Bu çocuğun derdi ne yahu?

Ay o dönemler de çok zor. Allahtan yardımcı oluyorlar ben tek başıma uğraşmıştım o zaman da :kahve: insan gibi yaşamak için bakıcı lazım :KK45:
aynen öyle. ise geri dondum yakin zamanda, bakıciyla evde 3 hafta geçirdik oglumun alışması için, bebegim sizinkine kiyasla daha kolay bir bebek olmasına rağmen cok iyi geldi. dışarı çıktım rahat rahat ev işlerini yaptım oh dedim.
tabi şimdi ise basladim hayat cok zor, en güzeli evde olmak ve bir bakicinin olmasi :) Allah kolaylik versin size de. geçecek bu dönemler

Bitmiyor canım dertleri yok sadece bizimle olmak istiyorlar bende tuvalete dahil gidemiyorum eşim yardım etmez gecem gündüzüm sabahım oğlumdur bende derdi mi var diye düşündüm doktor doktor gezdim 4 aya kadar gaz dediler 4 Aydan sonra seni istiyo dediler benle de ağlıyo tüm gün uyumak desen hak getire zaten 8 aydır zombi gibi geziyorum mesanem patlıcak diye korkuyorum bazen

Bitmiyor canım dertleri yok sadece bizimle olmak istiyorlar bende tuvalete dahil gidemiyorum eşim yardım etmez gecem gündüzüm sabahım oğlumdur bende derdi mi var diye düşündüm doktor doktor gezdim 4 aya kadar gaz dediler 4 Aydan sonra seni istiyo dediler benle de ağlıyo tüm gün uyumak desen hak getire zaten 8 aydır zombi gibi geziyorum mesanem patlıcak diye korkuyorum bazen
8 aylık mı şuan? Bitmiyor gerçekten. Benimki o kadar hareketli ki 5 dk birlikte uzanmak istesem yatakta peşinde koşuyorum resmen :deli: geçecek de geçene kadar sıyırıcaz kafayı heralde

aynen öyle. ise geri dondum yakin zamanda, bakıciyla evde 3 hafta geçirdik oglumun alışması için, bebegim sizinkine kiyasla daha kolay bir bebek olmasına rağmen cok iyi geldi. dışarı çıktım rahat rahat ev işlerini yaptım oh dedim.
tabi şimdi ise basladim hayat cok zor, en güzeli evde olmak ve bir bakicinin olmasi :) Allah kolaylik versin size de. geçecek bu dönemler
Amin inşallah. Geçecek de geçene kadar sorun işte :) bakıcı zor o konuda da güvenip bırakamam kolay kolay. Annemle bile durmayan bir bebek bazen eşimle bile durmuyor bakıcıyla hiç durmaz.

Ya ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandı :KK57: ya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.
"High need baby" kavramın araştırın belki bebeğiniz öyledir. Bir de uyaranlara dikkat edin. Fazla koku, ses, ışık vs rahatsız edebilir. Bir de biz yetişkinler bile kendimizi regüle etmekte zorlanıyoruz o yüzden bebeğinize bu konuda biraz daha yardımcı olabilirsiniz belki. Beraber uyumayı deneyin mesela. Bebeğin ihtiyacını bulmak önemli

Ya ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandı :KK57: ya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.
Kaç aylık süt alerjisi olabilir mi benimde bebeğim öyleydi süt alerjisi belirtiside göstermedi süt alerjisi çıktı onları tüketmeyince düzeldi şükür

Sizi okuyunca annelik ne kadar kutsal bir kere daha fark ediyorum.
Allah yardımcınız olsun .

