Bu da akmla benim hikayem

marda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
184
1
slm kızlar.günlerde 19 ekim 2002 akşam üzeriydi. odamda uyuyordum. ablam odama gelip hadi kalk düğüne gidicez arkadaşımın düğünü var dedi. bende ablama kızdım neden uyandırdın beni diye. ne bilirdim kaderim o düğünde yazıldığı. neyse yatmaya devam ettim sonra uyuyamadım ve kalktım. üzerimi giydim ve evden çıktık. düğün salonuna girdik. oratada 3 tane genç zeybek oynuyordu ama bir tanesi siyah bir takım elbise giymiş ve en güzel o oynuyordu ama ben bu arada sadece oynayanların hareketlerine bakıyordum. neyse oynamaları bitti. oyun havası çalınmaya başladı benimde o düğündeki damadın kardeşi arkaşımdı geldi beni oyuna kaldırdı. ben oynarken o takım elbiseli genç yan tarafımda ayakta duruyordu. ben oynuyorum birden kafamı onun olduğu yöne çevirdim sonra tekrar döndüm ama saniye geçmeden tekrar ona doğru döndüm ve göz göze geldik çok utandım ve hemen kafamı çevrdim. ondan çok etkilenmiştim yani birden içimden bişeyler kopup ona doğru gitti sanki. sonra oynarken arkamı bi döndüm onunda arkası dönük ve oda oynuyo. hemen heyecana kapıldım. yavaş yavaş oynarken geriye doğru gitmeye başladım ve ona çarptım ikimizde aynı anda döndük pardon dedi bana ben okadar utanmış ve kızarmıştımki cvp veremedim anldı diye. aradan 15 dk falan geçti benim oturduğum masanın karşısına geçip bana bakmaya başladı . cebinden bir kalem çıkardı ve bana baktı. hemen anladım tel numarası istiyodu.çantamda allah kalemde kağıtta varmış. ellerimin titremesinden tel numaramı zor yazdım. yazdığımı gördü ve merdivenlere doğru yöneldi. ama ben annemlerin yanından ayrılamadım. neyse o sırada annemler kalkıyoruz dediler. onlar gelinle vedalaşırken ben hemen yukarı çıkmaya başladım merdivenlerin tam orta boşluğuna geldiğimde onu gördüm ve yanından geçerken 1 sn lik bişey numarımı verdim. sonra eve geldim ve 1 saat sonra beni aradı . aradan 1 hafta geçti bana aşkım olurmusun dedi bende evet zaten sen benim kaderimsin dedim bu ağzımdan biranda çıktı. sora yaklaşık 2 yıl 4 ay güzel bir ilişkimiz oldu. 30.01.2005 te nişanlandık 28.07.2005 tede evlendik. şimdi 3 yaşında bir oğlumuz var ve çok mutluyum çok şükür. onuda ölesiye çok seviyorum. darısı tüm bekarlara...... yani o takım elbiseli şuan yanımda ve benimmmmmmmmmmmmm
 
o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını ne güzel gerçek aşkı ve hayat arkadaşını bulmuşsun oğlun ve eşinle birlikte güzel mutlu sağlıklı günler geçirirsin inşallah mutluluğun daim olsun :nazar: :nazar:
 
Allah mutluluğunuzu daim etsin... Rabbim ne güzel nasip ediyor düğüne gidiyorsun, kısmetin orda oluyo ve sende o düğün sayesinde hayatının aşkıyla düğününü yapıyosun... Mutluluklar!:nazar:
 
çok sağolun teşekkür ederim arkadaşlar. herkeze allah hayırlı kısmetler versin. allaha emanet olun.
 
Kader kısmet işte :) allah ağzınızın tadını bozmasın canım mutluluğunuz daim olsun
 
arkadaşlar meğersen eşim düğündeki gelinin abisiymiş .... tanışmamız çok güzel oldu ama evlenmemiz gerçekten çok zor oldu. ailelerimiz istemedi. ben babamı onunla tanıştıktan 25 gün sonra kaybettim. o yüzden benden 2 yaş büyük abim vardı . abim kesinlikle olmaz dedi. okulun var yaşı büyük dedi ben ayrılmayınca ya o ya ben dedi. onun ailesi de açık olduğum için istemedi. babası hacıydı. bütün akrabalarım babamın ailesi hepsi aramazı bozmaya çalıştı. kayınvalidem üvey oda kendi yeğenini eşime verebilmek için beni eşimin ailesine kötülemiş. çok çektim ya. ama sağolsun eşim çok iyi bir insan kimsenin lafına kulak asmadı ve direndi sonunda beni istemeye geldiler. abim istanbuldaydı bayram için gelmişti ve gideceği son gün annem onunla konuştu ve ne hikmetse abim evlenmeme izin verdi. sonunda 30.01.2005 te nişanlandık. ama sorunlar üvey kayınvalide lafları bitmedi. sürekli kayınpederime beni kötülemiş yolda bir kaç kez kayınpederi gördüm bana bakmadı . kadın öyle bir kötülemişki adam benden nefret ediyo . neyse 28.07.2005 düğün günümüzdü evlendik çok şükür. ama ne evlenme. bize hazırladıkları oda kilerlriydi evlerinin eşim şırnakta görev yaptığı için babasıgilin evine gelin indim. çok kötü bir yerdi. gece 12 gibi evlerine indim. kayınpedergil 1 gibi evden gittiler çok şükür dedim onlar gidince ama mutluluğum kısa sürdü sabah 12 gibi, geri geldiler. o günü anlarsınız ne özel bir gündü ama içine ettiler.
neyse uzatmayayım daha fazla şuan 4 yılı bitirdik evliliğimizde ve 2007 den beri sağolsun kayınvalidem bir yolunu bulup bizim onlara bidaha gitmememizi sağladı. anlıycanız ben 2 yıldır kapılarından geçmiyorum onları aramıyorum çok rahatım. kayınpederimin lafını unutamıyorum SEN BENıM HıZMETÇıMSıN SENı HıZMETÇı ALDIM eeeeee adam haklıydı. ben öyleydim o evde. eşimde sana diycek bişeyim yok istediğini yap dedi. çok rahatım ya . oğlum ve eşim yanımda onları da allaha havale ettim ve allahıma şükür ahım çıktı................
arkadaşlar başlangıçlar güzel oluyo ama sonunda kadere allaha kalmış ya mutlu son yada ayrılık . benden bu kadar sıktım biraz ama aşadıklarımı anlatmak istedim birazını .
burada kesiyorum kızlar oğlum acıkmış. yemek yediricem öptüm
 
çok güzel bitanışmanın ardından mutlu olmanız çok güzel umarım eşinin ailesiylede aranız düzelir
 
çokk güzel yaaaalkisalkisalkis bence o aradaki kara çalılarda aşkı kuvvetlendiriyor ne güzel ama yaaa sonuçta mutlusunuz yaaazemuszemus darısı tüm bekarların başına:asigim:
 
ya gerçekten hepinize çok teşekkür ederim ne güzel dilekleriniz var. allah herkesi mutlu etsin. be:1hug:zemuszemuszemuszemuszemuszemuskar arkadaşlarda inş. benden daha mutlu olursunuz. sevdiğiniz size değer veren birisiyle evlenirsiniz. çocuk olunca daha başka oluyo tabiiiiiiiii
 
iyiki de ablan uyandırmış da o düğüne gitmişsin :))) gerçi gitmeseydin de bulurdun onu.. çünkü o senin kaderinmiş :) allah mutlu etsin her daim.
 
X