- 5 Kasım 2018
- 197
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi Redbull1907
-
Canım aynı soruyu 40 defa sorduğunun ve hiçbir cevaptan tatmin olmadığının farkında mısın. Ne desek boş.Kızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım var 2 aylık burnum egri sekılsız ve kemık var sol tarafda o kemık daha oncede vardı her türlü yoruma acıgım bu durum gecermi kalırmı nasıl olur hıc bılmıyorum morelım cok bozuk 6. Ayda ne gibi bir düzelme olur acaba lütfen gören herkez yazsın bırbırmıze destek olalım
Cnm sayfaya girip yazmak zorunda degılsn sana sordugumda yok yazmayanalar yazsın başına gelenler yazsın girme ozman sayfamaCanım aynı soruyu 40 defa sorduğunun ve hiçbir cevaptan tatmin olmadığının farkında mısın. Ne desek boş.
Sen söyle ne düşünüyorsun?
Tamam canım engelliyorum.Cnm sayfaya girip yazmak zorunda degılsn sana sordugumda yok yazmayanalar yazsın başına gelenler yazsın girme ozman sayfama
+1Canım aynı soruyu 40 defa sorduğunun ve hiçbir cevaptan tatmin olmadığının farkında mısın. Ne desek boş.
Sen söyle ne düşünüyorsun?
Bu burun 6 ay değil 6 yıl geçse de düzelmez. Burun kenarları fazla çökmüş ve burun ucu hiç düzeltilmemiş. 6 ay sonra yeni bir operasyon gerekli ama şimdiden doktor ara çünkü bu burunu bu hale getiren doktor bunu düzeltemezKızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım var 2 aylık burnum egri sekılsız ve kemık var sol tarafda o kemık daha oncede vardı her türlü yoruma acıgım bu durum gecermi kalırmı nasıl olur hıc bılmıyorum morelım cok bozuk 6. Ayda ne gibi bir düzelme olur acaba lütfen gören herkez yazsın bırbırmıze destek olalım
Gercekten kötü yapmış bencede düzelmez bozma morelini çaresi var yine yaptırırsınKızlar sımdılık bu sekılde sımdı cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?