Böyle nereye kadar gider peki. Ömrünüzün sonuna kadar hiç bir erkeğin sizinle konuşmaması gerektiğini mi düşünüyor? Hiç erkek arkadaşınız yok mu? İş arkadaşı olur, okul arkadaşı olur. Bu tartışmanın dibine girilecek bir konu değil bence. Sizin için tartışmaya bile gerek olmayan bir konu olmalı. Sınırlarınızı çizmelisiniz. Karışamayacağı şeyleri bilmeli.
Bende arkadaşa katılıyorum kişi kendinden bilir işiayrıca bukadar kıskanç biriyle hayat geçermi iyi düşün derim
Sen kendini koruyamayacak kadar misin ki ona mi düşmüş disari cikmanin hesabi ay bu erkekler yarim akilli doğuyor galiba ya
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Çok afedersin ama sana metres gibi dedi ve sen hala onunla sevgilisin öyle mi?
Canım ilişkinizin boyutunu zamanını fln bilmem ama evlendikten sonra seni evden çıkarmaz. Seni resmen ne duruma düşürmüş. Ben olsam kabullenemezdim. Ki bende muhasebeciyim. Şantiyede çalışıyorum üstelik eşimle aynı şantiyedeyiz. Benim 1 hafta şehirdışana yol şantiyelerine gidip kaldığım oluyor. Patron ve ekip arkadaşlarımla. Sonuçta bu iş sayesinde ekmek yiyoruz. Senin ekmek teknen hakkında bile bu tarz kelime kullanması bana çok yanlış geliyor.
Iyyyy terbiyesiz,
Önce sana, sonra da işine ve çevrene saygı duymayı öğrenecek.
Ne kadar can acıtıcı bi tavır, kesinlikle geri adım atmayın. Adap öğrensin azcık.
Öğrenmezse de yukarıda bi arkadaşın yazdığı gibi, s....tirsin gitsin
biraz önce patronumla beraber dışarda işimiz vardı onu halletmeye gitmiştik. bunu benimkine söyledim suan işim var yazamam böyle böyle diye. neyse ofise geldiğimde haber verdim. bana sen orda muhasebecisin sekreter değil adamın metresi gibi yanında dolaşamazsın dedi. ben de film koptu. ve suan konusmuyorum. böyle bişey olabilir mi karşımdaki cahil bir insan da değil. neymiş benim dışarı çıkmam onun canını sıkmış. sürekli düşünüyormuş biri asıldı mı konusmaya çalıştı mı diye. bu nedir bayanlar ya kıskançlıksa eğer bunun da bir dozu olmalı dimi?
biraz önce patronumla beraber dışarda işimiz vardı onu halletmeye gitmiştik. bunu benimkine söyledim suan işim var yazamam böyle böyle diye. neyse ofise geldiğimde haber verdim. bana sen orda muhasebecisin sekreter değil adamın metresi gibi yanında dolaşamazsın dedi. ben de film koptu. ve suan konusmuyorum. böyle bişey olabilir mi karşımdaki cahil bir insan da değil. neymiş benim dışarı çıkmam onun canını sıkmış. sürekli düşünüyormuş biri asıldı mı konusmaya çalıştı mı diye. bu nedir bayanlar ya kıskançlıksa eğer bunun da bir dozu olmalı dimi?
Sevgilisine, eşine böyle şeyler söyleyen erkeklerin sevgisine de inanmıyorum ben, adamlığına da. Annesine, kardeşine böyle bi şey dense namus bekçisi kesilirler hemen. Resmen ikiyüzlülük, karaktersizlik.
Ben beni böyle çirkin bir şeyle itham eden adama tahammül edemezdim, kendime olan saygımdan yapamam bunu.
Kıskaçlıgın sevgiyle orantılı olduğunu düşünenlerdenim pekala çok kıskanmışta olabilir fakat ettiği itham çok ağır ve hiçbir açıklaması olamaz,bu yaptıgi terbiyesizlik.
Bunu diyebilen bir erkeğin kadınlarla ilişkisi ne kadar sağlam olabilir ki? bir erkek kadınlarla konuşabilmeyi arkadaş olabilmeyi öğrenmeli ki sonra iyi bir eş olsun. kadınla arkadaşlık etmsini bilen de zaten eşinin çevresini kısıtlamaz.
Bu adam ilerde cok daha agir laflar soyler sana metres lafinda ne var diyorsa o adamdan cok cirkin sozler duymaya hazirlikli ol yada tavsiyem vur tekmeyi defolsun gitsin
Sana METRES yakıştırmasını yapan bir adamla birlikte olmak istediğine emin misin?
