bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

canım senam nasılsın .umarım bebişlerin ve sen iyisindir.aklına kötü düşünceler getirme.okula gidiyormusun yoksa rapor mu aldın ? yat dinlen bol bol.biliyorum sıkıcı ama katlanacaksın allah sabrını verir bir şekilde.ben beklmedeyim biraz ara verdim .adet olmayı bekliyorum adet olursam doktor 3.gün tahlil yapacak ona göre bir değerlendirme.aslında bugüne kadar maraştaki doktor beni oyalamış hiç bir test falan yapmıyordu salak adam.boşu boşuna böyle bekledim.gitti 1 yıl valla.şimdi bir doktora gidiyorum adam çok ilgili,anlatıyor herşeyi.şu an adet olamıyorum beklemedeyim adam şey dedi adet söktürücü vermeyeyim adet olunca gel ona göre tahlil yapalım sonuca göre bişiler yaparız dedi.bilmiyorum ne yapsam .adet olamadım sıkıntı basıyor beni.bir yandan adamın dediği mantıklı geliyor.ağustostada aşılama düşünüyorum.artık ben bebekten vazgeçtim adetlerim düzelsin yeter diyorum.çok iğrenç bir durum ya.sendede böyle oluyormuydu.nerdeyse 39 gün oldu bugün ama adet olamadım .ne yapmalıyım

senacım ne mutlu sanaki bak bigün daha geçti arkadaşının dediğine aynen katılıyorum kendinei hep daha iyisi için motive et .ileri hedef koy o hafta geldiğinde sen paniklemeye başlayacağın için çocuklarda içerde senle aynı duyguyu yaşayacaklar . biraz relax ol verende alanda allah herşey hayırlısıyla tamamına erer inşallah hadi bakalım sende doğuramada senide yaw hala almıyacaklarmı artık kocaman oldu bunlar derken buralarda görelim canım sana ve kelebeklere maşallah

tria sağolasın canım benim sağolasın...

raporluyum kuşum...gülşenim benim adetlerim daha düzensiz ben adet söktürücülerle oluyorum genelde...bu doktoru dinle bakim bir de...

el muallim iyiyim şimdilik canım şükürler olsun...

senam kac kilo aldin karnin buyudu mu cok? yavas gidiyorsundur kilo konusunda umarim bak 30lu haftalardan sonra dilimize dolariz yoksa seni, balon oldu ucucak diye

:)yok daha 3 kilo aldım canım...ama ben 5. aydan sonra çok hızlı alıyorum dikkat edicem canım..

bu arada 15. haftadan beri hareketlerini hissediyorum kuzularımın....ikizde daha acaipmiş onlar içerde kıvrıldığı anda çarpıntım oluyo nedense....ikiz taşımak zormuş gerçekten...bazen yuvarlanıp bir yere geliyo karnım bi garip oluyo:))

bu da 18+3 göbüş

Eklentiler

• $SL371965.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 44
canim Masallah gobisine Allah nazarlardan saklasin
3 kilo hicbir sey canim besinci aydan sonra da olur artik o kadar ikiz tasiyorsun yiyeceksinki buyusunler kuzular

tria sağol birtanem...

günüm canım benim darısı sana inşallah...evet çok almadım ama yememe dikkat ediyorum maşallah onların kilosu iyi gidiyo standarttan 5-6 gram önde gidiyo biri

özçeliksenacım maşallah canım yolu yarılamışsınız , az kaldı canım yat bol bol bebişlerinin yanında senle beraber yattığını hayal et o zaman günler dahada çabuk geçecektir:)İçinde kıpır kıpırlardır yattıkça yanlız olmadığını hissettiriyorlardır sana.Az kaldı canım sağlıcakla kucağına alacağın günleride göreceksin inş.

ozlenen sağol birtanem senin de yeniden hamiş olmana çok sevindim canım...allah esirger inşallah...doğal mı oldu takvimini çok erken koymuştun 2 haftalıkken vardı...nasıl okadar erken öğrendin?...inşallah sağlıkla gelirler bu sefer canım..

senam msnden yazdim gerci ama gunlugune not dusmeli :smiley-cool:
20. hafta kutlamasi yapmali gunlukte kalan yarinin da en guzel en saglikli gecmesi dilegiyle her sey Allah'in izniyle cok guzel olucak bir tane de anneye

günüm canım benim birtanemsin sen sağol ama kutlucak kadar iyi hissetmiyorum...aslında çok büyük bir sorun yok ama dün doktora gittim biraz moralim bozuldu....bebekler ikisi de çok sağlıklı ikisi de kız dedi...çok tehlikeli bir durum da demedi ama rahimde hafif bir bombeleşme var dedi..dikiş atıldığı iyi olmuş dedi...8-9 hafta daha dayanır mı dedim... bence dayanır daha fazla da dayanır ama yatacan dedi...ama burdaki doktora gittik tüp bebek merkezine değil ora uzak olduğu için zor oluyo allah nasip eder o güne yetişirsek 28 haftalıkken gidicem ona...işte sen hep yat dedi...sağa dön sola dön ...yat dur diyo((((((((

yarın 20 haftalık oluyoz bu geceki kabuslardan dolayı bugün moralim biraz bozuk doktorun etkisiyle heralde kabus görüp durdum((
günlüğe 4 hafta kadar yazmıcam böle kısa aralıklarla yazıp zamanın geçmesini beklemek zor oluyo biraz yol kat edip geleyim diyorum allah izin verirse zaten çok kalkamıcam da.(((((herkesten dua bekliyorum....allah eden herkesten şimdiden razı olsun...inşallah 24 haftıkken de yazmak nasip olur...
allahım sana emanetiz....

bende 10 haftalıken ikizlerimi kaybetmiştim aşırı kanama sonucu şimdi tekrar ikiz gebelik 5+4 günlük ve korkularım çok fazla senin günlüğünü okuyunca heyecanlandım korkularım azalmaya başladı inşallah dün gördüğüm keseciklerin pıt pıt atan kalplerinide görürüm sabırsızlıkla senden gelen haberleri beklicem inşallah rabbim bebeklerimizi bize bağışlar yüzlerine kokularına kavuşturur seni çok öpüyorum nolur kendine çok ama çok dikkat et

canım işallah son ana kadar bekleyip öyle doğarlar.stres yapma bak benimkisi senden önce doğacak öne geçmek yok:)herkes sırasını bekleyecek.söyle küçük prenseslere uslu dursunlarkaydirigubbakcemile3allahım yardımcın olsun.

senammmmmmm cimcimelerimiz geliyor demek, oy yerim onlari Masallah onlara
canim 24 hafta gb kendi doktorunu gorebilsen aslinda baktin bir sey diyor, 4 hafta seni misafir ederler hastanede kendini cok guvende hissedersin.
bir tanem ikizlerde her seydort dortluk bile olsa zaten 20li haftalardan itibaren surekli yatin diyorlar, cok daha iyi biliyorsun amac 28.hafta sonra da ne kadar kalsalar kardir hesabi var. dusunki hicbir ikiz annesi yok "cok rahat bir hamilelik gecirdim gezdim tozdum" diyen, hepsi senin gb cok kaygili bu haftalarda ozellikle. doktorlar da hep daha temkinli ikiz hamileliklerinde. yasadigin dusundugun her sey cok normal, kabuslar gormende arada. sen yeterki gonlunde bir yerde hep bilki Allah yardimcin ve O'nun izniyle saglikla gelicek bizim cicmcimeler. zaman cabuk gecsin 28.haftayi gor bir rahatla sonra Insallah 30lu haftalari devirecegiz burda sabirsizlikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…