- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.968
- 298
İdrar testi yaptıedım bir sorun yok. Karnı ağrıyor belkide dediğin gibiİdrar yolu enf olabilir mi acaba yada karnı agrıyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi yaptıedım bir sorun yok. Karnı ağrıyor belkide dediğin gibiİdrar yolu enf olabilir mi acaba yada karnı agrıyordur
Saat3 geç demişsin bi önceki yorumda,uyumadığıniçin evet geç. Uyutmaya o kadar uğraştım ki ondan önce. Öyle direniyor ki resmen benimle kavga ediyor öyle böyle değil. Yani anlatıyorum burda ama dolduğum için yazıyorum. Kanguruya koyuyorum bana vuruyo itiyo kendini çıkmak için. Ayakta sallıyorum kalkıyo kucakta uyutmaya uğraşıyorum kendini atıyo. Resmen savaş ediyo benimle o yüzden diretemedim.Dun gece uykusunda hep ağladı , 9 gıbı uykuya gecmıstı dun bıraz aıle ıcı bısıler yapmıştık. Gec kalmıştı hemen donuşu soyluyorum butun gece uyandı , uyurken ağladı o uyudu ama ben uyudum mu bılmıyorum . Sabah gec kalktım, servıse son dk yetıstım![]()
Day&night diye bitkisel bir şurup kullandım bende düzene sokuyormuş uykularını sözde ama işe yaramamıştı. Uykuya geçişlerini kolaylaştırıyor.Bir arkadaşım eczaneden “goodnight” adlı bitkisel birşey alıyordu. İçinde melisa, anason gibi bitki yağları varmış. Tam olarak bilemediğim için açıklayamıyorum. Bir araştırın isterseniz.
Valla çocuk zor iş. Hazır değilseniz düşünmeyin zaten. Ben hazır olduğum halde böyleyimOoof zaten çocuk istemiyordum yorumları okuyunca fenalık bastı bana![]()
Benim kızım boğaz enfeksiyonu geçirirken böyle oluyor genelde. Diş çıkarırken de öyle.. Uyumakta zorlanıyorYa ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandıya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.
Bizim de diş döneminde böyle ama dişler çıktı. Şimdi atak döneminde ama bu derece etkilemiyoedu. Belki bu sefer daha zor geçiyor bilemiyorum.Benim kızım boğaz enfeksiyonu geçirirken böyle oluyor genelde. Diş çıkarırken de öyle.. Uyumakta zorlanıyor
Kesinlikle katılmıyorum.Bebekler böyle büyüyor, büyüyünce başka huyları çıkıyor sanmayın ki ayy büyüyünce rahatlarım
Kendime vakit ayırırım yok yokk . En iyi zamanlarınız vallahi. Büyükler böyle dedilermi gıcık olurdum meğer haklılarmış.
Ben mugladayim.geleyim de az nefes al...İzmirdeyim malesef :))
Bugün sabah 7 de uyandı nırmalde 10 da uyuyup 12 gibi uyanması gerekirken 10 da uyudu 10:25 de uyandı. Çorbasını yedi gayet de fazla bile yedi yani yemekle ilgisi yokmuş.
Sonra yine 3 de uyudu normalde uyku saatleri bunlar. Ama malesef yine 20 dk sonra uyandı uykusunu alamadığı için de akşama kadar mızmız ve ağlamaklıydı.
Sonra saatlerce ağlamaktan şişti. Şimdi hala uyutamadım ki normalde en geç 9 da uyuması gerekiyor
Bende zorlaşacağına inanmıyorum ya. Şimdi konuşamıyor iletişim kuramıyoruz ama ileride herşey daha kolay olacak diye düşünüyorum. Umutluyum bu konuda yani. Şu ara zor günler geçiriyoruz ama düzelecek büyüdüğü zaman. Bu günleri özlemeyeceğim kesin. Sadece minnaklığını özlicem :)Kesinlikle katılmıyorum.
Uyumadan, oturmadan çocuk büyüten biri için geçersiz önerme.
Büyüdükçe bakımı kolaylaşıyor, manevi yükü artar büyüdükçe ona katılırım ama fiziksel anlamda müthiş bir rahatlık büyümesi.
Ay gel valla :))Ben mugladayim.geleyim de az nefes al...