Senin bu çocuktan ayrılma zamanın geçeli çok olmuş, bu çocuk kadınlara karşı çok saygısız , pipisi var diye kendini dünyanın kralı sanan, geri kafalı biri. Alınma gücenme , ama gerçek bu. Çocuğun zihniyeti bozuk, sen bir de bunla evlenirsen gör o zaman 'Kadın dediğin', 'Ben erkeğim', 'Sen ne biçim kadınsın...', 'Evli kadın dediğin öyle davranmaz...'la başlayan cümleleri.
Ay kusura bakmayin ama densiz bir sevgiliniz var! Metres ne demek ya, sizin yerinizde olsam elimin tersiyle carpmistim, koymustum kapinin onune! Arkadasim eger devam edecekseniz sizin karariniz bir sey diyemem de haddini bildirin kesinlikle! Annesi kardesi de mi yok bu adamin, onlara dense boyle ne var ki bu lafta mi diyecekmis..hadsize bak ya
Çok saygisizca insan ağzından çıkan kelimelere dikkat etmeli etmiyorsa da sonuçlarına katlanmali
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiç bir erkek kendi namusuna böyle bir cümle kullanamaz,yakıştıramaz ne demek mertesi gibi geziyosn dmek kıskanabilir doğal bişe ama bunu söylemesi affedilebilir değil
madem öyle, erkek adamsa '' metres gibi !!! '' sıfatını yakıştırdığı kızla işi olmaz, oluyorsa da bu sıfatı size yakıştıramaz ! aksi halde o adamın adamlığından şüphe ederim
şuan işi yok ve bunalımda ilk defa evde bu kadar uzun kaldı. psikolojisi bozuldu farkındayım. dün hiç konusmadım aradı acmadım mesaj attı bu aralar bunalımdayım ne konustuğumu bilemez oldum seni çok seviyorum, sen benim güvendiğim insanlar arasında ilksin, sen benim eşimsin özür dilerim bu bida asla tekrarlanmycak lütfen affet. diye. ardına aradı konustuk sesi gerçekten pişmanlık doluydu. ona kırıldığımı ve bu sözün gerçekten çok çirkin olduğunu defalarca söyledim. o da defalarca öazür dilerim sen benim herşeyimsin bu aralar iyi değilim lütfen beni anlamaya çalış. tamam seni anlıyorum ama sana eskisi gibi olmam için biraz zamana ihtiyazım var dedim. kendimi affettirmek için elimden geleni yapacam dedi ve kapadık. gece de mesaj atmış. sensiz olmaz diye. son durum budur bayanlar.
ıyyyyy terbiyesiz
neyse onunla konuş güzelce. ne kadar onurunun kırıldığını anlat. çalışan bir bayan olduğunu böyle şeylerin doğal olduğunu anlat. gereksiz kıskançlık yapmamasını onu çok sevdiğini ama böyle çirkin laflarla seni kendinden ne kadar uzaklaştırdığını anlat
bence iletişimle çözersiniz
Issizse senin iste aktif olmani kaldiramiyor olabilir bunu anlarim. Ama her bunalima girdiginde sana boyle hakaret mi edecek? Tepkini gyzel koyduysan umarim akillanmistir. En yakin zamanda ise girsin ins.
Şimdi ben sekreterlik yapıyorum metresmiyim lan:2::2:
Çok iğrenç bir düşünce dizilerde ki gibi sanıyor herşeyi çok bilmiş erkek(!) arkadaşınız.
valla arkdaşlar işsiz erkek deliriyor bu bi gerçek, malesef erkekler bizim kadar kontrollü olamıyor daha güdüsel davranıyorlar hele de söz konusu sevgili eşi olunca, o kadar özür dilemiş sonuçta bence süründürerek affet
şuan işi yok ve bunalımda ilk defa evde bu kadar uzun kaldı. psikolojisi bozuldu farkındayım. dün hiç konusmadım aradı acmadım mesaj attı bu aralar bunalımdayım ne konustuğumu bilemez oldum seni çok seviyorum, sen benim güvendiğim insanlar arasında ilksin, sen benim eşimsin özür dilerim bu bida asla tekrarlanmycak lütfen affet. diye. ardına aradı konustuk sesi gerçekten pişmanlık doluydu. ona kırıldığımı ve bu sözün gerçekten çok çirkin olduğunu defalarca söyledim. o da defalarca öazür dilerim sen benim herşeyimsin bu aralar iyi değilim lütfen beni anlamaya çalış. tamam seni anlıyorum ama sana eskisi gibi olmam için biraz zamana ihtiyazım var dedim. kendimi affettirmek için elimden geleni yapacam dedi ve kapadık. gece de mesaj atmış. sensiz olmaz diye. son durum budur bayanlar.
neyse tatlıya bağlanmış. ama sen yine de dikkatli ol, bir daha böyle hakaretvari konuşursa bu ilişkiyi bir gözden geçir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?