Bu da benim imtihanim. Sinirli adamlar!!!

Ne bekliyordun ki canim ?
Ekmek aslanin agzinda tecrubesiz olmana ragmen is bulmussun ki iş yerlerinde zaten ast - üst iliskisi yada mobing cogunlukla var. Kimse babasinin yaninda calismiyor gulluk gulistanlik degil hicbirsey bu yuzden bu duruma alisman lazim.
Kendimden ornek veriyim bir odanin icinde amirimle ikimiz variz. Sabah 9 da giriyorum aksam 6 da cikiyorum. Disarida kiyamet kopsa haberim olmuyor. Gunde iki kez sigara mola siveriyorum biri sabah 10 bucuk 11 e dogru digeri ogleden sonra 3 gibi. Bu yuzden heryer ayni sabret...

Ya
benim derdim mola yada yoğunluk değil aslında. Patronun uslu bu tavrı. Mesela odaya giriyor şunu alıp şuraya kaldirsana bunları ben mi gelip yapacağım senin oda ni ben mi toplayacağım vs diye bu başlıyor vıdı vıdı vıdı.... halbuki o dediği şey saatlerdir orada değil lazım diye orada duruyor. Ve çok tez canlı örnek kalem getir dedi daha kal demeden kalem elinde olacak ya nasıl diyeyim çok değişik. Şu da var bi tek bana değil herkese. Mutfağa gidiyor yemek tarif ediyor vezne ye gidiyor parayı temizlik ciye paspasi. Anladiniz mi demek istedigimi

Can'ım yeni başlıyorsan bu mesleğe ondan garip geliyordur :) Pratik olmayı öğreniyorsun zamanla. Ben hem üniversite hem büroyu kendim öğrenmeye çalışarak idare ettim 2 yıl aglaya aglaya hem azar işittim tuhaf geldi baba da o Zaman'lar Tabiki.İşi öğrendikçe kendime güvenim geldi pratikleştim.Koştur koştur bir bankadan ödeme yapmak için numara alıp diğer bankaya gidip ordan da numara alıp hemen bir önceki bankaya koşturuyordum işlem yapana kadar öbür bankaya gidip sıra bana gelince ona da ödeme yapıyordum vakit kaybı yapmamak için.Sonra evrakları hazırla koştur koştur vergi dairesine git 50 kez.Ordan sigortaya git.İşçi giriş çıkış yap büroyu toparla notere git harıl harıl fatura işle KDV'leri hazırla derken.Yeterrrr dedim evlendim milletin kahrını çekmem dedim sınava girdim kazandım Yoksa kafayı yerdim daha da

Kusura bakmayın ama tecrübeniz yok iş öğrenmeye çalışıyorsunuz sırf patron sürekli tepenizde kontrol ediyor diye işten çıkılmaz daha ne olmuş ki zaten hele özel sektör zaten fenadır çalışmak istiyrsanız he deyip geçmeyi bileceksiniz işi öğrenip işinizi düzgün yaptığınız sürece kimse birşey diyemez. Hadi babanız sinirli pek görmüyorsunuz peki eşinizin siniri ne derecede yani vurup kırar cinsten mi neden memnun olmadığınız gerildiğiniz biriyle evliliği devam ettiriyorsunuz?

Benim patronda oyleydi ota b.ka bagirirdi bende asagi kalmazdim ama onun yuzinden panik atak oldum sonunda doldum ve isten ayrildim. Allah dayanma gucu versin.

Maşallah size. Darısı bizim başımıza inşallah. Kpss yi mi kazandiniz

Yok vurup kirmiyor ama saman alevi gibi hemen parlıyor sonra pişman oluyor ama ne fayda. Kendisi de farkında ama düzeldiği de yok.

meslegi ögrenene kadar dişinizi sıkın deneyiminiz de yokmuş sonucta bu devirde helede deneyimsiz kimse iş bulamiyor ogrendikten sonra baktınız olmuyor yeni yerler araştırır bulursaniz burayı birakip gecersiniz

Dün gece yatana kadar ağladım gece de iki defa burnum kanadı uyurken. Çünkü adam en ufak birşey de işten çıkarmakla tehdit ediyor oniyle yaptıkça iyice elim ayağım birbirine dolanıyor. Ve kabul etmedigi hatalar ekran gorunurlugu bi sayfa da %100 iken diğerinde neden %110 gibi. Sonra excel de bir sutun renklendirilecekti onu neden atlamisim ben böyle mi çalışacak misin bana şans vermiş başkasını alabilirler beni almış ise vs. Vs dikkat etmezsem böyle şeylere beni çıkartılmış su bardağı neden masanın solunda değil safında çöp kutusu niye hız ali değil gibi şeyler. Tab8 daha iş bilmediğim için iş konusunda eksik bulamıyor su an icin

Can'ım ilk başlarda hepimiz böyleydik ben 6 aya kadar bu azarlarla devam ettim çünkü içimde bu işi öğrenme aşkı vardı mecburdum.Daha da hırslanıp sürekli araştırdım sordum.Vergi dairelerinden arkadaş edinip telefonla aradım onlara sordum.Benim hiç buralara konu açacak cevap verecek kadar vaktim olmazdı yalnız.Yaşın varsa o zorluyor olabilir.Ben 20 yaşında başlamıştım çünkü.

Ben 30

olacak o kadar. anlattığın şeyler oyle cok basit şeyler ki. hepimiz yaşadık. hepsi birer güzel deneyim olarak kaldı. siz de yaşayacaksınız sabredeceksınız ve işi öyle ögreneceksiniz. tabiki bi sutün dahi farkediyor.. o bile buyuk hata. daha dikkatlı olacaksınız zamanla.
benım ufak hatamdan dolayı binlerce liralık yeni basılmış katalog çöpe gitti.
muhasebe de kolay bi iş değil. zaten artık her iş zor. hiç bir iş kolay değil. zoruna gidiyorsa eve kapanıp kpss calıs. devlette bile cok deneyim ister. cok calısman gerekecek.

Iyi o zaman doğru yolda ilerliyorum. Aglamalarima bile sevindim su an çünkü öğrenmek istiyorum çalışmak istiyorum. Kpss konusu da burda konu açtım bu sene hem kpss icin sansim vardi hemde bu is cikti buradaki arkadaşlar benim durumuma bakınca çalış boşver kpss yi dedi. Borcumuz filan var o sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…