- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kayınvalidesiyle bir sorunum yok gayet iyi biri birkaç kez görülmüştük zaten görümcemle iyi değilim diye kaynanasıyla görüşmem yasak mı? Ben onları kötülemedim verilen öğütler karşısında onlar iyi biz kötüyüz dedim savunmaya geçmedim
Bu meseleleri görümcemin kaynanasıyla konuşan kaynanam ben değilim yaşadığım şeyleri görenler dışında eşimin ailesine hep iyi der geçerim.Bence siz eşinizi sevmiyorsunuz. Yani bohça, çerez, kahve bunlar çoook saçma meseleler. Bunlara takılmış gidiyorsunuz. Burda herkes bunlara takılmanın boş olduğunu söylüyor, onlarıda takmıyorsunuz.
Evlilikte maddi manevi beklediklerinizi alamamışsınız, beklentileriniz eşimiz ve ailesi için fazla olmuş ama siz bunları ilkgünden terbiye ederim diye düşünmüşsünüz. Ama olmamış. Burda en çok üzülen yara alan siz olursunuz. Boşanır ayrılıp dönersiniz baba evine. Sonra size çerez alan biriyle mutlu olup yaşayıp gidersiniz. Eşimizin aileside bi oh çeker.
Haaa bu arada şunu söylemek istiyorum. Benim annemle kayınvalidem iyi anlaşır arayıp sorarlar birbirlerine gidip gelirler. Dertleşirler yardımlaşırlar. İkiside birbirlerine diğer dünürlerini damatlarını gelinlerini anlatıp dertleşip gerekli yerlerde fikir alış verişi yaparlar. Yani siz öylesine bi muhabbet esnasında konuşulmuş olabilirsiniz "hııı bizim gelin mi kendi değerini çayla çorbayla Çerezle ölçüyor. Gelip gitmiyor bu sebepten" gibi gibi
Neyse size çok yazıldı çizildi olmadı olamadı.
Eşinize üzülüyorum. Aslında sizedir üzülüyorum. Kelimelerinizden buram buram mutsuzluk akıyor
Görümcemle görüşmedim o kendi evindeydi zaten onlar sordu bende evet yaşadığım şeylerden dolayı istemiyorum dedim hepsi bu açmadım ki durduk yere de söylemedim yarım saat öğüt dinledimÇocuk istemediğine kadar anlatmışsin, orasi cenaze evi. Görümcenin k.validesini ne ilgilendirir senin meselelerin, gorumceni sevmiyorsun gorusmek istemiyorsun orada ne işin var acaba.
AhahahahjsdksjgTereliye akıllı telefonum bile t yazınca hemen adını çıkarıyor kız. Var gerisini sen düşün.
Konularımı dış kapının dış mandalına anlatan Görümcem ve kaynanam onlar anlattı ben dinledim en basit şeyleri biliyorlar tabiki onların iftiralarıyla inkar etmeyip onlara iyi bizde kötü dedim bendeOrası cenaze evi dedikodu yeri değil. Hem de tereliye ailevi konularını dış kapının dış mandalı ile konuşmaya ne gerek var? Ne etkisi olacak acaba.
Ben birşey anlatmadım olan herşeyi onlar bana anlattı hemde onların iftiralarıyla yalanlamadım bileCiddi anlamda nerede nasıl konuşacağını ve kendini doğru şekilde ifade etmeyi öğrenmen gerekiyor...
Konuyu görünce heh yine olaylar olaylar diye geyiğine girdim. Okuyunca senin adına ben utandım... cenaze evi orası.
Gidin hırsınızı başka yerde çıkarın, kininizi başka yere kusun... ayıptır ya...
Konuyu açan ben değildim anlatanda onlardı yaşadığım şeylerin beni üzdüğünü söyledim bu sebepten mi çocuk istemiyorsun dediler evet dedim çünkü heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedimPesss cenaze evinde yapma barı :/ bune ya, aynı yengem gibisin
Peeeeh nerede o gurur.Cenaze evinde dedikodu yapmakta ayrı meziyet
Kv den seni sevmiyor aranız kötü diye illa görümcenin düzeninide bozmaya uğraşıyorsun.
Kocanda azıcık gurur varsa cenaze evinde çocuk yapmıyorum diye çıkışan seni boşar
Bu meseleleri görümcemin kaynanasıyla konuşan kaynanam ben değilim yaşadığım şeyleri görenler dışında eşimin ailesine hep iyi der geçerim.
Evet çok mutlu olduğum söylenemez ama da bunun sebebi maddiyat değil defalarca salak yerine konulmam buna sebeple huzursuz olmamak için susup uzak durmam oldu.
Ben birşey anlatmadım olan herşeyi onlar bana anlattı hemde onların iftiralarıyla yalanlamadım bile
Görümcemin düzenini neden bozmaya çalışayım anlattıklarına karşı çıkmadım ki onlar iyi biz kötüyüz dedim kötülük düşünen çok başka şeyler yapar Görümcemin kaynanasıgil hakkında bildiklerini anlatır mesela ben bunu yapmadım dediklerini inkar etmedim bileCenaze evinde dedikodu yapmakta ayrı meziyet
Kv den seni sevmiyor aranız kötü diye illa görümcenin düzeninide bozmaya uğraşıyorsun.
Kocanda azıcık gurur varsa cenaze evinde çocuk yapmıyorum diye çıkışan seni boşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?