Bu çocuktan ayrılsam mı ?

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Yaklaşık 20-25 gündür sevgili olduğum biri var. Ama kafamı çok karıştıran davranışları var. Mesela dün gelip aldı beni evden arabasıyla. Bak ne kadar seviyorum seni gelip uzak yollardan seni alıyorum dedi. Ben de başıma kakacaksan gelme dedim zorla gel demiyorum sana dedim. Sonra şaka yapıyorum vs dedi. Ve genelde dış görünüşümle alakalı bir şeyler diyor ve yine şaka yapıyorum uğraşmayı seviyorum diyo. eve gidicem saat 10 bana diyo ki sen de kül kedisi gibisin biraz geç git ne olacak.Görüştük mesela yüzünü sevicem tırnaklarını gözüme batıracaksın diyip suratını çekti sonra da niye alınıyorsun şaka yaptım dedi. Ama mesela dün biraz rahatsızlandım hemen aradı çok kötüysen gelip seni hastaneye götüreceğim vs. Kafam o kadar karışık mı ben mi alınganlık yapıyorum yoksa gerçekten sevmiyor mu ne yapayım bilmiyorum

Şaka olduguna bence yüz yüzüyken ki samimiyetinden anlarsın yani sana karşı ses tonu mimikleri vs. Karakter olarak o çok sakacı sende alıngansan ilerde de sorun olabilir bu ikinizden biri törpülemeli diye inanıyorum çünkü karakter bu. Benim babam mesela kaç yaşına gelmiş (48) hala şaka yapar sürekli bazı erkeklerde bu karakter özelliği olabilir o yüzden gerçekten şaka yapıyordur ancak siz buna katlanabilecek misiniz o önemli

Ben bu kişinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.

En yakınlarımdan biri aynı bu kişi gibi. Bu durum uyarılarla falan düzelmiyor, değişmiyor. Eğer bu şakalara alışabilecekseniz devam edin ama herkes katlanamaz onu söyleyeyim.

Dün konuştum dikkat edicem dedi mesajlarda gayet iyi ama yüz yüze çok yapıyor bunu

Ama mesela giyiniyorum ediyorum yanına görüp iltifat vs edeceğine kusur bulup şaka yaptım diyor.

Biri daha vardi o da boyle degisikti sen hala onu arayip duruyordun. Bu da oyle olacak diye korkmadim degil. Bu da olmamis yol yakinken don. 20-25 gun bu adama cok degil mi ya. Eski konularini dogru hatirliyorsam senin yalnizlikla ilgili sikayetlerin vardi sanki. Sirf yalniz kalmamak adina boyle adamlarla olma. Gecmise takili kalma yeter. Elbet karsina sevip sevilecegin biri cikacaktir. Olmayani oldurmak icin ugrasma.

Yok hayır onunla bitti işim olmaz yani. Ama bu çocukta da var cinsellik gibi hissediyorum. Hep o tarz konular konuşuyor
Eski konularını hatırlıyorum, azcık dinlen bence hayatına kimseyi alma. Biraz kendinle vakit geçir kendini tanı. Çünkü yanlış anlama ama bana sanki çivi çiviyi söker diyerek hayatına tuhaf tuhaf insanlar alıyormuşsun gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…