bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

bu arada cinsiyetlerini öğrendik kelebeklerimin...biri kesin kız....diğeri de kıza benziyo ama bacak arasından kordon geçiyo yanıltabilir dedi....yani iki çiçek geliyo hayırlısıyla inşallah...

digeri de oglan Insallah kordon degil pipi o:))) gerci senle ben kiz bebek hastayiz iki kiz da super:)))))))))
canim opuyorum bebislerimizi.

canım senam özür dilerim ya bilmeden bir pot kırdım ama neden söylemedin anlayamadım .gerçekten özür dilerim umarım bişey olmamıştır.bu arada hayırlı olsun.kendine dikkat et öpüyorum kuşum

senacım topiğini yeni gördüm ay ne mutlu sana inşallah doğumlarını, paytak paytak yüeüyüşlerini annem dediklerinide görürsün, huzurla sağlıkla darısı tüm isteyenlerle bana :Saruboceq:

senacım yeni gördüm bende topicini buarada maşallah kuzucuklar büyümüş .rabbim günlerinde sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin .öpüyorum seni tatlışım

gülşenim yok onlar görmeden ben sildim:)ya annem bir daha tedaviyle olmasını istemyiodu...doğla olsun diyodu ben de tamam demiştim ama dayanamadım....napim doğacağı zaman görsün...birşey olursa allah korusun annem artık ömür boyu beni suçlar...

abrarım ve nurunum sağolun darısı size inşallah canlarım...

bugün 16+2 olduk kontrolümüze 10 gün falan var....artık hep yattığım için çok zor geçiyo...çok sıkılıyorum yatmaktan...allahım bu günlerin mükafatını ver hayırlısıyla birgün bunları okuyup güleyim nolur...

bugün doktordaydık bebeklerim iyiydi çok şükür ama birinin hala cinsiyeti kesinleşmedi...ayrıntılı ultrasonda bakıldı şimdilik bir sorun yok şükürler olsun...buna rağmen nedense bugün acaip bi psikolojideyim duygularım sürekli değişyio...bir iyiyim diyorum bir umutsuzluğa kapılıyorum...

bugün 17+4 olduk....allah 27leri görmeyi de nasip etsin...sonra 30 ları inşallah...yatmak çok sıkıyo beni nasıl geçecek zaman...ya emeklerim boşa giderse diye çok korkuyorum...((((

bu da yeni 3 boyutlu resmimiz...

Eklentiler

• $17+4 KELEBEĞİMMMMM.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 72
üsttekinde kafasını yukarı kaldırmış...alttakinde de yandan görünüş....

canim Masallah minnoslara
resimleri cok kucuk koyuyorsun goremiyoruz biraz buyutmek mumkun mu:))
iki kiz da bir oglan bir kiz da sahane ama diger kardes erkek senin doktor su kordonla pipi ayrimini bir yapamadi gitti :smiley-cool:
yalniz agzina karabiber surmeye illa turkiyeye getirtceksin beni :dilcikar: ne 28i ne otuzu 35 36 ya kadar boole devam bir tutturdun 28 ohoo bizim biciriklar 28de daha sana ikincisinin cinsiyetini ancak gostericek, keyifleri yerinde onlain
sen 35; 36dan once dogurmayacagim diyene kadar benden sopa yemeye devam ediceksin :smiley-cool:
Allah' a emanetler kac kisinin duasi var bizim biciriklarin ustunde hiccc korkma sen, onun yerine otuzuncu haftalardan sonra bir top gb nasil hareket edicem ben diye onu dusun bakem :1hug:

günüm sağol kuşum...inşallah...sorma daha şimdiden zor geliyo karnımla yatmak:)))ama olsun napalım sağlık olsun da...ya ikizlerde birinin cisiyetini görmek zor oluyomuş çünkü ters duruyomuş...3 doktor da göremedi ama üçü de kız benziyo dedi..

canim senle ben kiz bebis hastasiyiz iki kiz sahaneeee olucak benim icime hep bir kiz bir erkek dogdu die oole yaziom yoksa ohooo iki kiza bayiliyoruzzzzzzz
yaa dusun simdiden uyumak diyorsun 35. haftalarda sen bize burdan balon oldum ucucagim yazicaksin Insallahhhhhh o yuzden birak su 28 muhabbetini artik tamam haklisin tabii her ikiz annesi gb once 28i dusuneceksin ama kirk kez soylenmez be kusum sen simdiden vucuduna farketmeden 28de dogur diyorsun farkinda misin ondan kiziom sadece. hadi artik surekli yaa ben 36larda nasil harket edecegim demeye basliyorsun soz mu?
kizlar ananiza inat 38i bekleyin de son haftalar bizimkisi yaa hadi dogun demeye baslasin :smiley-cool:

bu arada benim eltime de yimibirinci haftalarda bile iki erkek dediler, hatta ilk 16 hafta tek yumurta ikizi olabilir dedikleri icin cok inandilar cinsiyet ayni oluyor ya teki kesin erkekti cunku. ben hep Allah Allah doktor tek yumurta ikizi dior o zaman ikisi de erkektir tabii ama bana biri hep kiz gb gelior diyordum meger cift yumurta ikiziymis ve bir kiz bir erkektiler:)) bu arada bu eltime 38.inci haftada artik ikizler gelmiyor die sezeryan yaptilar dusun hemde 42 yasinda hatun:)) sanmaki dusugu yok dort kez bebislerini 12 hafta dolmadan kaybetmisti.
ama hep ne dedi biliyorsun musun kirkdan once dogurmayacagim yaa bak nasil motive etti kendini biraksalar 40i bile gorecekti, bu tibbi olarak da kanitlanmis bir sey hamile kadin kendini nasil motive ederse oyle olurmus. haa sanmaki anlamiyorum biliyorsun tum acilarimizi paylastik beraber ama bitti simdi bu farkli bir hamilelik farkli bir donem, Allah nazarlardan korusun sizi, her sey guzel olucak buna inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…