- 21 Temmuz 2022
- 387
- 225
- 23
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
-
hayır öyle düşünmüyorum benim eşim ruh hastası, sadece bunun ne olduğunu öğrenmek istedimBuyuden dolayi ayrıldığınızı dusunuyorsaniz ayrilmayin g.t gibi kalsinlar o zaman
birsürü medyum fal yazısı gördümDini konu açmak yasak da tuhafıma gitti görseller
Ee o zaman bosanin sorun nehayır öyle düşünmüyorum benim eşim ruh hastası, sadece bunun ne olduğunu öğrenmek istedim
dedim ya sadece bunun ne olduğunu öğrenmek istedim diyeEe o zaman bosanin sorun ne
ben de benzetmiştimKedi bıyığına benziyor sanki tövbe tövbee
Ruh hastası birisi ile evli kalmak veya ayrılmak için büyüden medet umuyorsan, teşbihte hata olmaz ama en az sen de onun kadar ruh hastası olmalısın.hayır öyle düşünmüyorum benim eşim ruh hastası, sadece bunun ne olduğunu öğrenmek istedim
ya siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz acaba? boşanıyoruz diyoruuuuum, büyüyü ben yapmadım ne olduğunu soruyorumRuh hastası birisi ile evli kalmak veya ayrılmak için büyüden medet umuyorsan, teşbihte hata olmaz en az sen de onun kadar ruh hastası olmalısın.
ben de öyle düşünmüştüm bir an ama kitabın arasında olması mümkün değil birisi açıp aynen o görseldeki gibi koymuşTaş yünü müydü neydi, su tesisatına kaçak olmasın diye sarılan bişey vardı, o bence
Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum, sanırım sen anlayamadın. Madem boşanıyorsun, o büyü olsa ne olur olmasa ne olur diyorum.ya siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz acaba? boşanıyoruz diyoruuuuum, büyüyü ben yapmadım ne olduğunu soruyorum
at kılı bu kadar uzun olabilir mi acaba ya da büyü için kullanılır mınedense ilk gördüğümde at kılı geldi aklıma
bence dalga geçilecek bir şey değil büyü , sihir nedir bilmem ama büyü gerçeği maalesef var.Domuz kılı bu. Kesin domuz büyüsü
Inaniyor musunuz hakikaten büyüye sihire?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?