- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Ben bir usteki mesajda iyi okulda okuyan cocuklarda suç isliyor gibi bir şey yaziyordu oranı yuksek degildir yazdım:/
Önce devlete yaptırdik kayit, eşim özel zorlar dedi, bende araba alabiliyorsan kreş parası da verebilirsin dedim, benim icin önemli olan gercekten evde boş vakit gecirmesini istemememdi yani devlette olurdu, cok zeki ve ben verimli olamıyorum diye uzülüyordum, eşim son anda özele karar verdi daha küçük ezerler vs, diye pimpiriklendi, evet zorluyor maddi olarak ama şurda bu sene gidecek belki seneyede gider sonra zaten okulu baslayacak inşallahNego bak sen de özeli tercih etmişsin, çünkü tercih şansın var, ikisi aynı kefeye olsa devlete gönderirdin
İnsan eşine nasıl güvenmez.Güvenmiyorsan evli kalmanın manası nedir?
Özel kreşlerde bir değil ama işte. Bu sene başında ben kızımı özel bir kreşe verdim. Ve berbat bir yerdi. 3 gün sonra aldık çocuğu. Uyuyan cocuğun yüzüne su sıkılıp uyandırılan bir kreş sen düşün gerisini. Oraya çocuk veren aileler özel kreşe verdim diye seviniyor. Minimum 600 tl veriyor. Ama burada bir uygulama anaokulu var mükemmel. Ortam yemekler,temizlik,öğretmenler.Nego bak sen de özeli tercih etmişsin, çünkü tercih şansın var, ikisi aynı kefeye olsa devlete gönderirdin
Önce devlete yaptırdik kayit, eşim özel zorlar dedi, bende araba alabiliyorsan kreş parası da verebilirsin dedim, benim icin önemli olan gercekten evde boş vakit gecirmesini istemememdi yani devlette olurdu, cok zeki ve ben verimli olamıyorum diye uzülüyordum, eşim son anda özele karar verdi daha küçük ezerler vs, diye pimpiriklendi, evet zorluyor maddi olarak ama şurda bu sene gidecek belki seneyede gider sonra zaten okulu baslayacak inşallah
Katılıyorum sözlerinize kesinlikle çok çocuklular genelde saldım çayıra ,mevlam kayıra diyorlar.Ben kendim 2 kardeşiz eşim 4 kardeşler biz sevgiyle büyüdük ve birbirimize düşkünüz.Eşim ve kardeşleri kadere 45 büyümüşler birbirlerine düşkün değiller ne kardeşlerine ne de ailelerine sevgiyle,ilgiyle ve de en önemlisi huzurlu bir evde büyüyen çocuk bambaşka oluyor.ben öğretmen(d)im arkadaşlar,
doğuda çalıştım
ve öğrenciler en az 5-6 kardeşti
o yoklukta nasıl yaşadıklarına şahit oldum.
tek gelirleri devlet yardımı olan aileler, ilgilenilmeyen ilgi çekmek için aşırı hareketler yapan ergenler...
öğretmen arkadaşlar bana katılacaktır bence, çok çocuğa malesef aileler yeterince ilgiyi gösteremiyorlar.
"bir ailenin 2000 lira geliri vardır varını yoğunu çocuğuna sevgiyle harcar çocuğuna ahlaki değerleri aşılar, bir diğerinin 10000 lira geliri vardır çocuğuna en kalitelisini alır en iyiokula gönderir ama ahlaki değerleri öğretmez bencil insanları aşağılayan birevlat yetistirir, bu durumda her seyparayla olmuyormuş değil mi"
Neden ya öyle ya böyle...hem imkan hem sevgi sağlanamaz mı
Katılıyorum sözlerinize kesinlikle çok çocuklular genelde saldım çayıra ,mevlam kayıra diyorlar.Ben kendim 2 kardeşiz eşim 4 kardeşler biz sevgiyle büyüdük ve birbirimize düşkünüz.Eşim ve kardeşleri kadere 45 büyümüşler birbirlerine düşkün değiller ne kardeşlerine ne de ailelerine sevgiyle,ilgiyle ve de en önemlisi huzurlu bir evde büyüyen çocuk bambaşka oluyor.
Sorunlu bir ailede doğru çocuk yetiştirileceğine inanıyor musunuz?
Konu sahibi bundan da bahsetmiş ne cesaret derken bu da dahil olaya
Sorunlu ailede çocuk yetiştirelemez..
Konusahibine katıldığım bir nokta da bu..
Ya sorunlar çözülecek ya da bitirilecek..
Konusahibinin haklı olduğu konular çok..
Sadece cümleleri kırıcı..
Ve insanlar yanlış yapabilirler, hata yapabilirler onları zavallı görme hakkına kimse sahip değil..
Mesela kazara oldu diye alay eden bir cümlesi var..
