- 5 Ekim 2020
- 13.913
- 37.663
- 548
- 36
Kendisi diyo sevgiliyiz diyeOf Merve böyle seni sevmeyen (s.klemeyen yazacağım, banlanirim diye korkuyorum) insanlarla ilişki olmayan şeye başlayıp çok değer almayı bekliyorsun, istediğin olmayınca gaza gelip ayrılıyorsun, sonra pişman olup yüz kere arayıp yine sen ağlayıp peşinde kosuyorsun.
Bu adama neyin tribini atiyorsun simdi?
Adam aşkım dedi de senin sevgilin mi oldu?
Sana demedi mi " benim hissim yoğun değil senin kadar,ciddi ilişkide düşünmüyorum, sen çok istiyorsan başlayalım yeniden" diye? Bunu kabul etmiş birisi beş saat cevap gelmedi diye neden kavga çıkartıyor ki?
Çok dengesiz bir kadınsın. Bu ilişkiyi onuruna yedirip kabul ettiysen daha "takilmaca" gözüyle bak, o kadar değer vermeye çalış. Üç saat beş saat mesaj atması diye delirecegin bir ilişki değil bu.
Bu kadar degersizlestirme bence kendini adam sevmiyor ve cok buyuk ihtimalle aldatiyorKonuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Güvenmediğiniz biriyle birlikte olmayın, ayrılın.Olay şu gece saat 11-12 gibi konuştuk yarım saat. Sonra dediki işe gidicem uyuycam kapatalım. Sabah günaydın mesajı atıyorum öğlen 4 de yazıyor işe gitmedim. Bana aceleyle telefonu kapattırıyor ama. Güvenemiyorum yani
Ya güvenmiyorsun işte çocuğa daha neyi zorluyorsun anlamıyorum ki ? Ayrıl artık kaç kere ayrıl diyoruz her konu açtığında zorlamanın alemi yok bitmiş ve güven kalmamış bir ilişki ikinizden biri daha iyisini bulunca terkedicek zaten mecburi ilişki gibi bir şey sizinkisiKonuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Aldatıyor vıbe verdıKonuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
O zaman sizi sevmiyor demekki hiç uzatmadan yol verin böyle aynı karakterde bir pisliğe uzun zamanımı verdim iki sene sonra hayatıma mükemmel bir adam girdi halada hayatımda Allah'a hergun şükrediyorum adam gibi adam ne demek mis hayatımdaki kişide anladım sizde hayatınıza bakın lütfen engelleyin kurtulun diğer ayrıldığım kişide başkasını buldu evlendi kızın hayatını kararttı boşandılar eden bulurMesajlarına aramalarına dönmemiştim dediğinizi yaptım bi kere. Beni aradı ben senin peşinden koşacağımı mı sandın, kaçan kovalanır falan uygulama ben öyle oyunlara gelecek erkek değilim. Kimseyi de kovalamam bana net ol demişti. O yüzden ben sessiz kalıp cevap vermesem de çok işe yaramaz
Kaba konuşuyorsun sana güvenmiyorum falan yazmıştım şimdi cevap verdi ona “ beni sinirlendiriyorsun sinirlenince öyleyim. Ne yapsam bana güvenmeyeceksin ne diiymki “ yazmışO zaman sizi sevmiyor demekki hiç uzatmadan yol verin böyle aynı karakterde bir pisliğe uzun zamanımı verdim iki sene sonra hayatıma mükemmel bir adam girdi halada hayatımda Allah'a hergun şükrediyorum adam gibi adam ne demek mis hayatımdaki kişide anladım sizde hayatınıza bakın lütfen engelleyin kurtulun diğer ayrıldığım kişide başkasını buldu evlendi kızın hayatını kararttı boşandılar eden bulur
Tüm ilkleri onunla yaşadım çünkü
Ayrıldım. Numarasını vs silsem mi instagramdan çıkartayım mıGüvenmediğin ve seni sevmeyen bir adamı sabah akşam bu kadar darlayarak nereye varmaya çalışıyorsun mervecim? Ne yapmasını bekliyorsun sana daha önce benim duygularım seninki kadar yoğun değil diyen birinden? Elinin altında bir kız var işte cepte, diye düşünen bir adam o sana ne yapsın tam olarak ne versin nasıl ilgilensin
Silme ve çıkarma, bunları düşünüp hesaplama bile artık git şimdi arkadaşlarınla plan yap işine gücüne okuluna bak. Dünyada milyarlarca adam var sevmeyeniyle kafa yoracağına seveni bulAyrıldım. Numarasını vs silsem mi instagramdan çıkartayım mı
Evde olsa ne olmasa ne?biz bu çocukla ayrılıp barıştık. O dönemde beni instagrmada engellemişti. 1 aydır konuştuğumuz halde ben instagram engelini zar zor kaldırttım. Zaten engeli kaldırıldığında da bana evdeyim dediği gün bi mekanda Story atıp öne çıkarmıştı gördüm ama dile getirmedim. Yani gece evde olmamasını düşünmem de çok normal değil mi
Mesele ev değil zaten başkasıyla olma ihtimali yoksa çıksın dışarda istedğini yapsın arkadaşlarıylaEvde olsa ne olmasa ne?
Farzedin ki evde değil,bir kafeye gitti iki arkadaşıyla birşeyler içti geldi.
Veya evde ama sanaldan birileriyle seks yapıyor,bir yandan da sizinle mesajlaşıyor diyelim.
Hangisi sizin normaliniz?
Beni yanlış anlamayın lütfen, bu heriften zaten bir cacık olmaz,atın kafanızdan o ayrı. Ama normal zamanda normal insanlarla ilişkilerinizde bu kadar darlamayın hem karşı tarafı hem de kendinizi. Ben esas o kısma dikkat çekmek istedim. Eşimle gün içinde saatlerce konuşmayız,nerede ne yapar bilmem. O da beni bilmez. Sormayız da. Gerektiğinde araşırız. Bazen o duymaz açamaz,bazen ben açamam. Kimse kimseye trip yapmaz. Bazen gece arkadaşlarımla tek çıkarım,bazen eşim çıkar. Kimse kimseyi aramaz bile.Mesele ev değil zaten başkasıyla olma ihtimali yoksa çıksın dışarda istedğini yapsın arkadaşlarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?