BU BÜYÜ MÜ SİHİR Mİ NEDİR? LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nananawhatsmyname

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
387
225
23
Selamlar,
1 ay eşimle Türkiye'ye tatile gelmiştik sonra eve dönünce birkaç hafta sonra dip köşe temizlik yaparken kitabın arasında bunu buldum işin garibi tek ingilzce kitabım bu ve eşimdi ingilizce konuşuyoruz, ben büyü mü diye düşünürken aklıma eve dönüşte mutfakta da böyle tüylere rastlamıştım ama biz 1 aydır evde olmayınca eşimin ailesi abisi ablası annesi babası vs eve girmişlerdi havalandırmak için bir de evde koltuk avize gibi eksikler vardı sürpriz yapıp alıp eve yerleştirmişlerdi.
İlk mutfakta tezgahta gördüm ama evde tamirde kullanılan bir şey sanmıştım sonra bileğimde vardı ama daha hafif tamamen tüy gibi(tezgahtaki de öyle) bileğimdekini de giydiğim hırkadan geliyor sandım çünkü bilek kısmında uzun ip kalmıştı.
Neyse çok detaya inmeyeyim eski konularıma bakabilirsiiniz, bunu gördükten 1 ay sonra ayrıldık ben Türkiye'ye geri döndüm ve boşanma davası açıcam adli tatil bittiğinde.
Birisi büyü yapmış olabilir mi bu nedir?
İmama sormuş eşim böyle şeyler bilinmez atın bunu demiş

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-08-15 at 17.05.11 (1).webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 251
hayır öyle düşünmüyorum benim eşim ruh hastası, sadece bunun ne olduğunu öğrenmek istedim
Ruh hastası birisi ile evli kalmak veya ayrılmak için büyüden medet umuyorsan, teşbihte hata olmaz ama en az sen de onun kadar ruh hastası olmalısın.

Ruh hastası birisi ile evli kalmak veya ayrılmak için büyüden medet umuyorsan, teşbihte hata olmaz en az sen de onun kadar ruh hastası olmalısın.
ya siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz acaba? boşanıyoruz diyoruuuuum, büyüyü ben yapmadım ne olduğunu soruyorum

ya siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz acaba? boşanıyoruz diyoruuuuum, büyüyü ben yapmadım ne olduğunu soruyorum
Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum, sanırım sen anlayamadın. Madem boşanıyorsun, o büyü olsa ne olur olmasa ne olur diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…