Bu bomba kimin elinde kalır?

Çocuk istemediğine kadar anlatmışsin, orasi cenaze evi. Görümcenin k.validesini ne ilgilendirir senin meselelerin, gorumceni sevmiyorsun gorusmek istemiyorsun orada ne işin var acaba.

Bu meseleleri görümcemin kaynanasıyla konuşan kaynanam ben değilim yaşadığım şeyleri görenler dışında eşimin ailesine hep iyi der geçerim.
Evet çok mutlu olduğum söylenemez ama da bunun sebebi maddiyat değil defalarca salak yerine konulmam buna sebeple huzursuz olmamak için susup uzak durmam oldu.

Çocuk istemediğine kadar anlatmışsin, orasi cenaze evi. Görümcenin k.validesini ne ilgilendirir senin meselelerin, gorumceni sevmiyorsun gorusmek istemiyorsun orada ne işin var acaba.
Görümcemle görüşmedim o kendi evindeydi zaten onlar sordu bende evet yaşadığım şeylerden dolayı istemiyorum dedim hepsi bu açmadım ki durduk yere de söylemedim yarım saat öğüt dinledim

Ciddi anlamda nerede nasıl konuşacağını ve kendini doğru şekilde ifade etmeyi öğrenmen gerekiyor...
Konuyu görünce heh yine olaylar olaylar diye geyiğine girdim. Okuyunca senin adına ben utandım... cenaze evi orası.
Gidin hırsınızı başka yerde çıkarın, kininizi başka yere kusun... ayıptır ya...

Orası cenaze evi dedikodu yeri değil. Hem de tereliye ailevi konularını dış kapının dış mandalı ile konuşmaya ne gerek var? Ne etkisi olacak acaba.
Konularımı dış kapının dış mandalına anlatan Görümcem ve kaynanam onlar anlattı ben dinledim en basit şeyleri biliyorlar tabiki onların iftiralarıyla inkar etmeyip onlara iyi bizde kötü dedim bende

Ben birşey anlatmadım olan herşeyi onlar bana anlattı hemde onların iftiralarıyla yalanlamadım bile

Pesss cenaze evinde yapma barı :/ bune ya, aynı yengem gibisin
Konuyu açan ben değildim anlatanda onlardı yaşadığım şeylerin beni üzdüğünü söyledim bu sebepten mi çocuk istemiyorsun dediler evet dedim çünkü heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedim

Neden kendine bu mutsuzluğu reva görüyorsun ki... Takma heee de geç. Ayrıca salak yerine konduğunu hiçte düşünmüyorum gayrette cin gibisin. İşte bunu söylemeye çalışıyor insanlar takıldığın salak yerine konduğunu sandığın şeyler tırt ya.

Aslında eşine kızıp öfkeni kayın ailesine yönlendiriyorsun. Aslında eşini pasif, etkisiz buluyorsun.

Ben birşey anlatmadım olan herşeyi onlar bana anlattı hemde onların iftiralarıyla yalanlamadım bile

Yahu burası bunu konuşacak yer değil diyip konuşanı da utandırsaydınız madem...
çocuk yapmıyorum gibi bir cümle hangi akla hizmet kurulur?
Bir de gelmişsiniz mesaj gitmiş midir diyorsunuz...
Gitmiştir merak etmeyin.
Bininci kez pişman olmuşlardır sizi gelin diye aileye aldıklarına. Bininci kez rezil olmuşlardır...
Yazık valla...

Görümcemin düzenini neden bozmaya çalışayım anlattıklarına karşı çıkmadım ki onlar iyi biz kötüyüz dedim kötülük düşünen çok başka şeyler yapar Görümcemin kaynanasıgil hakkında bildiklerini anlatır mesela ben bunu yapmadım dediklerini inkar etmedim bile

Cenaze evinde konuşulacak şeyler mi bunlar hadi onlar konuştu siz diyemediniz mi burası yeri değik diye. Aynı zihniyette olunca size de konuşmak normal gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…