Bu da benim imtihanim. Sinirli adamlar!!!

jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
391
462
18
37
Baba koca ve patron... hepsi çok sinirli. Hadi evlendim babayı görmüyorum. Işe girdim 3 gün dur kocayı da görmüyorum e patronda bunlardan beter çıktı. Ben şimdi ne yapacağım. 3 gün oldu iyi bi firmada başladım. Hemde tecrübesiz olmama rağmen aldılar öğreneceğim.muhasebeye bakacağım. Sektör farklı ama patron malı müşavir yani ondan öğreneceğim çok şey var. Adam her daim tepemde. Her işi kontrol ediyor bütün personelin her yaptığına bakıyor . Peki bu adamla çalışmak mı mantıklı yoksa uzaklaşmak mi çünkü biz babadan hep korktuk çekindim. Çok sinirli diye. Eşim de onun bi alt kademesi patron hepsinden beter. Ama tecrübe edinmek için dısimi sikmam mı gerek yada bu kadar imtihan yeter ki demem gerek. Buarada asgari ucret alacagim simdilik dedig8m gibinis ogrenecegim belki ilerde maas artar konuşulur ilerde

hadi baba mecburiyet. patron bi yere kadar da sinirli eş niye seçtiniz yahu?

patronu çok takmayın işinizi yapın güzelce öğrenin yeter.ne yapabilir ki yani.olmadı çıkarsınız işten

3 günlük çalışansın ve tecrüben yok. adam tabiki tepende dikilecek en ufak hatanda binlerce liralık ceza yersiniz.

Benim eşim müşavir kusura bakma ama ödediğimiz cezalarla kaç borcumu kapatırdim ben tabi ki adam kontrol edecek eşim kontrol etmesi güvendi de ne oldu ceza ödedik senin sandığın gibi on liralık yüz liralık cezalar değil firmasına göre cezası değişiyor adamın faturası bir milyondur sana gelir ceza 6 bin lira ondan otur iyice kap işini sonra başka bir yere bilerek git ve şunu da söylemek isterim stajyerlik yada bu meslek ezilmeden maalesef ogrenilmiyor eşimden dinliyorum bazen vergi dairesi o bu koşturduğu zamanları ayaklarım düşerdi yürüyerek gitmekten diyor kolay değil yani :) başarılar sana da :)

hadi baba mecburiyet. patron bi yere kadar da sinirli eş niye seçtiniz yahu?

patronu çok takmayın işinizi yapın güzelce öğrenin yeter.ne yapabilir ki yani.olmadı çıkarsınız işten
Ya koca sevgili iken sakın gibiydi sonra anladım ki öyle değilmiş hala herkes dışardan bakınca ne kadar sakın bır adam der ama aniden sinirleniyor

S
Sağolun allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…