slm kızlar.günlerde 19 ekim 2002 akşam üzeriydi. odamda uyuyordum. ablam odama gelip hadi kalk düğüne gidicez arkadaşımın düğünü var dedi. bende ablama kızdım neden uyandırdın beni diye. ne bilirdim kaderim o düğünde yazıldığı. neyse yatmaya devam ettim sonra uyuyamadım ve kalktım. üzerimi giydim ve evden çıktık. düğün salonuna girdik. oratada 3 tane genç zeybek oynuyordu ama bir tanesi siyah bir takım elbise giymiş ve en güzel o oynuyordu ama ben bu arada sadece oynayanların hareketlerine bakıyordum. neyse oynamaları bitti. oyun havası çalınmaya başladı benimde o düğündeki damadın kardeşi arkaşımdı geldi beni oyuna kaldırdı. ben oynarken o takım elbiseli genç yan tarafımda ayakta duruyordu. ben oynuyorum birden kafamı onun olduğu yöne çevirdim sonra tekrar döndüm ama saniye geçmeden tekrar ona doğru döndüm ve göz göze geldik çok utandım ve hemen kafamı çevrdim. ondan çok etkilenmiştim yani birden içimden bişeyler kopup ona doğru gitti sanki. sonra oynarken arkamı bi döndüm onunda arkası dönük ve oda oynuyo. hemen heyecana kapıldım. yavaş yavaş oynarken geriye doğru gitmeye başladım ve ona çarptım ikimizde aynı anda döndük pardon dedi bana ben okadar utanmış ve kızarmıştımki cvp veremedim anldı diye. aradan 15 dk falan geçti benim oturduğum masanın karşısına geçip bana bakmaya başladı . cebinden bir kalem çıkardı ve bana baktı. hemen anladım tel numarası istiyodu.çantamda allah kalemde kağıtta varmış. ellerimin titremesinden tel numaramı zor yazdım. yazdığımı gördü ve merdivenlere doğru yöneldi. ama ben annemlerin yanından ayrılamadım. neyse o sırada annemler kalkıyoruz dediler. onlar gelinle vedalaşırken ben hemen yukarı çıkmaya başladım merdivenlerin tam orta boşluğuna geldiğimde onu gördüm ve yanından geçerken 1 sn lik bişey numarımı verdim. sonra eve geldim ve 1 saat sonra beni aradı . aradan 1 hafta geçti bana aşkım olurmusun dedi bende evet zaten sen benim kaderimsin dedim bu ağzımdan biranda çıktı. sora yaklaşık 2 yıl 4 ay güzel bir ilişkimiz oldu. 30.01.2005 te nişanlandık 28.07.2005 tede evlendik. şimdi 3 yaşında bir oğlumuz var ve çok mutluyum çok şükür. onuda ölesiye çok seviyorum. darısı tüm bekarlara...... yani o takım elbiseli şuan yanımda ve benimmmmmmmmmmmmm