Bu beyle evlilik düşünmek risk almak mıdır?

Çok haklısınız teşekkür ediyorum yorumunuz için dikkate alacağım.
Rica ederim,bütún bunlar gözümün önünde yasandigi icin bir hemcinsimi uyarmak benim görevim.Bu tip erkekler inanin love bombing denen taktigi uyguluyorlar.Sizi öyle duygular yasatiyorlar ki ; ayaklariniz yerden kesiliyor.Sonra napiyorlar biliyor musunuz; cekiyorlar kendilerini ve karsi taraf o kadar istiyor ki tekrar o duygulari yasamayi,hic kimseyi gözleri görmüyor .Hatta arkadasimin ailesi de istememisti o adami ve gidip kapisina konusmuslar ne demis adam biliyor musunuz; kiziniz istiyor beni ben israr etmiyorum demis yemin ederim.Bagimlilik yaratiyorlar duygusal olarak.gittiler evlendiler,kimseyi görmedi arkadasimin gözü.Sonrasi pismanlik,yorgunluk ve magduriyet oldu...

Eski eş elbette destek isteyecek adam bunu vermemişki kadına.
Evet hatta kadın bunun yaşadığı şehre gelmiş şehirde başka tanıdığı da yokmuş.ev işini çocuk bakımını herşeyi kadının üstüne yıkmış.

Evet işte destek istemiş kadın ama çok da kavga etmişler.
Destek isteyen birine destek vermezsen kavga kaçınılmaz olur . Adamın söylemleri çok bariz ilgi , sevgi , fedakarlık göstermez . Sadece evleneyim modunda. Ayrıntı vermesine gerek yok , zaten cümleleri çok net değil mi ? Kadın sevdirecek cümlesi yetiyor

Evet hatta kadın bunun yaşadığı şehre gelmiş şehirde başka tanıdığı da yokmuş.ev işini çocuk bakımını herşeyi kadının üstüne yıkmış.
Bunları bile bile kabulum derseniz oevlilik baştan hüsrana uğrar.
Brde evladınız var onuda düşünün lütfen,evladınızın evin içinde biraz sesi yükselse size söyle ağlamasın yada sussun derse bir anne olarak ne hissedersiniz.
Üzülürsünüz....

Annenizin dedigine ne yazik ki katiliyorum. Hele ki ortada cocuk varken kadinlarimiz öyle eften püften sebeplerden bosanmiyorlar. Diger iki kadina hayri olmayan erkegin size ve cocugunuza ne hayri olmasini bekliyorsunuz? Sizin yerinizde olsam uzunca bi süre bu adami tanimaya calisirdim, acele karar vermeyin.

Kadınnn üstüne yıktığı gibi beceremedi bir çocukla rezil oldu diyor bana
Bu kadarda eski eşi rezil etmiş size karşı.
Aslında bu bir nevi size mesaj verir gibi olmuş,bir çocuğumuz olursa şayet aynı durumlar seninde başına gelir habserin olsun demek istemiş.
Açıkçası adamın asla bir kadını anlayıp ona destek olamayacağını düşünürdüm.sanırım benimki boşluktan oluşan hisler.
O boşluktan çıkın ne olur,daha çok küçük bir evladınız var sizin.
Acele etmeyin sakın henüz evlenmek içinde biraz daha kendinizi toplayın hemde çocuğunuz biraz daha büyüsün.

Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Bunu söyleyen erkek kendi ilgisiz ve sorumsuzluğuna kılıf arıyordur. Benzer duruma şahit oldum hakedeceksin ilgili, alakayı gibi insanı ezen, çileden çıkaran, aşağılayan bir cevap veriyordu sorduğunda da. Bence kesinlikle değerlendirmeyin bile. Size ilgi göstermeyen çocuğunuza hele hiç göstermez.

Back
X