Amin inşallah. Geçecek de geçene kadar sorun işte :) bakıcı zor o konuda da güvenip bırakamam kolay kolay. Annemle bile durmayan bir bebek bazen eşimle bile durmuyor bakıcıyla hiç durmaz.
instagram da cicek ailem sayfasını ve ahu tukel in sayfasını takip etmenizi tavsiye ederim, ben ordan bayag yararlandım

Kesinlikle katılmıyorum.
Uyumadan, oturmadan çocuk büyüten biri için geçersiz önerme.
Büyüdükçe bakımı kolaylaşıyor, manevi yükü artar büyüdükçe ona katılırım ama fiziksel anlamda müthiş bir rahatlık büyümesi.
Evet 8-9-10 yaşlarına geldiği zaman elbette bakımı kolaylaşıyor. Fiziksel olarak yormayacak ama beyin yorgunluğu olacak bu seferde. Aslında kafa yorgunluğu bence en zoru. Netice itibariyle yine benim dediğime geliyorsunuz çocukların her dönemi zor. Ama Biz bebeklik döneminden bahsediyoruz şuan. Bebeklik aşamalarından . Emekleyip , yürümeye başladığı dönemlerden.biz de uyumadan oturmadan çocuk büyüttük malesef böyle büyüyor çocuklar. Sadece kendi bebeği değil hepsi aynı demek istiyorum.Uzaktan bebeği görmeden ancak bu yorumu yapabiliriz.

Ya gerçekten çocuk doğurduguna bi insan bu kadar mı memnuyetsiz olur. Çoğu konunuz bebekle ilgili memnuniyetsizlik üzerine zaten, söylediğiniz her şey gayet normal bütün bebeklerde olması gereken şeyler ve bütün annelerin yaşadığı şeyler

Sanki tek sizin bebeğimiz öyle ya da tek bebek kahrı çeken anne sizsiniz, Madem bu kadar sorun yasayacaktınız, bu kadar hazırlıksızdınız , bu kadar bakması zor gelecekti doğurmasaydınız.... Bebekten daha çok siz sorun ediyorsunuz,Bu kadar mız mız niye..

Yapmadığım şey kalmadı ya. Uyku eğitimi verdim 3 ay sonra dişi atağı bilmem ne hastalığı mahfoldu düzeni. Şimdi atak geçiriyor eyvallah 8 de uyudu ağlaya ağlaya yarım saat sonra kalktı 1 bucuk saat uğraştım bi ayakta salladım bi emzirdim bi gezdirdim bi koşturdum. Ya delirtecek yemin ederim artık uykusuyla uğraşmaktan bıktım.
Ne bi duşa girebiliyorum uyanacak diye ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorum. İyice kafayı yicem artık.
benimde öyleydi ne uyurdu ne ağlaması dururdu. öyle ki klozete oturduğumda bi yandan emzirdiğimi bilirim. kolikdi sanırım benim ki simdi düzeldi uykusu 3 yasından sonra düzeldi. Allah yardımcınız olsun. Şimdi ikinci geliyor kara kara düşünüyorum bi yandan

Ya gerçekten çocuk doğurduguna bi insan bu kadar mı memnuyetsiz olur. Çoğu konunuz bebekle ilgili memnuniyetsizlik üzerine zaten, söylediğiniz her şey gayet normal bütün bebeklerde olması gereken şeyler ve bütün annelerin yaşadığı şeyler

Sanki tek sizin bebeğimiz öyle ya da tek bebek kahrı çeken anne sizsiniz, Madem bu kadar sorun yasayacaktınız, bu kadar hazırlıksızdınız , bu kadar bakması zor gelecekti doğurmasaydınız.... Bebekten daha çok siz sorun ediyorsunuz,Bu kadar mız mız niye..
Acaba psikolojik destek almayı mı bıraktınız ki? Bebek doğurduğum için memnuniyestiz değilim keşke azıcık okumayı öğrensen şu konuları. Nerenle okuyorsun da bu tarafından anlıyorsun acaba?

benimde öyleydi ne uyurdu ne ağlaması dururdu. öyle ki klozete oturduğumda bi yandan emzirdiğimi bilirim. kolikdi sanırım benim ki simdi düzeldi uykusu 3 yasından sonra düzeldi. Allah yardımcınız olsun. Şimdi ikinci geliyor kara kara düşünüyorum bi yandan
Bende kolikliği yaşadım çok zordu gerçekten o dönem. Hepsi geçici tabi ki canları sağolsun napalım :)

Bende kolikliği yaşadım çok zordu gerçekten o dönem. Hepsi geçici tabi ki canları sağolsun napalım :)
Rabbim hayirli kapilar acsin cok zor. Rabbim acilarini gostermesin kolaylastirsin, uykularini zamanlı, güzel eylesin.:anne:

Back
X