- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Birikim yapamayanlar kredi çekerek birikim yapmayı doğru bulur doğru ama sizin maaşınızı zaten az...çevremdeki herkes birikim yapamıyor isem borçlanmam gerektiğini söylüyor.
Herkese merhabalar, geçeniz güzel olsun
Ben özel bir firmada aydır mühendis olarak çalışıyorum. Yılbaşından önce 2050+ mesai olan maaşım, yılbaşından sonra 2700+mesai olarak arttı. Bu 10 ay içerisinde 6 küçük altından başka birikimim yok ve çevremdeki herkes birikim yapamıyor isem borçlanmam gerektiğini söylüyor.
Benim de aklıma araba almak geldi. 30-35 bin lira bandındaki bir arabayı 2 ila 3 yıl taksit ile ödemeye çalışsam çok zorlanır mıyım ? Maasim mesai ile 3200-3500 civarlarında olacak.
Veya 6-7 ay birikim yapıp 10 bin tl civarında birikim ile daha az kredi çekerek bu işe kalkışmalı mıyım ?
Bu arada Mayıs ayında başlayacak öğrenim kredim var.
Herkese merhabalar, geçeniz güzel olsun
Ben özel bir firmada aydır mühendis olarak çalışıyorum. Yılbaşından önce 2050+ mesai olan maaşım, yılbaşından sonra 2700+mesai olarak arttı. Bu 10 ay içerisinde 6 küçük altından başka birikimim yok ve çevremdeki herkes birikim yapamıyor isem borçlanmam gerektiğini söylüyor.
Benim de aklıma araba almak geldi. 30-35 bin lira bandındaki bir arabayı 2 ila 3 yıl taksit ile ödemeye çalışsam çok zorlanır mıyım ? Maasim mesai ile 3200-3500 civarlarında olacak.
Veya 6-7 ay birikim yapıp 10 bin tl civarında birikim ile daha az kredi çekerek bu işe kalkışmalı mıyım ?
Araba gerçek ciddi bir gider kaynağı yakıtı bakımı muayenesi vergisi Allah göstermesin küçük büyük bı kazada da bi ton masraf ve biseyler çalışınca zorlanırsiniz belli bir seviyede birikim yapın üzerine kredi çekin en mantiklisi buHerkese merhabalar, geçeniz güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?