Benim ikinci çocuğum gerçekten kazayla oldu..
bizim gelirimiz maksimum 3000 olur sanırim 10000 i göremeyiz gelir meselesi bizim elimizde degil ama sevgi elimizde onu demek istedim."bir ailenin 2000 lira geliri vardır varını yoğunu çocuğuna sevgiyle harcar çocuğuna ahlaki değerleri aşılar, bir diğerinin 10000 lira geliri vardır çocuğuna en kalitelisini alır en iyiokula gönderir ama ahlaki değerleri öğretmez bencil insanları aşağılayan birevlat yetistirir, bu durumda her seyparayla olmuyormuş değil mi"
Neden ya öyle ya böyle...hem imkan hem sevgi sağlanamaz mı
Devlete verebilirsin, enistemin iyi bir işi vardi su an issiz, yegenim oglumla yaşıt devlete verdi ablambende kresi çok istiyorum ama gönderemedim malesef
Oo cok fazla bizim burda en fazla 400Ankarada kreş bakıyorum şimdiden, 800 1000 tl arası değişiyor al sana kaya neresi dayarsan daya,3 yasa kadar annem bakacak ankarada, sonrası kreş insallah
Evet maalesef oyle ilgilenen aile çok naditben öğretmen(d)im arkadaşlar,
doğuda çalıştım
ve öğrenciler en az 5-6 kardeşti
o yoklukta nasıl yaşadıklarına şahit oldum.
tek gelirleri devlet yardımı olan aileler, ilgilenilmeyen ilgi çekmek için aşırı hareketler yapan ergenler...
öğretmen arkadaşlar bana katılacaktır bence, çok çocuğa malesef aileler yeterince ilgiyi gösteremiyorlar.
Inanmiyorum, bak konu sahibinin yazdıklarında haklı olduğu taraflar var ama üslubu yanlış kırıcıSorunlu bir ailede doğru çocuk yetiştirileceğine inanıyor musunuz?
Konu sahibi bundan da bahsetmiş ne cesaret derken bu da dahil olaya
Nasıl insanlar var yaÖzel kreşlerde bir değil ama işte. Bu sene başında ben kızımı özel bir kreşe verdim. Ve berbat bir yerdi. 3 gün sonra aldık çocuğu. Uyuyan cocuğun yüzüne su sıkılıp uyandırılan bir kreş sen düşün gerisini. Oraya çocuk veren aileler özel kreşe verdim diye seviniyor. Minimum 600 tl veriyor. Ama burada bir uygulama anaokulu var mükemmel. Ortam yemekler,temizlik,öğretmenler.
bizimkine gönderebilir ücreti çok değil, amkara da çokmuşDemek.istediğim tercih şansın vardı yani, asgari ücret dedik ya hep, sizin okula çocuk gönderebilir mi sence asgari ücretli kişi
Kazara oluyodur ama bu %1 2 dir, kk da herkes böyle kalıyor bu mümkün mü, ben inanmıyorum buna
O çocuğun gözünü kör edenin aylık kazancı 15000tl epey başarılı bir öğrenciymiş ama annesi yeterince sevgi vermemiş demek ki erkek çocuklarınızı iyi yetiştirln be kadınlar
bizim gelirimiz maksimum 3000 olur sanırim 10000 i göremeyiz gelir meselesi bizim elimizde degil ama sevgi elimizde onu demek istedim.
Devlete verebilirsin, enistemin iyi bir işi vardi su an issiz, yegenim oglumla yaşıt devlete verdi ablam
Oo cok fazla bizim burda en fazla 400
Evet maalesef oyle ilgilenen aile çok nadit
Inanmiyorum, bak konu sahibinin yazdıklarında haklı olduğu taraflar var ama üslubu yanlış kırıcı
Nasıl insanlar var yaoğlumu bırakıyorum ama aklım hep orda kalıyor zor bir durum
bizimkine gönderebilir ücreti çok değil, amkara da çokmuş
devlette yas sınırı var 3 yasını geçmiş olması gerekiyormuşbizim gelirimiz maksimum 3000 olur sanırim 10000 i göremeyiz gelir meselesi bizim elimizde degil ama sevgi elimizde onu demek istedim.
Devlete verebilirsin, enistemin iyi bir işi vardi su an issiz, yegenim oglumla yaşıt devlete verdi ablam
Oo cok fazla bizim burda en fazla 400
Evet maalesef oyle ilgilenen aile çok nadit
Inanmiyorum, bak konu sahibinin yazdıklarında haklı olduğu taraflar var ama üslubu yanlış kırıcı
Nasıl insanlar var yaoğlumu bırakıyorum ama aklım hep orda kalıyor zor bir durum
bizimkine gönderebilir ücreti çok değil, amkara da çokmuş
Maalesef bilgim yok, benim gönderdiğim dini eğitimde veriyor sen istemezsin:) ama ankarada vardır subesi gül bahcesi egitim krumları, tüz atölyeleri var tüzder ankarada okulu var. Tüz atölyeleri çok iyi.Ankara Çakırlar Batıkent civarı daha uygun varsa lutfen yazsın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?