Bu burun düzelirmi resimliiiii

Ilhan beyin ameliyatindan 3ay sonra bu resim. Sislikler inmedi henuz.
Yesilli kolye ile olan fotolardaki burnunu o hale getiren doktor kim burun ucu çok aşağı düşmüş benim de benzer bir görüntü olur mu ucu böyle aşağı çeker mi diye endişeleniyorum acaba aynı doktor mu?

Son düzenleme:
Herkesin dediği gibi en az 6 ay beklemelisin.ama tavsiyem revizyonunu asla aynı dr a yaptırma.basit bi hata degil ki düzeltebilsin .becerebilse ilkin de başarılı olurdu.nefes alma problemin de var mi?

Özge senin burunda bana düzensiz ödem var gibi geliyor yani o ödemler inince burnun düzelecek gibi geliyor çünkü bir doktorun kör olması lazım burnu böyle bırakması için. Bir sene sonra lütfen bu konuyu günceller misin?

Kesınlıkle ınsallah ödem olsa 3 ay oldu her sbaha koşarak aynaya bakıyorm düzelme olcak mındıye hc düzelme yok cok kötü duruyo tbı morel denen bişeyde kalmadı o kdr hevenlendm kı yaptırırken bu sekılde oldu cok canım sıkkın tabıkı 1 sene olsn gene resm atacagım

Son halin nasıl oldu takip ediyorum seni koyarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…