bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

canım merhaba lütfen moralini bozma benim bebişlerimde 2 minik prenses. allah yardımcımız inşallah herşey yolunda gider.

amin canım .Rabbim cümlemizin bebeğini korusun inş..benim aşılamayla oldu canım tedavi sürecinde hamile olduğum belli olmadan koydum takvimi umut dünyası dedim hemen takvimi koydum:)Allaha emanet kuzucuklar korkular hep var nlour stres yapma rahat olmaya çalış bizim en büyük düşmanımız stres..

canım hıç stres yapmaaaaaa dınlen bol bol ......bebeışlerın senınle ..............rabbım kolaylık versın ınş az kalmışşşşşşşşş dayan canım.

mrb arkadaşlar...soran herkes sağolsun....ben iyiyim dün değil evvelsi gün bi karın ağrım oldu 2-3 saat olunca korktuk o gün hastanede kaldım serum ilaç falan ertesi gün taburcu oldum...kasılma değilmiş ama çok şükür rabbime başka bişeydir o dedi doktor...hastande yat dedi ama erken henüz bunalıma girerim ben 26 dan önce yatmam heralde...burdaki hastanede tv de yok resmen yatak duvar ve sen...bunalım yani...bu arada rahim boyum biraz daha kısalmış doğal olarak...duamız inşallah en az 29 haftaya kadar dursunlar...bugün 22+2 olduk ama son gittiğimde bir kızım 2 gün bir kzım 5 gün geride çıkmıştı umarım birdahaki kontrolde arayı kapatmış olurlar...rabbim hepimizinkini korusun inşallah...

el muallim sağol gülüm..

senacım biliyorum daha önce yaşadığın kötü tecrübenin de etkisiyle daha da tedirginsin ama biraz daha rahat olmaya çalış. bak ben de rahim ameliyatı geçirdiğim için direkt rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu ve 14. hafta 3 cm idi, dikiş te atılamadı biliyorsun ikizlerden birini kaybedip kanama filan yaşayınca, ama Allah'a binlerce şükür 28 hafta doldu bugün ve 2 gün önceki ölçümde de 25 mm çıktı. yani 13 haftada çok da azalmadı, ki sürekli yatmıyorum genelde istirahat halindeyim gerçi. neyse şimdi diyeceksinki ama benim ikiz, durmum farklı, ben de diyorum ki ama kendini üzersen bu süreç daha kolay geçmeyecek ki...
ben 20-26 arasını zehir ettim kendime, 1-2 haftadır biraz daha rahat gibiyim. inşallah hepimiz sağplıkla kavuşuruz yavrularımıza, gönlünü ferah tut canım nolur.

canım ya maşallah size allah esirgesin yavrunu..çok sevindim 28 olmanıza darısı bize inşallah

baştan sona içim bir hoş şekilde okudum inş.sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın ama korkma benim kuzenimde ikizlerine hamileydi düşük tehlikesi vardı hastanede yattı 2 kez doktor kesinlikle kalkma 2.80 yatıcan hep dedi alttan dikiş attılar düşüğe karşı sağ salim doğurdu bebişleride çok sağlıklı darısı seninde başınaa.s.

senacım tatlım herşey gayet iyi giderken sen gerçekten çok stresleniyorsun . biraz kendini rahat bırak canım herşeyde bi hayır vardır hep iyisini düşün daha o bebişlrin kafaları rahime kadar dayanacak annesi büyüyecekler ve büyüdükçe sığmaz olacaklar bunlar olagan süreçler hepimiz yaşadık . herşey çok güzel olur sen güzel bakarsan eğer . sıkıntı stres yokkk 30lu hataları baz al gerekiyorsa al bi küçün tv hastane odasına bende öyle yaptım kurdum bi tane oturdum .ekmek elden so gölden )))) elinde kumanda bütün gün yat başka hamilelerle göbek yarıştır işin keyifli taraflarını bulmaya çalış canım bida geri gelmeyecek bu günler . öpüldünnn

senacığım ben 28 haftayı doldurmuştumki kendimi doğurmuş buldum lütfen üzme kendini boşuna strese girme minikleride germe daha fazla Allaha teslim ol güzel beslen herşeyin hayırlısını iste 28 i baz alma hayat sınırı 28 hafta bak benim kuzularım minicikler yaşamaya çalışıyorlar solunum problemleri var yoğun bakımdalar sürekli kötüleşip yileşiyolar tam bir yaşama savaşı veriyorlar dr lar kritik diyor çok zor inan ben bu durumda bile umutluyum iyileşmelerini bekliyorum Allahıma emanet ettim bebeklerimi hiç isyan etmiyorum şikayet etmiyorum sende tevekkülle bekle bebeklerini inşallah vakitli ve sağlıklı doğarlar

bircem gerçekten miiiiiiiii............canım yaaaaaa peki rahim ağzı yetmezliği falan var mıydı....inan hergün dua edicem allahım sana bağışlar inşallah....mutlaka haberdar at beni...

tria ve sweetdrop ve günüm sağolun canlarım...

Öncelikle bebeklerine sağsalim ve zamanında kavuşmanı dilerim cnm ve diğer arkadaşlarında dediği gibi 28. haftayı baz alma arkadaşım beynine ne yerleştirirsen onu yaşıyorsun ben hep 33. haftayı görsem daha ne isterim diyordum ki 33. haftamın bittiği gün doğurdum minicik bebeklerdi günlerce küvözde kaldılar Rabbim bana bağışladı şimdi 9 aylık oldular.... o yüzden 28 haftalık bebekleri düşünemiyorum bile büyük yaşam savaşları veriyorlar yoğun bakımlarda Allah o bebeciklerin ve annelerinin yardımcıları olsun,çok zor.....

rahim ağzı yetmezliği falan yoktu şeker tansiyon hiçbirşey yoktu bende anlayamadım niye böyle olduğunu ama oldu Allahtan hep hayırlısını istedim demekki hayırlısı böyleymiş

bircecim kaç gram doğdular....sezeryan mı oldu...şimdi nasıllar...

nevracım sağol onalrın ne çektiğini benden iyi kim bilir ben erken doğumla bi bebeğimi kaybettim ondan korkuyorum bu kadar

kizlar sagolun lutfen daha cok senamiza "kafana 28 diye takma komut verirsin farketmeden o haftaya dogum icin deyin ben de cok soyluyorum ama sizler ikiz bebislerinizi tasidiginiz icin daha anlamli hem desteginize ihtiyaci var senanin" canim burdan Allah'in izniyle programlanmis sezeryana gule oynaya gonderecegiz seni buna hep inan hep kendine bunu soyle mutlaka beynin vucuduna bir seyler soyleyecektir hep guzel seyler olsun Insallah
bircecim guzel haberlerini alalim en kisa surede ogullarinin mujdelerine sevinelim Insallah.

inşallah günüm inşallah...kızıyosun biliyorum ama napim:1no2:

hersey guzel olucak bebeklerının resımlerıne bakıcaz ınşşşşşşşş ...........hep dua canım kafana takma cokjk zor bılıyorum yasadım ama hep guzel dusun ınş otuzları gorucennn

inşallah günüm inşallah...kızıyosun biliyorum ama napim:1no2:

canım ara ara seni takip ediyorum.içini rahat tut zamanında sağsağlıim kucağıma alacağım de hep zaman hafta sayma tadını çıkart..bebekelrini sev hergün büyüyorsunuz sağlıklada kucağımda olacaksınız de...olumsuz düşünce yok tamamı...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…