bu çok çirkindi...

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
biraz önce patronumla beraber dışarda işimiz vardı onu halletmeye gitmiştik. bunu benimkine söyledim suan işim var yazamam böyle böyle diye. neyse ofise geldiğimde haber verdim. bana sen orda muhasebecisin sekreter değil adamın metresi gibi yanında dolaşamazsın dedi. ben de film koptu. ve suan konusmuyorum. böyle bişey olabilir mi karşımdaki cahil bir insan da değil. neymiş benim dışarı çıkmam onun canını sıkmış. sürekli düşünüyormuş biri asıldı mı konusmaya çalıştı mı diye. bu nedir bayanlar ya kıskançlıksa eğer bunun da bir dozu olmalı dimi?

sevgili mi kocadan mı bahsediyoruz merak ettim
evet bayağı bi saçmalamış, kıskançlık mı bilemiyorum sana güvenmiyor herhalde

Ne kadar sığ, ne kadar iğrenç bir yorum o öyle. "Metresi gibi yanında dolaşmak" nedir ya, iş bu, yeri gelecek dışarıda işiniz olacak patronunla tabii ki. Hem her dışarı çıktığında biri asıldı mı, konuşmaya çalıştı mı diye kafayı yiyorsa bir insan, demek ki her dışarıda gördüğü kadına kötü gözle bakıyor kendisi.

"Kişi kendinden bilir işi" diye boşuna dememişler.

ıyyyyy terbiyesiz

neyse onunla konuş güzelce. ne kadar onurunun kırıldığını anlat. çalışan bir bayan olduğunu böyle şeylerin doğal olduğunu anlat. gereksiz kıskançlık yapmamasını onu çok sevdiğini ama böyle çirkin laflarla seni kendinden ne kadar uzaklaştırdığını anlat

bence iletişimle çözersiniz

Gerçekten çok çirkin.
Şimdi Lale yine hemen kestirip atıyor derler ama gerçekten benimle böyle konuşma cesareti gösteren adama tahammül edemezdim.

Çok çirkin gerçekten. Ne yani, hiç onsuz dışarı çıkmayacak mısınız bir ömür? Hatasını anlayana kadar duruşunuzdan taviz vermeyin.

.

Gerçekten çok çirkin.
Şimdi Lale yine hemen kestirip atıyor derler ama gerçekten benimle böyle konuşma cesareti gösteren adama tahammül edemezdim.

kesinlikle katılıyorum.

birlikte olduğu kadına "metres" etiketini yapıştırabilen adam sevmesin sizi mümkünse..

s.tirsin gitsin........................

Yahu sevgilisine veya karısına bu tarz çümleler sarf eden adamlara inanamıyorum ulan sen ne oluyorsun ozaman sakın geri adım atma ilerde daha çok çekersin

Gerçekten çok terbiyesizce ve saygısızca ..

sevgili mi kocadan mı bahsediyoruz merak ettim
evet bayağı bi saçmalamış, kıskançlık mı bilemiyorum sana güvenmiyor herhalde

aaa sorsan en güvendiği insanlar arasında ilk sıradayım. ama bu tavırlarıda elbette güvensizlik içeriyor. paranoyaca davranıyor..

suan sevgilimi savunmayacağım ama kimseye kötü gözle bakabileceğini düşünmüyorum. tabiki işimin ciddiyetini anlaması gerek öncelikle. ama beyefendi iş yerine bir erkek gelsin hele o kişi benimle konussun eyvah ki ne eyvah tartışmanın dibine gireriz.

konustum tatlım şimdi söylediğin söz onur kırıcıydı dedim tamam özür dilerim dedi. bu kadar benim odunumdan da başka bişey beklenemezdi.

Gerçekten çok çirkin.

Çok çirkin gerçekten. Ne yani, hiç onsuz dışarı çıkmayacak mısınız bir ömür? Hatasını anlayana kadar duruşunuzdan taviz vermeyin.

.

kuru kuru bir özür diledi. yok bu çocuk gerçekten olmamış.

çok büyük bi terbiyesizlik bu
ben olsam bi daha konuşmazdım heralde

hadi rahatsız oldu diyelim bunu söylemenin bin türlü yolu var
ne biçim bi üslup bu
seni ne yerine koyuyo bu adam

çok çok ayıp etmiş

kesinlikle katılıyorum.

birlikte olduğu kadına "metres" etiketini yapıştırabilen adam sevmesin sizi mümkünse..

s.tirsin gitsin........................

Yahu sevgilisine veya karısına bu tarz çümleler sarf eden adamlara inanamıyorum ulan sen ne oluyorsun ozaman sakın geri adım atma ilerde daha çok çekersin

sebatiye senin kullandığın kelimeyi biraz daha böyle yaparsa diyecem ona. içimden sürekli diyorum zaten...
aaa ona kalsa beni çok seviyor suan bu metres kelimesine bile ne var bunda diyor. okumuş kör cahil.

çok büyük bi terbiyesizlik bu
ben olsam bi daha konuşmazdım heralde

hadi rahatsız oldu diyelim bunu söylemenin bin türlü yolu var
ne biçim bi üslup bu
seni ne yerine koyuyo bu adam

üslubu her konuda yanlış bi de o anlasa. kendisini çok net sanıyor o yüzden pat pat herşeyi söyleme gereksinimi hisediyor. ablası var bekar biri aynı şekilde ona bunu dese ne düşünürdü acaba..

Böyle nereye kadar gider peki. Ömrünüzün sonuna kadar hiç bir erkeğin sizinle konuşmaması gerektiğini mi düşünüyor? Hiç erkek arkadaşınız yok mu? İş arkadaşı olur, okul arkadaşı olur. Bu tartışmanın dibine girilecek bir konu değil bence. Sizin için tartışmaya bile gerek olmayan bir konu olmalı. Sınırlarınızı çizmelisiniz. Karışamayacağı şeyleri bilmeli.

Bende arkadaşa katılıyorum kişi kendinden bilir işi ayrıca bukadar kıskanç biriyle hayat geçermi iyi düşün derim

Sen kendini koruyamayacak kadar misin ki ona mi düşmüş disari cikmanin hesabi ay bu erkekler yarim akilli doğuyor galiba ya

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Çok afedersin ama sana metres gibi dedi ve sen hala onunla sevgilisin öyle mi?
Canım ilişkinizin boyutunu zamanını fln bilmem ama evlendikten sonra seni evden çıkarmaz. Seni resmen ne duruma düşürmüş. Ben olsam kabullenemezdim. Ki bende muhasebeciyim. Şantiyede çalışıyorum üstelik eşimle aynı şantiyedeyiz. Benim 1 hafta şehirdışana yol şantiyelerine gidip kaldığım oluyor. Patron ve ekip arkadaşlarımla. Sonuçta bu iş sayesinde ekmek yiyoruz. Senin ekmek teknen hakkında bile bu tarz kelime kullanması bana çok yanlış geliyor.

Iyyyy terbiyesiz,
Önce sana, sonra da işine ve çevrene saygı duymayı öğrenecek.

Ne kadar can acıtıcı bi tavır, kesinlikle geri adım atmayın. Adap öğrensin azcık.
Öğrenmezse de yukarıda bi arkadaşın yazdığı gibi, s....tirsin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…