- 11 Aralık 2018
- 41.487
- 257.856
- 598
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
-
Eline geçince ayraç olarak kullanmıştır. Ayraç olarak kullandığım materyalleri görseniz her birinden ayrı bir büyü hikayesi çıkarırsınızben de öyle düşünmüştüm bir an ama kitabın arasında olması mümkün değil birisi açıp aynen o görseldeki gibi koymuş
ya belki bana yapıldı ben kötü olayım diye çünkü başıma gelmeyen kalmadı, ayrıca eşimi iyi kötü idare ediyordum bundan sonra işler çığrından çıktı. Biri büyü yapmış olsa da olmasa da biz ayrılırdık zatenBen okuduğumu gayet iyi anlıyorum, sanırım sen anlayamadın. Madem boşanıyorsun, o büyü olsa ne olur olmasa ne olur diyorum.
Umarım büyü muska vs. uğruna masum bir can zarar görmemiştir..Bir ara kedilerin kuyruklarına ayaklarına dadanmıştı bu büyü uğruna kansızlar.ben de benzetmiştim
Allah belalarını versin böyle insanlarınUmarım büyü muska vs. uğruna masum bir can zarar görmemiştir..Bir ara kedilerin kuyruklarına ayaklarına dadanmıştı bu büyü uğruna kansızlar.
Eline geçince ayraç olarak kullanmıştır. Ayraç olarak kullandığım materyalleri görseniz her birinden ayrı bir büyü hikayesi çıkarırsınız
Hanimefendiciğim sihir büyü demek zaten: )bence dalga geçilecek bir şey değil büyü , sihir nedir bilmem ama büyü gerçeği maalesef var.
sihir deyince aklım sihirli anneme gidiyorHanimefendiciğim sihir büyü demek zaten: )
Ben inanmıyorum siz inanıyorsanız o sizin probleminiz.
Kedi tuyune benziyorSelamlar,
1 ay eşimle Türkiye'ye tatile gelmiştik sonra eve dönünce birkaç hafta sonra dip köşe temizlik yaparken kitabın arasında bunu buldum işin garibi tek ingilzce kitabım bu ve eşimdi ingilizce konuşuyoruz, ben büyü mü diye düşünürken aklıma eve dönüşte mutfakta da böyle tüylere rastlamıştım ama biz 1 aydır evde olmayınca eşimin ailesi abisi ablası annesi babası vs eve girmişlerdi havalandırmak için bir de evde koltuk avize gibi eksikler vardı sürpriz yapıp alıp eve yerleştirmişlerdi.
İlk mutfakta tezgahta gördüm ama evde tamirde kullanılan bir şey sanmıştım sonra bileğimde vardı ama daha hafif tamamen tüy gibi(tezgahtaki de öyle) bileğimdekini de giydiğim hırkadan geliyor sandım çünkü bilek kısmında uzun ip kalmıştı.
Neyse çok detaya inmeyeyim eski konularıma bakabilirsiiniz, bunu gördükten 1 ay sonra ayrıldık ben Türkiye'ye geri döndüm ve boşanma davası açıcam adli tatil bittiğinde.
Birisi büyü yapmış olabilir mi bu nedir?
İmama sormuş eşim böyle şeyler bilinmez atın bunu demiş
Eki Görüntüle 3113881
Eşiniz sizi bir hayvan ile aldatıyorSelamlar,
1 ay eşimle Türkiye'ye tatile gelmiştik sonra eve dönünce birkaç hafta sonra dip köşe temizlik yaparken kitabın arasında bunu buldum işin garibi tek ingilzce kitabım bu ve eşimdi ingilizce konuşuyoruz, ben büyü mü diye düşünürken aklıma eve dönüşte mutfakta da böyle tüylere rastlamıştım ama biz 1 aydır evde olmayınca eşimin ailesi abisi ablası annesi babası vs eve girmişlerdi havalandırmak için bir de evde koltuk avize gibi eksikler vardı sürpriz yapıp alıp eve yerleştirmişlerdi.
İlk mutfakta tezgahta gördüm ama evde tamirde kullanılan bir şey sanmıştım sonra bileğimde vardı ama daha hafif tamamen tüy gibi(tezgahtaki de öyle) bileğimdekini de giydiğim hırkadan geliyor sandım çünkü bilek kısmında uzun ip kalmıştı.
Neyse çok detaya inmeyeyim eski konularıma bakabilirsiiniz, bunu gördükten 1 ay sonra ayrıldık ben Türkiye'ye geri döndüm ve boşanma davası açıcam adli tatil bittiğinde.
Eki Görüntüle 3113881
değil, kedi tüyü dik ve sert ayrıca bu kadar kalın olmaz aslında bıyığı olabilirKedi tuyune benziyor
Eşiniz sizi bir hayvan ile aldatıyor
Benim bir kedinin tuyleri boyle kalin at kili gibideğil, kedi tüyü dik ve sert ayrıca bu kadar kalın olmaz aslında bıyığı olabilir
Allah rahmet eylesinTam ex kayınvalidemlik işler, rahmetli bayılırdı böyle şeylere
aaa hiç duymadım, uzun mu peki? ay kedi tüyüyle ne büyü yapılır kiBenim bir kedinin tuyleri boyle kalin at kili gibi
Evet uzun tuyluler, buyu muyu anlamam ben ama kedi tüyünü iyi bilirimaaa hiç duymadım, uzun mu peki? ay kedi tüyüyle ne büyü yapılır ki
teşekkürler <3Evet uzun tuyluler, buyu muyu anlamam ben ama kedi tüyünü iyi bilirim
Böyle büyü mü olur yav?Selamlar,
Eki Görüntüle 3113881
o zaman bunun orada ne işi varBöyle büyü mü olur yav?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?