BU BÜYÜ MÜ SİHİR Mİ NEDİR? LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğlunu kendi evine bağlamak için bağlama büyüsü yapmıştı çocuğuma bakmak için geldiğinde tütsü gibi değişik içinden duman çıkan birşeyler kaynatıyordu bide
Senin kaynana rahmetliydi, oğlu da ölmediğine göre bağlayamamış, tutmamış büyü tühh

Ben de büyünun olduguna inanıyorum.Benim inancımda var büyüden korunma duaları da var.Gözü kararmış insanlar böyle şeylere başvurduyor. boşanma sebeninizi sadece bu tüye bağlamak da yanlis.Mantıkli degil.

Senin kaynana rahmetliydi, oğlu da ölmediğine göre bağlayamamış, tutmamış büyü tühh
Her gün mezarına muhakkak gidiyor, elinden gelse içine de giriverecek mezarın. Annesi vefat ettikten sonra içip içip annemi özledimmm diye anırıyordu mağlum.

Benim üniversitede çok yakın arkadaşım takıktı büyü işlerine ondan hatırladığım kadarıyla saç kılı sabun düğüm atılmış ip ya da bir yere batırılmış iğne gibi objeler olması lazım.
İnanıp inanmamak ayrı mesele ama bu işlerle uğraşanlar genelde böyle objeler kullanıyor sanmıyorum büyü olsun

Her gün mezarına muhakkak gidiyor, elinden gelse içine de giriverecek mezarın. Annesi vefat ettikten sonra içip içip annemi özledimmm diye anırıyordu mağlum.
Manyağa bak. Bizim de babamız öldü, biz daha mı az seviyoduk ki? Bi ebeveyn bunlarda var zaten höff aman

Manyağa bak. Bizim de babamız öldü, biz daha mı az seviyoduk ki? Bi ebeveyn bunlarda var zaten höff aman
Onun annesiyle benim babamın vefat etme arası 6 ay, babamın vefat ettiği gün annnesi öleli 6 ay olmasına rağmen hala orda burda içmekle meşgul olduğundan cenaze evine gelmedi bende boşadım sonra, hayat güzel şimdi

Hiç böyle bir büyü görmedim ben. Ne bileyim vodoo bebeği olur, sabun olur. İğne olur, ip olur, kemikti işte ne bileyim Arapça Süryanice hatta İbranice falan yazı olur da tüy...bilemedim

Ben havas ilmine inanmazdim.Fakat yaşadıklarimdan sonra inanmaya başladım.
Evimde ve ex eşimin kiyafetlerine gizlenmiş kağıtlar yazilar vs buldum.Hatta burda konu açtım.ama yasak olunca kapandi sizin de öyle olur muhtemelen.
Ben çözüm bulamadim kimse de net bişey söylemedi.Bu işlerden anlayan birini bulup sormaniz lazım.Olur olmaz bilemem ama insanin içi rahatlamiyor bir türlü

O hala ağlıyor mu peki!
Bilmem, ilgilenmiyorum. Beni aldattığı kadının koynunda ağlasın. Ben bir yandan babamın hastalığıyla uğraşıp bir yandan çocukların sorumluluğunu tek başıma üstlenip bir yandan da eşek gibi çalışıp evi tek başıma geçindirirken, o annesini bahane edip içip içip karı kızla dışarılarda sürtmekle meşguldü. Artık istediği yerde ağlasın, umurumda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…