 yıl.2.kadın hamilelikte lohusalıkta çekilmez olmuş.çok sinirleniyormuş çok büyük kavgalar etmişler.

Yeni doğum yapmış kadını bırakmış resmen. İlişkide problem çıkınca topuklamış bakın mesela hiç yapıcı değil

Hanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?
Ben kendimi sizin yerinize koyuyorum ve eğer boşanma nedenlerini açık bi şekilde benimle paylasmazsa uzakasirdim. Elbette ki anlaşamadık boşandık diyecek de anlaşamadığı neydi? Belki sizin için de önemli bi konu .

Buna rağmen 2.kadın boşanmak istememiş ama aadam istememiş

İstemez tabi küçücük bebek varken ortada ayrılmak ister mi adam hiç emek veremiyor işte alışmış boşanmaya. Kendi çocuğunun getirdiği problemleri çekemezken sizin küçücük çocuğunuzla nispeten zor hayatınıza yardımcı olur mu. Anneniz çok haklı

Ama annem tanımadan etmeden iki kadın boşadıysa ondan olmaz diyor?önyargı değil mi onunki?
Sorunda burada işte,2 kadınla evlenmiş olması hadi bunuda geçelim tam olarak boşanma sebebleri bile dediğiniz gibiyse sevgi ilgisizlik.
Annenizde sizinde aynı sorunları yaşamanızı istemediği için istemiyor bunu.
Tanışsada fikri değişmez gibime geliyor.

Yeni doğum yapmış kadını bırakmış resmen. İlişkide problem çıkınca topuklamış bakın mesela hiç yapıcı değil
Ama işte kadın çekilmez olmuş dediğne göre evet yeni doğum yapmış kadını bırakmış.ama ne yapmalıydı dayanamıyorsa?

Merhaba,lütfen acele karar vermeyin.Duygularinizin esiri aslaa olmayin şu saatten sonra. Anneniz cok ama cook hakli. Cevremde ,arkadaslarimda.cok gördüm tanik oldum bu tip erkeklere.Gercekten iyi bir aile babasi olan bir erkegi hic bir eş birakmak istemez.Büyük sorumluluklari olmali bu adamin bir de.iki ayri cocugu ile ilgilenecek maddi manevi ,onlari topluma kazandirana kadar.cok uzun ve stresli bir yol.iki evlilik ve iki cocuk icin karsi tarafi uzun zaman gözlemleyin.Mutlaka bi acik verir.Acik vermemek icin acele olsun ister böyle tipler.Hemen evlenmeyin duygulara kapilmayin nolur.Arkadasimin basindan gecti.Adam kendine aşık etti onu ve adamin üçüncü ,arkadasimin da ikinci evlilgiydi .Adamin 3 ,arkadasimin 1 cocugu vardi.3 yil sonra ayrildilar.Arkadasim maddi manevi cok magdur oldu.

Merhaba,lütfen acele karar vermeyin.Duygularinizin esiri aslaa olmayin şu saatten sonra. Anneniz cok ama cook hakli. Cevremde ,arkadaslarimda.cok gördüm tanik oldum bu tip erkeklere.Gercekten iyi bir aile babasi olan bir erkegi hic bir eş birakmak istemez.Büyük sorumluluklari olmali bu adamin bir de.iki ayri cocugu ile ilgilenecek maddi manevi ,onlari topluma kazandirana kadar.cok uzun ve stresli bir yol.iki evlilik ve iki cocuk icin karsi tarafi uzun zaman gözlemleyin.Mutlaka bi acik verir.Acik vermemek icin acele olsun ister böyle tipler.Hemen evlenmeyin duygulara kapilmayin nolur.Arkadasimin basindan gecti.Adam kendine aşık etti onu ve adamin üçüncü ,arkadasimin da ikinci evlilgiydi .Adamin 3 ,arkadasimin 1 cocugu vardi.3 yil sonra ayrildilar.Arkadasim maddi manevi cok magdur oldu.
Çok haklısınız teşekkür ediyorum yorumunuz için dikkate alacağım.

Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor

Su cumle cok sey anlatiyor aslinda. Bu adamla sadece basiniz agirir uzulursunuz. Ne demek kadin kendini sevdirmeli.

Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Lutfen dertsiz basına dert acma cocugun var zaten bir kez talihsiz evlılık gecmıs basından heyecana gerek yok.
KADIN KENDINI SEVDİRMELI? LAFA BAK. kafaya bak? Dusunceye bak? Adamın vasatlıgına bak?

Bakın adamın verdiği cevap bile bu işin olmaz kısmına cuk diye oturuyor.
Kadın kendini sevdirecek karşılığında adam da farkı davranışlara girecek.
Sizce bu mantıklı bir açıklamamı acaba.

Ama işte kadın çekilmez olmuş dediğne göre evet yeni doğum yapmış kadını bırakmış.ama ne yapmalıydı dayanamıyorsa?
Siz adama neden bu kadar güvenip inanıyorsunuz, dayanamadığı ne ? Çekilmez derken ne diyor? Kadın belki destek istedi ? Adam bana hiç güven vermedi

Bakın adamın verdiği cevap bile bu işin olmaz kısmına cuk diye oturuyor.
Kadın kendini sevdirecek karşılığında adam da farkı davranışlara girecek.
Sizce bu mantıklı bir açıklamamı acaba.
Baba sevgisi görmeden büyüdüm inanın bilemiyorum saf sevgi nasıl olur bilmiyorum

Lutfen dertsiz basına dert acma cocugun var zaten bir kez talihsiz evlılık gecmıs basından heyecana gerek yok.
KADIN KENDINI SEVDİRMELI? LAFA BAK. kafaya bak? Dusunceye bak? Adamın vasatlıgına bak?
Adamın kendine öz güveni yok ki.,
Direk kadından bekliyor herşeyi.

Back
X