Denedim canım onu da denedim. Karnı ağrıyor sanırım biraz kabız olmuş tabi yemediğinden dolayı. O mu zoruyo acaba uykusunu?Jameya hatırlayamıyorum, o yüzden tekrar soracağım. Emzirerek uyutup yanında yatırmayı denedin mi? Yatağını bir süre tamamen kaldırsan ve yanında yatırsan daha rahat edersin gibi. Kızımın gece emip uyumadığı da oluyordu. Lost on you larla ayakta dans ederek uyutuyordum. Ay göğsümde uyuduğu bile oluyordu. Ama uyuyordum sonuçta. 1.5 yaşında tamamen odadan ayrılıp tek yatmaya başladı sonra. Belki seninkinide seninle yatmak sakinleştirir.
Onu da denedim oluruna bırakınca daha beter oluyor. Uğraşmiyim bırakayım kendi haline dediğimde bitin gün ağlak bir çocuk oluyor işte yüzü gülmüyor oyuncaklarını verince bile ağlıyor. Öyle bir çocukla uğraşmak daha da zor oluyor haliyle.Bircok sey denemişsiniz, oluruna birakmayi denediniz mi?
Şüphelenmiyor değilim 8 aylıkken gel gel diyordu. 9 aylık oldu anne gel demeye başladıAcaba cocugunuz üstün zeka olabilir mi?
Bir tanidigimin cocuguda biyleydi geceleri bile araliklarda 3 saat uyurdu. Doktora goturduler bir suru testten gecti ve cocuk ustun zeka cikti
Evet bende ayakta emziriyorum gezerek. Benimki de 3 aylıkken diş çıkardı belki onun etkisi olabilir bu kadar zorlanmamın. Herhangi bir hastalığı yok alerjisi sadece yumurta akına var onun dışında bir sorunu yok diye biliyorum. Bilmesiğim başka birşey varsa artıkCanım benim oğlum da aynı seninki gibiydi.
Şuan 2,5 yaşinda, hala az uyur, uykusundan ağlayarak uyanır, öğlen uykusu dahil..
Ve geceleri de sayıklar, gündüz ağladığı tutturduğu şeyleri söyler, yine tutturup ağlayarak uyanır.
Tabi bebekken sadece aglardi ve uyumazdi.
Uyuması için saatlerce ugrasirdim yerine koyar tuvalete girerdim daha ben çıkmadan uyanirdi.
Geceleri de en az 6 8 kez kalkardim.
3 aylıkken ilk dışını çıkardı sonra besin alerjisi çıktı bunlar da etkendi.
Büyüdükce rahatlıyorsun bir nebze.
Ama sakın çocuk gibi olmuyor hiçbir zaman.
Bir de otururken de uyutamazdim asla, ayakta emzirdigimi biliyorum sallayarak..
Bir hastalığı olmadığına eminsen bol sabır çek..
Bak geçti ve ben özledim bile o günleri, baştan buyutebilsem keşke güzelliğimi..
Ama o zamanlar inan tuvalete bile girememekten basur olmuştum tutmaktan..
Ben sokakta buyutmustum resmen her fırsatta disardaydim. Sende fırsat buldukça çık, uykuyu unut maalesef, yemek yediysen karnin doyduysa tamamdır.
Bol sabır inşallah..
yoktur muhtemelen, ben çok baktırdım artık baktım birşey çıkmıyor, cocuk hırpalandıgıyla kalıyor, bu cocuk böyle deyip vazgeçtim. evet diş ve alerji büyük etken, bir sure sonra da huy ediyorlar bence. seninki kaç aylık.Evet bende ayakta emziriyorum gezerek. Benimki de 3 aylıkken diş çıkardı belki onun etkisi olabilir bu kadar zorlanmamın. Herhangi bir hastalığı yok alerjisi sadece yumurta akına var onun dışında bir sorunu yok diye biliyorum. Bilmesiğim başka birşey varsa artık
Benimki 10 aylık şuan. Kızım da üstünü asla örttürmez üzerine bişey örttüğüm an uyanıyor.yoktur muhtemelen, ben çok baktırdım artık baktım birşey çıkmıyor, cocuk hırpalandıgıyla kalıyor, bu cocuk böyle deyip vazgeçtim. evet diş ve alerji büyük etken, bir sure sonra da huy ediyorlar bence. seninki kaç aylık.
bir de bir arkadas üstün zekalı olabilir demiş küçükken belli olmuyor testlerde ama büyüdükçe anlaşılıyor.
bunların yanı sıra oğlum asla üstünü örttürmez ve bir kıyafetin etiketinden hemen rahatsız olur. bunun gbi daha birçok şey üstün zeka belirtisi. buna da dikkat et.