- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.130
- 88
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
-
Oğlunu kendi evine bağlamak için bağlama büyüsü yapmıştıAllah rahmet eylesino neler yapıyordu
Girmiştir bir yerdeno zaman bunun orada ne işi var
deli ya eee bağlandı mı oğlu eveOğlunu kendi evine bağlamak için bağlama büyüsü yapmıştıçocuğuma bakmak için geldiğinde tütsü gibi değişik içinden duman çıkan birşeyler kaynatıyordu bide
Senin kaynana rahmetliydi, oğlu da ölmediğine göre bağlayamamış, tutmamış büyü tühhOğlunu kendi evine bağlamak için bağlama büyüsü yapmıştıçocuğuma bakmak için geldiğinde tütsü gibi değişik içinden duman çıkan birşeyler kaynatıyordu bide
mümkün değil yaGirmiştir bir yerden
Büyü yapmasına gerek yoktu, oğlunu zaten memeden kesmeyi unuttuğu için evine doğuştan hiç kopmayan bir bağla bağlıydıdeli ya eee bağlandı mı oğlu eve
Büyü yapmasına gerek yoktu, oğlunu zaten memeden kesmeyi unuttuğu için evine doğuştan hiç kopmayan bir bağla bağlıydı
Su sızıntısını kessin diye muslukların eklemlerine sarılan ip bu.mümkün değil ya
ya kıl kökleri var ayrıca onu çok kullandım ikisinin farkını gayet biliyorumSu sızıntısını kessin diye muslukların eklemlerine sarılan ip bu.
Her gün mezarına muhakkak gidiyor, elinden gelse içine de giriverecek mezarın. Annesi vefat ettikten sonra içip içip annemi özledimmm diye anırıyordu mağlum.Senin kaynana rahmetliydi, oğlu da ölmediğine göre bağlayamamış, tutmamış büyü tühh
Büyü olsa kolaylıkla önünüze çıkacak bir yere koymazlar.ya kıl kökleri var ayrıca onu çok kullandım ikisinin farkını gayet biliyorum
Manyağa bak. Bizim de babamız öldü, biz daha mı az seviyoduk ki? Bi ebeveyn bunlarda var zaten höff amanHer gün mezarına muhakkak gidiyor, elinden gelse içine de giriverecek mezarın. Annesi vefat ettikten sonra içip içip annemi özledimmm diye anırıyordu mağlum.
Onun annesiyle benim babamın vefat etme arası 6 ay, babamın vefat ettiği gün annnesi öleli 6 ay olmasına rağmen hala orda burda içmekle meşgul olduğundan cenaze evine gelmediManyağa bak. Bizim de babamız öldü, biz daha mı az seviyoduk ki? Bi ebeveyn bunlarda var zaten höff aman
Madem ki esiniz ruh hastasi demek ki bu durumun ustunu ortmek icin boyle seyler dusunmenizi istemislerdir. Hatta esiniz ruh hastasiysa bunlari o yapmistir belki.hayır öyle düşünmüyorum benim eşim ruh hastası, sadece bunun ne olduğunu öğrenmek istedim
O hala ağlıyor mu peki!Onun annesiyle benim babamın vefat etme arası 6 ay, babamın vefat ettiği gün annnesi öleli 6 ay olmasına rağmen hala orda burda içmekle meşgul olduğundan cenaze evine gelmedibende boşadım sonra, hayat güzel şimdi
Bilmem, ilgilenmiyorum. Beni aldattığı kadının koynunda ağlasın. Ben bir yandan babamın hastalığıyla uğraşıp bir yandan çocukların sorumluluğunu tek başıma üstlenip bir yandan da eşek gibi çalışıp evi tek başıma geçindirirken, o annesini bahane edip içip içip karı kızla dışarılarda sürtmekle meşguldü. Artık istediği yerde ağlasın, umurumda değil.O hala ağlıyor mu peki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?