arkadaşlar meğersen eşim düğündeki gelinin abisiymiş .... tanışmamız çok güzel oldu ama evlenmemiz gerçekten çok zor oldu. ailelerimiz istemedi. ben babamı onunla tanıştıktan 25 gün sonra kaybettim. o yüzden benden 2 yaş büyük abim vardı . abim kesinlikle olmaz dedi. okulun var yaşı büyük dedi ben ayrılmayınca ya o ya ben dedi. onun ailesi de açık olduğum için istemedi. babası hacıydı. bütün akrabalarım babamın ailesi hepsi aramazı bozmaya çalıştı. kayınvalidem üvey oda kendi yeğenini eşime verebilmek için beni eşimin ailesine kötülemiş. çok çektim ya. ama sağolsun eşim çok iyi bir insan kimsenin lafına kulak asmadı ve direndi sonunda beni istemeye geldiler. abim istanbuldaydı bayram için gelmişti ve gideceği son gün annem onunla konuştu ve ne hikmetse abim evlenmeme izin verdi. sonunda 30.01.2005 te nişanlandık. ama sorunlar üvey kayınvalide lafları bitmedi. sürekli kayınpederime beni kötülemiş yolda bir kaç kez kayınpederi gördüm bana bakmadı . kadın öyle bir kötülemişki adam benden nefret ediyo . neyse 28.07.2005 düğün günümüzdü evlendik çok şükür. ama ne evlenme. bize hazırladıkları oda kilerlriydi evlerinin eşim şırnakta görev yaptığı için babasıgilin evine gelin indim. çok kötü bir yerdi. gece 12 gibi evlerine indim. kayınpedergil 1 gibi evden gittiler çok şükür dedim onlar gidince ama mutluluğum kısa sürdü sabah 12 gibi, geri geldiler. o günü anlarsınız ne özel bir gündü ama içine ettiler.
neyse uzatmayayım daha fazla şuan 4 yılı bitirdik evliliğimizde ve 2007 den beri sağolsun kayınvalidem bir yolunu bulup bizim onlara bidaha gitmememizi sağladı. anlıycanız ben 2 yıldır kapılarından geçmiyorum onları aramıyorum çok rahatım. kayınpederimin lafını unutamıyorum SEN BENıM HıZMETÇıMSıN SENı HıZMETÇı ALDIM eeeeee adam haklıydı. ben öyleydim o evde. eşimde sana diycek bişeyim yok istediğini yap dedi. çok rahatım ya . oğlum ve eşim yanımda onları da allaha havale ettim ve allahıma şükür ahım çıktı................
arkadaşlar başlangıçlar güzel oluyo ama sonunda kadere allaha kalmış ya mutlu son yada ayrılık . benden bu kadar sıktım biraz ama aşadıklarımı anlatmak istedim birazını .
burada kesiyorum kızlar oğlum acıkmış. yemek yediricem öptüm