Bu beyle evlilik düşünmek risk almak mıdır?

Lohusa depresyonu diye bir gerçek var belki kadın bunu yaşadi bilemiyorum ama zaten siz adamın kadını hamilelik ve lohusalıkta çekilmez hale geldiği için boşadığini söylediniz. Bu şekilde ifade etmesi çok rahatsız edici
Böyle bi herifin yanında lohusa psikozuna bile girebilirdi kadın. Yahu adamın ailesinde doğurduğunun sabahına kocasına kahvaltı hazırlayan kadın var. Bu hanzo için kadın böyle birşey işte, sevgi ilgi anlayış beklemeden köle gibi çalışacak. Doğurunca bile yatma hakkı vermiyor kadına. İyi bile dayanmış o kadıncağız. İyi ki boşamış bu herif onu, kurtarmış kendinden.

O adama zönk diye oturuyor bu

thatdesifeminist-1607614855431.webp

Hanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?
Ben diğerlerinden farklı olarak iki kere evlenmiş olmasının değilde yaş konusunun sıkıntı olacağını düşünüyorum. O 50 yaşına yaklaşmış siz ise bir kadın için en güzel yaştasınız. Biraz daha uzun vadeli düşünün derim

Hayır onunla evliliği düşünmüyorum ama kadın da doğum yaptıktan 9 ay sonra boşanmışlar lohusalık bitmiyor mu o dönemde
Siz anne değil misiniz?
Çocuktan sonra nasıl bir süre geçildiğini bilmiyor musunuz?
İyi niyetli gelmiyor bu yaklaşımınız bana.

Kadının suçlu olduğuna, adamın o kadar vicdansız olmadığına ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi.

Öyleleri hicbir zaman 100/100 yine gercekleri anlatmaz. Ortada siddet gösteren biri de olabilir. Esim gecen bir cocuk tedavi etti. "Babasi" kolunda sigara söndürmüs. Kadin ondan bosanmis. Ortada cocuk varsa kimseye güvenmem
Ben de bu kadarından sonra dosyalara lüzum yok diyorum. Şu halde bile ayaklarını totosuna vura vura kaçmalı konu sahibi. 🤓

Valla yorumları okudukça bende 😒
Konu sahibi buradan adamla ilgili çok olumsuz ve haklı yorumlar alınca laf değiştirdi ama eski eşi suçlu bulup adamı aklamaya çalışıyor kafasında. Sanki anlaşılmıyor 😏

Böyle bi herifin yanında lohusa psikozuna bile girebilirdi kadın. Yahu adamın ailesinde doğurduğunun sabahına kocasına kahvaltı hazırlayan kadın var. Bu hanzo için kadın böyle birşey işte, sevgi ilgi anlayış beklemeden köle gibi çalışacak. Doğurunca bile yatma hakkı vermiyor kadına. İyi bile dayanmış o kadıncağız. İyi ki boşamış bu herif onu, kurtarmış kendinden.
Ara mesajları okumadım ama dediğiniz gibiyse kesinlikle katılıyorum, kadın kurtulmus

Ara mesajları okumadım ama dediğiniz gibiyse kesinlikle katılıyorum, kadın kurtulmus
Kadın kendini sevdirecekmiş bi de, kadınlar hamile kalınca şımarıyormuş, bak bak, tam sopalık herif.

Bence okuma da zaten.okudukca biz çıldırdık.kadinlarin kurtuldugu bi adamla konu sahibi evlenip basini yakmak için resmen uğraşıyo...

Konu sahibi buradan adamla ilgili çok olumsuz ve haklı yorumlar alınca laf değiştirdi ama eski eşi suçlu bulup adamı aklamaya çalışıyor kafasında. Sanki anlaşılmıyor 😏
Adam dört dörtlük evlen gitsin yorumları bekliyo ama maalesef benden pozitif yorum islemez...

Bence okuma da zaten.okudukca biz çıldırdık.kadinlarin kurtuldugu bi adamla konu sahibi evlenip basini yakmak için resmen uğraşıyo...
Bak hele '' Kadınlar hamile kalınca şımarıyor, ablam doğurduğunun sabahına kocasına kahvaltı hazırladı. '' dediği yerde iki çocuğu doğurduğum yerlerim sızladı. Ayı herif. Ayı.

Hayır onunla evliliği düşünmüyorum ama kadın da doğum yaptıktan 9 ay sonra boşanmışlar lohusalık bitmiyor mu o dönemde

Bitiyor bitiyor elbette artık o kadın sırtında taş bile taşıyabilir ... sizin adam nasıl bir ayıysa kadın el kadar bebeyi babasız bırakmayı falan da düşünmeden arkasına bakmadan vınlamış. Bu da mı fikir vermiyor size :KK51:

Eski eşiniz sizi sevemediğini söyleyip boşanmış ya. Bu adam da siz kendinizi sevdirin diye bekliyor, sevemezse boşar, önceki iki karısı gibi. Yani daha önce aynı şeyleri yaşamış biri olarak bu adama bir şans verebilme ihtimaliniz niye. Ömrünüz hep birilerine kendinizi sevdirmeye çalışmakla mı geçecek. Böyle olacaksa evlenmeyin daha iyi.

Bitiyor bitiyor elbette artık o kadın sırtında taş bile taşıyabilir ... sizin adam nasıl bir ayıysa kadın el kadar bebeyi babasız bırakmayı falan da düşünmeden arkasına bakmadan vınlamış. Bu da mı fikir vermiyor size :KK51:

Hayır kendi de doğurmuş olmasa saflığına vereceğim de...

Bak hele '' Kadınlar hamile kalınca şımarıyor, ablam doğurduğunun sabahına kocasına kahvaltı hazırladı. '' dediği yerde iki çocuğu doğurduğum yerlerim sızladı. Ayı herif. Ayı.
Biraz ayıp olmuyo mu resmen ayılara hakaret ediyorsun😁😁😁
Resmen sesli güldüm yaa🙃

Konu sahibi evlenir gibi geldi bana. Şimdi boş yere yorum yapmayayım, evlendikten sonra açacağınız konuları okur yorumlarım artık.
Ben yorumlamam. Bile bile lades der geçerim. Sonra çayımı içer, totomu devirir yatarım.

Back
X