- 19 Mayıs 2020
- 47.775
- 214.633
- 598
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
Dayanacağım birşey yok ki. Diyeceğimi dedim, demeyeceğimi bile dedim.Sen dayanamazsın katibimneyse yeni konularda görüşürüz. Namaste
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayanacağım birşey yok ki. Diyeceğimi dedim, demeyeceğimi bile dedim.Sen dayanamazsın katibimneyse yeni konularda görüşürüz. Namaste
![]()
Hiç uzatmamışsın. Gayette güzelanlatmissin. Demek ki problemden kacan bir adam. Emin ol ilk sıkıntıda sana da sirtini dönerHanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?
Eski eşiniz sizi sevemediğini söyleyip boşanmış ya. Bu adam da siz kendinizi sevdirin diye bekliyor, sevemezse boşar, önceki iki karısı gibi. Yani daha önce aynı şeyleri yaşamış biri olarak bu adama bir şans verebilme ihtimaliniz niye. Ömrünüz hep birilerine kendinizi sevdirmeye çalışmakla mı geçecek. Böyle olacaksa evlenmeyin daha iyi.
Ya bu sözlerden sonra buraya konu açacak kadar kararsız mı kaldınız gerçekten?Eşşek lafınıza güldüm haklısınız.sanırım eski kafa düşünüyor.kadın her işi yapsın hatta şöyle dedi ablası gece çocuk doğurmuş sabahında kocasına kahvaltı hazırlamış.bununla da övünüyor.
'' Belki düzelir........''Yorumlarda verdiğiniz ayrıntıları okudum da, Allah aşkına size bu adamla evliliği düşündüren ne?
Bir tane bile acaba dedirten tarafı yok.
Yazmadan geçmek istemedim, sakın kimsenin üçüncü eşi olmayın,ben oldum ve hep bu yüzden aşağılandim o aşağılık adam tarafından.Bile bile lades dedin dedi bana,dahasini soylrmiyim hatırlamak istemiyorum. Bizimki de detay vermemişti,detay isteyince tersliyordu.Bosver at gitsin bunu, yalan söylüyor l kesinlikleHanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?
Yazmadan geçmek istemedim, sakın kimsenin üçüncü eşi olmayın,ben oldum ve hep bu yüzden aşağılandim o aşağılık adam tarafından.Bile bile lades dedin dedi bana,dahasini soylrmiyim hatırlamak istemiyorum. Bizimki de detay vermemişti,detay isteyince tersliyordu.Bosver at gitsin bunu, yalan söylüyor l kesinlikle
Boşanma kararlarını iste,gerci anlaşmalı ise orada da genel bir ifade vardır "şiddetli geçimsizlik"Geçimsiz huysuz kafadan arızaların da hep lafı "anlaşamadık işte, kafalar uyuşmadı"
Eger askindan ölmüyosam o riske girmem.Hanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
V vesikaliyarim ya konu sahibi sanarak dava dosyasına bakın yazmışım çok özürBoşanma kararlarını iste,gerci anlaşmalı ise orada da genel bir ifade vardır "şiddetli geçimsizlik"
Anlaşamadık da çok genel bir ifade, Türkiye'de anlaşamayan bir sürü çift var ama neden anlaşamıyorlar orası önemli.
Evet annemi dinleyeceğim emin olmadığım için buraya konu açmıştım.Yani 2.karısından boşandığında 8 aylıkmış bebeği.kadın çok direnmiş boşanmamak için.sanırım kadının takıntıları varmış el yıkama vs çocuğa bişey olacak korkusuyla sürekli el yıkama bir de sinirlerine hakim olamıyormuş kadın vs adam da dayanamadım diyor.psikologa yönlendirmedin mi dedim? Ya isteseydim evlilik için mücadele ederdim ama istemedim dedi.Canim yaaa...
Kendi çocuklarına bakmayan adam senin çocuğuna bakar mı? Bi de burdan düşün ...
Hamile yeni doğum yapmış bir kadini el kadar bebekle boşayacak kadar ne yapmis olabilir ki bu kadinlar? Sevgisizlik mümkün mü bu?
Sen kararini zaten vermissin. Ama anneler hsp hakli çıkıyor biliyor musun?
Kadın hamileyken tartışma sonrasında evden çıkıyormuş gece de olsa gidip sahile iniyormuş.büyük tartışmalarda boşanacam senden diyormuş.ikinci karısı böyleymiş.Geçimsiz huysuz kafadan arızaların da hep lafı "anlaşamadık işte, kafalar uyuşmadı"